꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 19 Jan. - 16:30 | |
| Köszönöm! |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 19 Jan. - 16:32 | |
| Van egy népszerű remixe is, talán... áh, nem tudom, valami Radio edit, pörgősebb, én azt imádom nagyon :3 Azt hallottam először xD Majd megpróbálom megkeresni :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 30 Jan. - 13:31 | |
| Hetvenegy-huszonkileeeeeenc!!!!!!!!!!!!! XXD Örültünk neki nagyon C: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 30 Jan. - 13:32 | |
| Hát, nem volt túl meglepő hogy Alekosz győz XD | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 30 Jan. - 17:32 | |
| így legalább a villalakók élete se lesz unalmasabb :D Alkesz a király : | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 30 Jan. - 18:58 | |
| Hát igen, Zsófikával mit nyertünk volna? :D Már Anikó is átvette a gesztusait, meg úgy beszél ahogy ő, kidugja a nyelvét meg minden -,- Am szerintem lehet Anikó lesz a következő kiválasztott :P Majd a hülye Laci buzdít hogy "Vöörrrr, átállt, trágya áruló, szavazzuk kiiihh!! " ...kb... vagy teszik Évára... de azzal csak azt érik el hogy valaki közülük megint kiesik :D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 30 Jan. - 22:01 | |
| Én csak szereTTem a Lacit xD Amióta ilyen elmebeteg lett, már nem jön be Ezzel a "belemászunk Alekosz agyába" cuccal... nagyon kiábrándított magából ^^' XD Meg hát ez az egész amit csinál mióta kettéváltak... az a kenyérkenős dolog is... XX'D Zsófival meg addig semmi gondom nem volt, amíg észre se lehetett venni, de mióta királylánynak képzelte magát, naaaagyon irritált, főleg a hierarchia-izé megfordítása után >< Szerk.: EPRESCUKORÉ LETT AZ UTOLSÓ HSZ!! GRAT!! :3 | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 30 Jan. - 22:03 | |
| Én még semmit nem vetet észre Zsófin ami miatt megutáltam volna (ami azt illeti észre se vettem sose X'D), csak azt hallom hogy mindenki mennyire utálja XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 20 Feb. - 0:23 | |
| Már ittis kitört a VV4 őrület? :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 20 Feb. - 9:19 | |
| Tobiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!! Hát hol voltááál? :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 20 Feb. - 9:21 | |
| Azt hittük téged is elvesztettünk De visszatértél! Hol voltál eddig? | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 23 Feb. - 16:15 | |
| Hát tudtommal itthon voltam, csak se net, vagyis naon ritkán, úgy mint az elkövetkezendő jövőben is, de azért, ha van akkor fel fogok lógni pár hsz erejéig, meg hát a suli, jön a 2. szintvizsga 2 hét múlva :/ :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 23 Feb. - 16:22 | |
| Miért, mi van a neteddel? Meg ha már suli, a sulis játékba jössz akkor? :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 23 Feb. - 16:36 | |
| Az utobbi két napban nem tudott csatlakozni,még ha csatlakoztatva volt is, kicsit hülyeség de igaz, azelőtt meg a bátyám használatában volt, amikor meg volt akk vagy tanuláshoz, vagy letőltésekhez hazsnáltam. De most ismét aktív leszek :D Már intázkedtem efelől :p ^^ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 23 Feb. - 16:37 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 23 Feb. - 17:46 | |
| Azért nem dölne össze a Csevi, látom éppségben tudtatok uj topicot kezdeni xd:D Nekemis már hiányzott ez az egész forumozás :P ;) | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 23 Feb. - 17:58 | |
| Hát! Műsorvezető nélkül hogy lehet műsor? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 23 Feb. - 18:26 | |
| Én ezt nem szeretném megtudni. Ki ért velem egyet? :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 23 Feb. - 18:28 | |
| *levegőbe csapja a kezét* Éééén C: | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|