꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Animék, mangák | |
|
+7Sassy Kisame Tobii-zuzu Itachifan Stein Dani Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 20 Aug. - 10:46 | |
| *körberohangál* Kuro 8 ...hát komolyan, a büdös életben nem gondoltam volna hogy megkönnyezem azt a kis takony Alois-t Rohadt jó rész volt Igaz nem volt benne Seb és Ciel, és az elején mondom "Nehh, Transzi rész lesz" de... nem gondoltam volna :O Mik történtek D: De mivel senki nem nézi innen a Kuro-t, nem vinnyogok róla többet >< Egyelőre éljen, a karjával majd utána foglalkozok | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 20 Aug. - 12:52 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 20 Aug. - 12:58 | |
| Hány részt nézel még?! XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 20 Aug. - 12:58 | |
| 192.-től már tényleg csak egy köpés a 197. XD Másfél óra csak XXD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 20 Aug. - 13:00 | |
| Ez a KHR egy rossz járvány, az áldozatul esett fangirl-ök nem tudnak szabadulni! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 20 Aug. - 13:09 | |
| Én meg valszeg halállistát fogok nézni,mivel a 30. résztől nem láttam végig :/ Csak az ucsot néztem a 29. után azt annyi,ugyhogy megvan a késődélutáni program,mert délután elobb valami válasszal drukkolok elő :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 20 Aug. - 15:32 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 20 Aug. - 21:03 | |
| Ma csak 25-tol 30-ig jutottam | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 21 Aug. - 0:27 | |
| Ez az egész halállista,valami qrva hulén végződik,valami akkora nagy butaság,hogy nagyon,fu de felkurta az agyam Vhaaah :imdead: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 21 Aug. - 8:49 | |
| Én egyszer valami Death Note filmet láttam egyszer azt is, amiben emberként vannak, meg egyszer láttam a sima anime stílusút, film hosszúságban (A helyesírási program nem ismeri fel az anime szót! XD) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 21 Aug. - 14:05 | |
| Én az első pár részt láttam, és az utolsót XD Tényleg... lehetett volna jobb is a vége *Reborn! 198. megnézve* VÁÁÁÁ MUKUROOOOOO!! Jön valami nagy benga óriási meztelen pasas!! Aki semmire nem reagál | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 21 Aug. - 14:48 | |
| Én is láttam mááááár Flan meg Mukuro olyan viccesek voltak ×D Szegény Flant össze vissza szurkálták ×D És végre, igen, köszönöm, elismerte az anime hogy Mukuro feje egy ananászra emlékeztet ×,D Szép volt Flan ˇ,ˇ Az a pasas elég... guszta Olyan mint... nem tudom, nekem olyan kocsonyás érzetem lett tőle, hogy olyan a pasi mint egy hegyni kocsonya Pedig nem remeg ×D
Jaj basszus, a Kuro... Hogy bírtam ki eddig nélküle, he? ×D A sok fanservice *-* És a harcok, meg minden... nagyon el van találva :D A taknoyt meg tényleg kinyírta a köcsög? Azt hittem a köcsög ennél hűségesebb... mármint... látszott hogy közel sem olyan a viszonyuk mint Sebnek meg Cielnek, de azért ezt nem vártam volna... De baromira tetszett <3 | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 21 Aug. - 14:58 | |
| Az jó rész volt X'D Meg utána ahogy Flan a hangosbemondóba kiabált XX'D "Bel-senpai, elb*sztad, nem talált!" *Bel hozzávág 3 kést* "Bel-senpai, rossz emberre célzol!" XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 27 Aug. - 12:52 | |
| *megnézte az új Kuroshitsuji részt* Claude egy hatalmas f*sssssz TTTTTT_________________________TTTTTTTTTTT *szipp* | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 27 Aug. - 12:53 | |
| Öööö..... Miért, mit csinált? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 27 Aug. - 12:55 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 27 Aug. - 13:05 | |
| Úgy hogy egy nagy f*sz, mondtam Azt mondta a rendőrségnek, hogy ő Alois, ezért a rendőrség elvitte és kikérdezte, és víz alá nyomkodták, mert azt mondta hogy ő Ciel Phantomhive Ezután Claude leült vele egy szobába, miután szerencsétlen már tiszta sokkos állapotban volt, és a múltjáról kérdezgette. Ő meg mondott mindent jól, de Claude bemagyarázta hogy nem úgy volt. Pl ő mondta hogy tűz volt a házukban, Claude kijavította hogy a faluban. Ciel mondta hogy holtan találta a szüleit, Claude javított hogy a testvérét. Bemagyarázta neki Alois múltját És mire Sebastian odaért, már azt is bemagyarázta neki, hogy Seb gyújtotta a tüzet és ő ölte meg a testvérét, és Ciel elzavarta Sebastiant, parancsként, és így nem is jöhet szegény vissza, mert ugye neki attól engedelmeskednie kell... ): | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 27 Aug. - 13:08 | |
| Tényleg f*sz... Hogy kicseszett szegény fangirl-ökkel Most majd hallgathatom ahogyan őt szidod... XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 27 Aug. - 13:15 | |
| Kurositsuji?^^ Benne van a letöltendő animéim listájában:P Már van belőle elvileg második évad is, és ha minden igaz, le tom majd tölteni magyar felirattal, és japán hanggal. Miattatok most ök kíváncsi lettem ráxD Előlrébb kerül a listán:D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 27 Aug. - 13:18 | |
| Én ajánlom nagyon :3 A második évad is nagyon jó, Claude minden f*szságának ellenére Legalább van kit utálni XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 27 Aug. - 13:57 | |
| xD van kit utálni...^^" Ez is egy szempont:D Végülisxd | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 27 Aug. - 18:13 | |
| Pühhh...hány évada van a Vampire Knightnaaaak??? |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 27 Aug. - 18:36 | |
| Azt hiszem 2... mert a napokban olvastam, hogy valaki a harmadikról érdeklődött ^^ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 27 Aug. - 18:40 | |
| Ehh...láttam valami olyasmit hogy a 3 évad Trailere...Milyen rossz...én még csak most kezdtem el újra az elsőt xD Akkor mikor befejeztem régen,fel sem merült bennem a kérdés a folytatásról...xD
|
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Animék, mangák | |
| |
| | | | Animék, mangák | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|