Hát remélem :ikillu: Ha már ennyi szakad, akkor az a minimum hogy karácsonykor is lesz Deeehhh... legalább holnap ki tudom vinni Saegirut kicsit fotózni a hóban Tox-ot nem mert nincs téli ruhája
Én örülök ^^ Mármint nem annak hogy Norbi kiesett/nem nyert De Csabinak is meg Nikolasnak is szurkoltam... bár Csabinak jobban :D A Megasztárban pedig... a lényeg hogy Melinda ott sem volt a fináléban ˇˇ XD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Mi az hogy nem volt jó a Norbi!? Épp az hogy végre énekel és még is kiesik,de az a helyzet,hogy Csabinak,meg Nikolasnak jobb hangja van,de Csabinak van a legjobb :D
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
És semmi nincs alatta... nem látom az üzeneteimet... bocsi Dínó, ezért nem válaszolok ×,D Mi a wáddöfákk? Ide is csak úgy tudok írni (már ha el fogja küldeni) hogy kikerestem az előzményeim között ezt a CseVi linket o_O Így behozza a témákat, pl a Cincogós küldit is, és a Reply-ra kattintva bejön a válaszírás is, de hogy küldés után mi lesz... ×D Nemakarom :( Az emotikonokat se teszi be... a képek mellé is teszek inkább linket, hogy meg tudjátok nézni, már ha tényleg egyáltalán elmegy ez az üzi is XO :(((((
.................hát... mondanám hogy biztos szerverkarbantartás van, olyankor szoktak modulok kimaradni, meg nem jön be a főoldal, de nekem semmi probléma nincs oO ...ez nagyon fura :/ Remélem megoldódik, mást nem tudok csinálni D:
Dínósbácsi
Neme :
Hát ez tényleg vádöfákk >_> Jobbulást Shanna internete :'D Nekem csak annyi furcsaság jelentkezik hogy most nem ad ki hülye mű üzeneteket a gombok alatt :D
Na, hát megoldottam... letöltöttem a Google Chrome-ot... ami aaannyira furcsa ×D De muszáj lesz összeszoknunk... nem tudom mi lehet az Explorer gondja. Talán az hogy egy kalap sz*r... de ő még most is azt csinálja amit az előbb demonstráltam...
Hehh, LOL :D Pontosan ezt akartam neked ebben a pillanatban megírni XD Hogy töltsd le a Chrome-ot :D Megnéztem explorer-rel és tényleg azt csinálja, és letöltöttem én is a Chrome-ot, azon meg működik :D Meg Firefox-on is, de azzal írtad már hogy valami bajod van anno xD Örülök hogy megoldódott :3
Dínósbácsi
Neme :
De a Firefox valamiért folyton összeomlik nekem, meg lefagy aztán bezár... ki tudja, lehet hogy ha újra letölteném már azóta működne, de nem igazán érdekel ×D Majd max ha nem jövünk ki Chrome-mal :D
Hát igen,az explorer-nek vannak érdekességei,meg a Firefox-nak is. A Chrome gyorsabb mindkettőnél a tapasztalataim szerint,mivel mindkettőt használtam még régebben,mostmár csak a Google Chrome-t használom,De van egy újabb az Opera,azt még nem probáltam,ha nem jösz ki a Chrome-mal akk próbáld ki azt,amugy ha kérdésetek van a Chrome-mal kapcsolatban akkor csak írjátok le ide,hátha tudok segíteni :D Amugy van EAÉ 26. rész,aki nem látta volna a 25-et az nézze meg a 26. előtt :D A bénán megrajzolt Suigetsu a Hebis barmokból van,aki még nem látta a 10 részét,az nézze meg őket ;)
Akkor én kérdeznék is :D Nekem nagyon furcsa hogy ennyire "nagy a tér" ×D Főleg az alsó sáv, ami néha ott van néha nincs o.o Lehet ezt állítani? És/vagy bővíteni a felsőt, hogy kevesebb legyen? ×D *nemhogy örülne neki hogy ennyi hely van*
Jaj de jó, ennek örülök, már hiányzott
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Mi a bajod a nagy hellyel? Azért üres a fejléc,hogy nagyobb legyen a megnyitott oldal,de amugy minden beállítást megtalálsz a jobb felső sarokban lévő "kilépés" gomb alatt :D
Dínósbácsi
Neme :