꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Animék, mangák

Go down 
+7
Sassy
Kisame
Tobii-zuzu
Itachifan
Stein
Dani
Koffeey
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 42  Next
SzerzőÜzenet
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

Animék, mangák - Page 21 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 21 Icon_minitimePént. 20 Aug. - 10:46

*körberohangál*
Kuro 8 Animék, mangák - Page 21 212v6ae ...hát komolyan, a büdös életben nem gondoltam volna hogy megkönnyezem azt a kis takony Alois-t Animék, mangák - Page 21 256eg76 Rohadt jó rész volt Animék, mangák - Page 21 20t4gfp Igaz nem volt benne Seb és Ciel, és az elején mondom "Nehh, Transzi rész lesz" de... nem gondoltam volna :O Mik történtek D: De mivel senki nem nézi innen a Kuro-t, nem vinnyogok róla többet ><

Egyelőre éljen, a karjával majd utána foglalkozok Animék, mangák - Page 21 721836
Vissza az elejére Go down
http://koffeey.deviantart.com
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 21 Icon_minitimePént. 20 Aug. - 12:52

191 Animék, mangák - Page 21 483518 És... MEGYEK VISSZAAA Animék, mangák - Page 21 483323 Hibari eksön vaaaan, de szexi a biliiiincs, miauuu Animék, mangák - Page 21 112523 ×D Úgyhogy megyek, még megnézem hogyan rúgja szét Daisy s*ggét Animék, mangák - Page 21 580731 Aztán meg már lehet hogy megnézem 197.-ig, ha már eddig eljutottam ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 21 Icon_minitimePént. 20 Aug. - 12:58

Hány részt nézel még?! Animék, mangák - Page 21 1410785470 XD
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 21 Icon_minitimePént. 20 Aug. - 12:58

192.-től már tényleg csak egy köpés a 197. XD Másfél óra csak XXD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 21 Icon_minitimePént. 20 Aug. - 13:00

Ez a KHR egy rossz járvány, az áldozatul esett fangirl-ök nem tudnak szabadulni! Animék, mangák - Page 21 721836
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 21 Icon_minitimePént. 20 Aug. - 13:09

Én meg valszeg halállistát fogok nézni,mivel a 30. résztől nem láttam végig :/ Csak az ucsot néztem a 29. után azt annyi,ugyhogy megvan a késődélutáni program,mert délután elobb valami válasszal drukkolok elő :D
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 21 Icon_minitimePént. 20 Aug. - 15:32

A Halállistát nekem is végig kéne nézni. AZ első pár résznél tartok már régóta ×D

Ahhahahaha, végignéztem a KHR-t Animék, mangák - Page 21 910932 Azaz hogy végig, ahol tart ×D És holnap új rész *-* ×D Kyo-saaaan :TToTT: NEM! Animék, mangák - Page 21 357997 Nem eshetünk ilen könnyen kétségbe Animék, mangák - Page 21 275315 Hibariról van szó, a fenébe is!!! Animék, mangák - Page 21 228562 Nincs az az isten, hogy ő meghaljon -értelmes ez így?- szépen majd... lesz valami fondorlatos csavar és szétrúgja Homika seggét a dínóival együtt!!! Animék, mangák - Page 21 92926

Most pedig megyek Kuro II-t nézni, mihelyst megdobtam Dínót Koruval Animék, mangák - Page 21 8607 Ma anime napot tartok ×D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 21 Icon_minitimePént. 20 Aug. - 21:03

Ma csak 25-tol 30-ig jutottam Animék, mangák - Page 21 102733
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 21 Icon_minitimeSzomb. 21 Aug. - 0:27

Ez az egész halállista,valami qrva hulén végződik,valami akkora nagy butaság,hogy nagyon,fu de felkurta az agyam Animék, mangák - Page 21 954697 Vhaaah :imdead:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 21 Icon_minitimeSzomb. 21 Aug. - 8:49

Én egyszer valami Death Note filmet láttam Animék, mangák - Page 21 120865 egyszer azt is, amiben emberként vannak, meg egyszer láttam a sima anime stílusút, film hosszúságban Animék, mangák - Page 21 534553
(A helyesírási program nem ismeri fel az anime szót! Animék, mangák - Page 21 278431 XD)
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 21 Icon_minitimeSzomb. 21 Aug. - 14:05

Én az első pár részt láttam, és az utolsót XD Tényleg... lehetett volna jobb is a vége Animék, mangák - Page 21 102733

*Reborn! 198. megnézve*
VÁÁÁÁ MUKUROOOOOO!! Animék, mangák - Page 21 468935
Jön valami nagy benga óriási meztelen pasas!! Animék, mangák - Page 21 775863 Aki semmire nem reagál Animék, mangák - Page 21 795967
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 21 Icon_minitimeSzomb. 21 Aug. - 14:48

Én is láttam mááááár Animék, mangák - Page 21 729914 Flan meg Mukuro olyan viccesek voltak ×D Szegény Flant össze vissza szurkálták ×D És végre, igen, köszönöm, elismerte az anime hogy Mukuro feje egy ananászra emlékeztet ×,D Szép volt Flan ˇ,ˇ
Az a pasas elég... guszta Animék, mangák - Page 21 102733 Olyan mint... nem tudom, nekem olyan kocsonyás érzetem lett tőle, hogy olyan a pasi mint egy hegyni kocsonya Animék, mangák - Page 21 795967 Pedig nem remeg ×D

