De baj, mert ő Olaszországban, mi meg itthon a számítógép előtt,ha lennének Shanna-nak ilyen nagyon nagy bőröndjei át tudna csempészni a határon minket is xd:D
Friss közlemény, tegnap, meg ma kora-kora hajnalban kicsit többet ittunk haverokkal a kelleténél, szóval lehet, hogy a mai napi aktivitásom lecsökken pár százalékkal, de azért lesz itt ott egy két hsz-em még a nap folyamán :D
Támogatjuk egymást Egyébként lol... mióta SzeJán vagyok, leszoktam a cigiről és bulizni/inni se járok, legalábbis nem abba a vad eszetlen fajtába ×D Bizony
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Azt lehagytad, hogy nem unatkozol unalmas nyári délutánokon, kivéve mikor nincs fent senki... :'D Jah, és én még rá sem szoktam a cigire, és bulizni is ritkán megyek :DD
A csütörtöki napon egy egész napos hajó túrán voltunk. Toloból indulva elmentünk Hydrára utána pedig visszafelé Spetsesnél is kikötöttünk egy kicsit. Hydrára tartó hajóút folyamán szerencsém volt látni delfineket. Igaz csak éppen a hátúszójukat láttam. Hydáról annyit kell tudni, hogy teljesen ki vannak tiltva a kocsik és még a motorok is egyedüli közlekedési eszköz a szamár. Amikor leszálltunk a hajóról nagyon szép látvány fogadott minket, egy nagyon szép kis falucskánál kötöttünk ki, és tele volt a hely macskákkal. Miután kicsit barangoltunk kerestünk valami kajáldát mert már majdnem dél volt. A kikötő szegletében találtunk is egy kis kajáldát. Miután beléptünk egy kicsit elbizonytalanodtam mert volt egy kis gyorsétkezdés beütése, de miután megkaptuk az ebédünket (ami természetesen gírosz volt) teljesen elszállt az előítéletem az étkezdével kapcsolatban. Itt ettem az egész nyaralás alatt a legfinomabb gíroszt. Így még a vettem még egyet, hogy majd vacsorakor megeszem. Még egy kis barangolás után megérkezett a hajónk így elindultunk Spetses felé. Éppen rágyújtottam a hajókorlátnál mikor láttam, hogy a hajótól egy kicsit távolabbra láttam, hogy a víz egy kicsit felkavarodott. Egyből gondoltam, hogy van valami a vízben mert a környéken sehol sem volt ilyen a víz. Épp szólni a kartan anyáméknak, hogy ők is nézzék meg, hogy mi lehet mikor kiugrott egy delfin a vízből. És az első után még két delfin is kiugrott. Sajnos mikor bekapcsoltam a fényképező gépet addigra már eléggé eltávolodtunk tőlük így hiába fotóztam alig látszódnak a fényképen. Amikor Spetsesnél kikötöttünk már elég fáradtak voltunk. Így csak egy kicsit néztünk körbe utána pedig letelepedtünk egy padon és vártuk, hogy induljon a hajó. Majd ismét felszálltunk és elindultunk Tolo felé.
A pénteki nap igencsak unalmasra sikeredett egyrészt azért mert ekkor vettük meg az ajándékokat az otthoniaknak, másfelől meg kezdtük az összepakolást az holnapi indulás miatt.
A szombat már a kezdetektől fogva érdekesen alakult. Kilencre kellett elhagyni a szobákat és az előtérbe lepakolni a cuccainkat, mert innen vitték el őket a buszra. Majd mint utólag kiderült a busz még meg sem érkezett holott már kilencre ide kellett érni. De nem aggódtunk úgy voltunk vele, hogy biztos késnek egy kicsit kb. fél órát és vártunk. Fél 12 körül már kezdett elegem lenni a várakozásból meg éhes is voltam így elmentem kajáért. Mire visszaértem kiderült, hogy a busz csak dél körül ér ide. Szidalmaztuk is az utazási irodát mert nem az volt a gond, hogy késik, hanem az, hogy nekünk nem szóltak róla. Holott biztos tudtak a késésről. Dél után egy kicsivel megérkezett a busz felvették a csomagjainkat. Amikor megkérdeztük az utasokat, hogy miért késett a busz elmondták, hogy útközben kikaptak két balesetet és Belgrádban pedig egy teljes útzárlatot fogtak meg. Miután kimentünk a buszhoz és egy gyors számolás után mindenki megvolt elindultunk.. Az utazás és a határlépések amár jól megszokott módon történtek. Györögben még szép volt a táj majd a makedón határnál álltunk egy órát. Majd a szerb határnál is egy órát álltunk, Belgrádnál eltereltek minket valamerre majd Röszkénél megpróbáltunk