꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 16 Júl. - 20:29 | |
| Paastaaa :D - DJ Tobi írta:
- 2. Ez meg ? O.o xd:D
SZÜLINAPI KORU DESU!! | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| | | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 16 Júl. - 21:08 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 16 Júl. - 21:17 | |
| Csak egy kis pocky meg dango kellett, könnyedén megvesztegettem:3 | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 17 Júl. - 11:00 | |
| Pff és ezt csak így nyílvánosan...? Még jó, hogy Niee nem látta xD Amugy észrevettétek, hogy a legközelebbi 3 szülinapos mind Uchiha? :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 17 Júl. - 11:15 | |
| Vagy látta csak nem tudott kommentelni, Shannával hasonló okok miatt :'D Am még az ujjait is nyalja, olyan fini dangót kapott ˇˇ Látjátok? ˇˇ *mutat a képre*
Ja, és tényleg, LOL XD Ichiha hét lesz :P | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 17 Júl. - 19:33 | |
| Nos elsőnek is Boldog szülinapot szeretnék kívánni Shannának. Másodszor pedig jelentem, hogy végre valahára elkezdtem feltölteni a nyaralásról készült képeket. "Sajnos" a héten eléggé elfoglalt voltam és ezért késtem ennyit. De jelentem, hogy most már belekezdtem a feltöltésbe, bár sajnos a válogatás után is eléggé sok kép maradt így azt gyanítom, hogy csak estefelé tudom feltölteni az összeset. És amíg el nem felejtem az iwiw-en keressetek rá Szenczi Ádámra (ez lennék én) és ott a nyaralás című mappában lesznek a képek. | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 17 Júl. - 23:12 | |
| Finyi:D
Megkerestelek Joey :D Bár... asszem elfelejtettelek bejelölni, de majd holnap pótolom:3 Meg a képeket is csak holnap nézem végig, de amiket a pici képeken (thumbnail? xD) láttam, az máris nagyon széééép *-* | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 17 Júl. - 23:19 | |
| Kösz a dicséretet képügyben. Bár hozzátartozik, hogy egy nagy részét nem én csináltam hanem tesóm. Ja és holnap még mindig lesz mit feltölteni mert jó ha a felénél tartok, úgyhogy bővülni fog még a repertoárom. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 18 Júl. - 8:37 | |
| Na pótoltam az elmaradást *-* Be is jelöltelek :D Amúgy valahonnan olyan ismerős vagy XD Nem hiszem hogy ismerlek, de ismerős vagy :D A képek meg olyan széépek *-* Néhány akár simán el is mehetne egy-egy magazinba, főleg a vizes képek, pl van az mikor ott vannak a hajók is, és olyan szépen megcsillan a tengeren a fény Ésss az a kőlépcsős rész volt az ahol jött a mutáns bogár? :'D Onnan tényleg leestem volna XD Várom a többit is:3 | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 18 Júl. - 10:21 | |
| Boldog Születésnapot kíván Itachifan-nak a CseVi Rádió! :D | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 18 Júl. - 16:44 | |
| Na vissza jelöltelek Koffeey. Am. nem te vagy az első aki azt mondja, hogy tuti ismer vagy hasonlítok az egyik ismerősére, úgy tűnik sorozatgyártásban készült az arcom. :) Nekem az utolsó három kép tetszik amin naplemente van (igaz azokat még nem töltöttem fel úgyhogy azokra még várni kell), de lehet csak azért azok a kedvenceim mert én fotóztam. A kőlépcsővel kapcsolatban pedig igen az a bizonyos lépcső ahol feltűnt a mutáns bogár. | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 18 Júl. - 22:17 | |
| Egy ismim IWIW-jéről megnéztem én is a képeket 8D Tényleg baromi szépek *,* Az a szivecskés, kövekből (?) kirakott tetszik nagyon, bár lehet hogy levelek igazából, de nekem szivecske ×D Hugiddal meg anyuddal voltatok? :D Jaj tényleg, mondtad még anno hogy hugid tervezte, hogy jönne ide ő is 8D Mármint a fórumra ×D Nem akar? Mond meg neki, hogy én várom ×D :) | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 18 Júl. - 22:50 | |
| Elvileg levelek szerintem, de nekem is nagy kedvencen. Sajnos azt így hirtelen meg nem mondom éppen hol voltunk Athénon belül ahol ezeket fotóztam. Tesómmal kapcsolatban pedig tényleg úgy volt, hogy jön csak utána sajna meggondolta magát. :S | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 18 Júl. - 22:52 | |
| De káár D: De azért ha visszagondolja, örülni fogunk neki :3 | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 18 Júl. - 22:59 | |
| Igen, várjuk tárt karokkal~ És én azt még nem is láttam :O Akkor felraktad a többit is? Megnézem majd őket:3 | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 18 Júl. - 23:05 | |
| Nagy részét sikerült felraknom de kb. a 20-30%-át vagy nem töltöttem még fel, vagy még nem töltötte fel, vagy túl nagy volt a mérete így azért még mindig van mit felraknom. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 18 Júl. - 23:23 | |
| Mi meg a vadasparkban voltunk ma amúgy:3 Pont időben érkeztünk a leopárdetetésre Oooolyan szépek voltaaak | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 18 Júl. - 23:31 | |
| Juuj, igeen? 8D Szeretem a leopárdokat, meg a nagymacskákat, olyan szépek és kecsesek *3* | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 18 Júl. - 23:39 | |
| Igen *-* Itt a fekete; Volt egy pöttyös, meg ez a fekete, meg még egy fekete kicsi, szerintem a kölykük lehetett :D Olyan széépeek És olyanokat ugrottak :O Pont előttünk ugrott fel pl a rácsról az ágra, ahol a képen ül, nagyon jól nézett ki xD Nekivetődött a rácsnak, mintha ránk akart volna ugrani, aztán onnan meg az ágra :D | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 18 Júl. - 23:42 | |
| De kis édes. Ha lehetne hazahoznám háziállatnak. | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 18 Júl. - 23:44 | |
| Én is, úúúgy szeretem őket 8D Az Oroszlánkirályt is imádom ×D Meg az olyan képeket, ahol emberek vannak oroszlánok, meg tigrisek, meg nagymacskák mellett. Úgy lennék a helyükben ;-; Úgy simogatnám a cicákat ;3; | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 18 Júl. - 23:46 | |
| Itt meg én pózolok a haverral! Hát Shanna, nem oroszlánon, de lámával! |3 Bizony, ilyen értelmes képen mutatom meg magam először XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|