Jaj basszus, a Kuro... Animék, mangák - Page 21 196731 Animék, mangák - Page 21 469533 Hogy bírtam ki eddig nélküle, he? ×D A sok fanservice *-* És a harcok, meg minden... nagyon el van találva :D A taknoyt meg tényleg kinyírta a köcsög? Azt hittem a köcsög ennél hűségesebb... mármint... látszott hogy közel sem olyan a viszonyuk mint Sebnek meg Cielnek, de azért ezt nem vártam volna... De baromira tetszett <3
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 21 Icon_minitimeSzomb. 21 Aug. - 14:58

Az jó rész volt X'D Meg utána ahogy Flan a hangosbemondóba kiabált XX'D "Bel-senpai, elb*sztad, nem talált!" *Bel hozzávág 3 kést* "Bel-senpai, rossz emberre célzol!" XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 21 Icon_minitimePént. 27 Aug. - 12:52

*megnézte az új Kuroshitsuji részt*

Claude egy hatalmas f*sssssz Animék, mangák - Page 21 856137 Animék, mangák - Page 21 483323 Animék, mangák - Page 21 990973
TTTTTT_________________________TTTTTTTTTTT *szipp*
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 21 Icon_minitimePént. 27 Aug. - 12:53

Öööö..... Animék, mangák - Page 21 102733 Miért, mit csinált? Animék, mangák - Page 21 243759
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 21 Icon_minitimePént. 27 Aug. - 12:55

Animék, mangák - Page 21 574382 ...Ciel-ből Aloist Animék, mangák - Page 21 635390 Animék, mangák - Page 21 546137 ... Animék, mangák - Page 21 990973
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 21 Icon_minitimePént. 27 Aug. - 13:01

Animék, mangák - Page 21 795967 ... Oszt azt... hogyan?... Animék, mangák - Page 21 603176
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 21 Icon_minitimePént. 27 Aug. - 13:05

Úgy hogy egy nagy f*sz, mondtam Animék, mangák - Page 21 574382
Azt mondta a rendőrségnek, hogy ő Alois, ezért a rendőrség elvitte és kikérdezte, és víz alá nyomkodták, mert azt mondta hogy ő Ciel Phantomhive Animék, mangák - Page 21 31212 Ezután Claude leült vele egy szobába, miután szerencsétlen már tiszta sokkos állapotban volt, és a múltjáról kérdezgette. Ő meg mondott mindent jól, de Claude bemagyarázta hogy nem úgy volt. Pl ő mondta hogy tűz volt a házukban, Claude kijavította hogy a faluban. Ciel mondta hogy holtan találta a szüleit, Claude javított hogy a testvérét. Bemagyarázta neki Alois múltját Animék, mangák - Page 21 635390 És mire Sebastian odaért, már azt is bemagyarázta neki, hogy Seb gyújtotta a tüzet és ő ölte meg a testvérét, és Ciel elzavarta Sebastiant, parancsként, és így nem is jöhet szegény vissza, mert ugye neki attól engedelmeskednie kell... ):
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 21 Icon_minitimePént. 27 Aug. - 13:08

Tényleg f*sz... Animék, mangák - Page 21 102733
Hogy kicseszett szegény fangirl-ökkel Animék, mangák - Page 21 574382 Most majd hallgathatom ahogyan őt szidod... Animék, mangák - Page 21 97853 XD
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 21 Icon_minitimePént. 27 Aug. - 13:15

Kurositsuji?^^
Benne van a letöltendő animéim listájában:P
Már van belőle elvileg második évad is, és ha minden igaz, le tom majd tölteni magyar felirattal, és japán hanggal. Miattatok most ök kíváncsi lettem ráxD
Előlrébb kerül a listán:D
https://jigokunotobira.weebly.com/
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 21 Icon_minitimePént. 27 Aug. - 13:18

Én ajánlom nagyon :3 A második évad is nagyon jó, Claude minden f*szságának ellenére Animék, mangák - Page 21 102733 Legalább van kit utálni XD
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 21 Icon_minitimePént. 27 Aug. - 13:57

xD van kit utálni...^^"
Ez is egy szempont:D Végülisxd
https://jigokunotobira.weebly.com/
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 21 Icon_minitimePént. 27 Aug. - 18:13

Pühhh...hány évada van a Vampire Knightnaaaak??? Animék, mangák - Page 21 102733
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 21 Icon_minitimePént. 27 Aug. - 18:36

Azt hiszem 2... mert a napokban olvastam, hogy valaki a harmadikról érdeklődött ^^
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 21 Icon_minitimePént. 27 Aug. - 18:40

Ehh...láttam valami olyasmit hogy a 3 évad Trailere...Milyen rossz...én még csak most kezdtem el újra az elsőt xD Akkor mikor befejeztem régen,fel sem merült bennem a kérdés a folytatásról...xD

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 21 Icon_minitime

Animék, mangák
Vissza az elejére 
21 / 42 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 42  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: