꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 19 Júl. - 16:20 | |
| Lol az a lámával pózolás! xD Meddig győzködted magad, hogy feltegyed? Régen nem igazán voksoltál a képed feltöltése mellett :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 19 Júl. - 16:51 | |
| Én már a készítés utáni öt másodpercben eldöntöttem, hogy azt felteszem, megérettem rá! XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 19 Júl. - 21:04 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Júl. - 18:00 | |
| És csak így érdeklődöm, titeket nem köpködtek meg? Vagy esetleg a tevék? xD Huha... 4 szülinap ezen a héten még... Mindenki nyáron született? xD:D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Júl. - 20:50 | |
| Nem, csak hihetetlenül értelmetlenül bámultak XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Júl. - 22:40 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Júl. - 22:44 | |
| Ja, az egyik ilyen készítős izé videót már láttam egyszer, tök jó :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Júl. - 22:57 | |
| Nem bírom épp ésszel felfogni, hogy Paint-el csinálja D: Egyszerűen nem ×D Annyira ügyes :) Még azt nem tudom, hogy vajon egérrel, vagy van vajon ilyen digitalizáló rajztáblája? :O | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Júl. - 22:59 | |
| Gondolom rajztáblája van, mert látszik is ahogy rajzolja a szemet, és egérrel ilyen szépen nem lehetne megrajzolni azt a szemet >_> | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Júl. - 23:05 | |
| Igen én is azt néztem ×D Hogy vagy baromi jó, istenadta tehetsége van, vagy rajztáblája ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Júl. - 23:08 | |
| Hát igen, mert egérrel valahogy lehetetlen szép vonalat húzni XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 22 Júl. - 8:15 | |
| Dínó, igen, egérrel nem lehet Nekem van rajztáblám És nem működik. |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 22 Júl. - 8:50 | |
| Miért nem? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 22 Júl. - 8:54 | |
| Az a tollszerűség, amivel rajzolni lehetne... Az nem csinálja rendesen a dolgát, mert amikor vonalat kéne húznia, akkor nem húz, de amikor nemkéne, akkor meg igen. XD |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 22 Júl. - 9:26 | |
| Érdekes XD Én is szeretnék venni ilyen táblát, de nem tudom megérné-e.. hogy akkor tudnék-e többet rajzolni XD Hogy működik egyébként? Csak a képernyőn látni amit rajzolsz? Vagy a táblán is? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 22 Júl. - 9:45 | |
| Az enyém elég régi, ezért nálam csak a képernyőn |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 22 Júl. - 9:48 | |
| Az újakon már a táblán is? Bocsi a sok kérdésért xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 22 Júl. - 12:57 | |
| Nem az a kijárat! xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 22 Júl. - 13:01 | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 22 Júl. - 13:35 | |
| Ez a kép. XD És Koffey, nem tudom. |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 23 Júl. - 11:25 | |
| Boldog Születésnapot Kíván EndreUchiha-nak és UchihaMary-nek a CseVi Csapata!!! :D Huha az első, amikor egynapon 2 embert is felköszöntöttem a Cseviben, ritka pillanat ez :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 23 Júl. - 11:28 | |
| Hát XD De milyen sok szülinap van már most! XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 23 Júl. - 11:29 | |
| Csak kár hogy egyikük sem fordul már meg errefelé De azért boldogat!! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 23 Júl. - 11:51 | |
| Talán tüsszentenek egyet egyet, ha már gondolunk rájuk :D Egészségetekre! ^^ xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 23 Júl. - 18:03 | |
| A melegekkel kapcsolatos témát áthozom inkább ide, ne ott OFF-oljunk XD Hát, én is ezt tartom logikusnak, hogy ez a melegekről alkotott kép okozza az ellenszenvet feléjük. Meg aztán hogy mivel folyamatosan csak a melegek ellen vannak sokat, valamennyire ráragad az emberre. Amúgy különösebben nekem sincs bajom velük, nekem is csak a felvonuló fajtával. Meg hát gusztustalannak tartom amit egymással csinálnak (még ha nem is az összes) Nem félre érteni, nem úgy értem hogy ezért rosszak, ne csinálják, csak mivel számomra ez undorító, így alapból maguktól is undorodom valamennyire, nem tudok vele mit csinálni | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|