határt lépni. A szerb oldallal nem is volt gond viszonylag gyorsan (fél óra után) átléptük a szerb határt és megpróbáltunk belépni Magyarországra. De bár ne tettük volna, a magyar határőr nem csorbította a hírnevét (mert nagyon nem szeret dolgozni) így a senki földjén kicsivel több mint két órát vártunk. Annyi szerencse volt (mint utólag kiderült, hogy balszerencse) volt WC egy kávé automata és egy üdítő automata a magyar határ előtt. És ahogy az kiderült nem éppen voltunk szerencsések, nem az volt a gond, hogy a kávé automata 250ft-ot kért egy kis adag kávéért (itt jegyezném meg, hogy mindkét automata 250ft-ot adott egy Euróért), hanem az, hogy miután az előttem álló az üdítőautomatánál bedobta a pénzt megnyomta a coca-cola gombot és ahelyett Freeway kólát kapott ami a Lidl-ben max 80ft. Annyi szerencsén volt, hogy nem én b*sztam rá. Miután visszaszálltunk délkörül a buszra bejelentették, hogy készítsük elő az útleveleket mert jönnek ellenőrizni. Majd rá kb. fél percre bejelentették, hogy ennyi volt a nagy útlevél megnézés. Gyorsan még a vámos is kinyitatta a csomagteret majd azzal a lendülettel be is csukatta. Ezek után pedig végre leküzdöttük a határt. Majd mint kiderült át kell szállnunk egy másik buszra mert amin ültünk az Budapestre ment mi meg Békéscsabára akartunk menni. De semmi gond gondoltam végre Magyarországban vagyunk még másfél két óra és otthon vagyok. Miután bepakolták a csomagjainkat és felültünk a buszra elindultunk. De hoho szemfüles testvérem kiszúrta, hogy a csomag teret nem csukták le. Szóltunk is egyből a sofőröknek, hogy nyitva a csomagtér. Erre csak annyi választ kaptunk, hogy "Tudjuk" de egy olyan hangnemben, hogy az nem tudnám leírni. El is gondolkodtam magamban hogyha ennyire jól tudják, hogy nyitva csomagtér miért indultak el. A sofőrökről annyit, hogy szörnyűen vezettek pl. jött egy kanyar kint a 60-as tábla ez a h*lye meg tolja neki majd mikor már belementünk a kanyarba beleáll a fékbe. Anyám meg is jegyezte, hogy eddig nem volt gond a buszozással de a Szeged és Békéscsaba táv alatt majdnem kidobta a taccsot. Ja és még valami Orosházán egyesek kitalálták, hogy őket ne ott rakják ki ahol felszedték, mert, hogy ők nem akarnak sokat gyalogolni, így ki lettek rakva közelebb az otthonukhoz. A mellettem lévő öregecske házaspár hangot is adott nem tetszésének. Azt mondták, hogy akkor ő meg mondja a címet őket meg oda vigyék. Persze csak szarkasztikusan jegyezte meg. De Orosháza elhagyása után nagy nehezen megérkeztünk Békéscsabára. Otthon első dolgon az volt, hogy felnyitottam amár régen várt szénsavas ásványvizes üveget és egy szuszra megiszom. Mert nekem az egész nyaralás alatt ez hiányzott a legjobban a szénsavas ásványvíz.
Szóval mindent összevetve az oda és a vissza út szörnyű volt, de ellensúlyozta Görögország nem is kicsivel.
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Úgy tetszik ahogy leírtad, tiszta utazós hangulatom lett tőle X3 Az utazás akkor szivatós volt úgy látom, de maga a nyaralás jól telt :D Delfineeeeek!! *-* Vannak amúgy képeid? Ha igen, felraknál páraaat? Hogy milyen volt a hely, meg ilyesmi :D
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
Persze persze. De csak holnap tudom felrakni mert anyáméknál van a fényképezőgép, én meg még nem raktam rá a gépre a képeket. Majd valami "kis" csomagot össze válogatok belőle és felrakom. Ha másképp nem akkor majd felrakom iwiw-re vagy facebook-ra és majd ott megnézhetitek.
Köszi a beszámoló második részét is Joey!!! 8D Élveztem én is, és biztos tök jó nyaralás volt :D Most már én is görögbe vágyom, majd hangoztatom itthon ×D
Szakadtam ×,D Főleg az Itachis-Kisamés részen; "Nem az a kemény, aki nagyot üt, hanem aki képes bocsánatot kérni!" - *paff* "Bocsánat! Most örülsz? Ez kombó volt!" ×,D
BOLDOG SZÜLIIIT SHANNNY! Kép nincs, de szép torta legyen neked :D És ha Olaszországba mész, kérj ajd a Vargas tesóktól pastát. *-* ( Hetaliás poén, bocsi. XD)