꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 22 Dec. - 23:34 | |
| Ez a rész nagyon tetszett XXXXXXXD És csak nem elkezdte Fekete Dani a KHR-t? XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 22 Dec. - 23:36 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 22 Dec. - 23:40 | |
| Ja, én is azt néztem :D Ott volt Leon, meg ez az egész esküvű + vőlegényrobot dolog is volt a Reborn!-ban is ×D Egyébként én is imádtam, nagyon jó rész volt :D A mozgásoktól már sokadszorra dobok hátast :O
- DJ Tobi írta:
- Mi a bajod a nagy hellyel? Azért üres a fejléc,hogy nagyobb legyen a megnyitott oldal,de amugy minden beállítást megtalálsz a jobb felső sarokban lévő "kilépés" gomb alatt :D
Csak az hogy az Explorerem zsúfolt volt és megszoktam ×D De lehet hogy ráállok erre a sok szabad helyre is ×D Tááágas :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 22 Dec. - 23:47 | |
| Nekem csak az oldalak gombocskái vannak fent az eredeti cuccok mellett :D Más nem is kell nekem XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 22 Dec. - 23:50 | |
| Nektek is feltűnt a kis zöld gyíkocska vagy micsoda Leo kalapján? Tényleg érdekes kis átvágások vannak más animékből,de ez naon jó így :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 22 Dec. - 23:52 | |
| Jaja a mozgások *,* Főleg ott ahol Nagato eldobta azt a csövet miután magában beszélt... milyen... dinamikus volt :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 22 Dec. - 23:54 | |
| A mozgások annyira jók mááááár | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 23 Dec. - 0:02 | |
| | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 24 Dec. - 14:51 | |
| Boldog Karácsonyt mindenkinek | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 24 Dec. - 19:36 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| | | | Vendég Vendég
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 30 Dec. - 15:04 | |
| DJTobi műsorvezető jelenlétének hiányában, én mint a Fénymásoló Kezelő Segéd posztot birtokoló Dínósbácsi kijelentem hogy, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁN BULTACHOS VOLTURI-NAK A CSEVI CSAPATA!! | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 30 Dec. - 23:07 | |
| Boldog szülinapoooooooooot!! :^^: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 30 Dec. - 23:10 | |
| Ha feljössz egyáltalán még valaha is XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 31 Dec. - 17:07 | |
| Boldog Új évet Kíván Mindenkinek a Csevi Csapata,és én is! ;D
| |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 31 Dec. - 17:08 | |
| Nem... ˇˇ Majd 00:00-kor | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 31 Dec. - 18:24 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 31 Dec. - 20:16 | |
| Én csak azért most mert akkor nem fogok lenni ^^' Csak még 2010-ben uj évet akartam kívánni,de még 2011-ben is hozok valamit :P :D | |
| | | Vendég Vendég
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 2 Jan. - 15:07 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 2 Jan. - 15:08 | |
| Boldog szülinapot Eprescukor! | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 2 Jan. - 19:21 | |
| Köszi... |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|