꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Animék, mangák

Go down 
+7
Sassy
Kisame
Tobii-zuzu
Itachifan
Stein
Dani
Koffeey
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 42  Next
SzerzőÜzenet
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

Animék, mangák - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 20 Icon_minitimeSzer. 23 Jún. - 10:34

Mert olyan negatív vagy Animék, mangák - Page 20 714767 Pedig tudom hogy tetszene neked is, mert itt röhögtem rajta este, és ismerlek ˇ,ˇ

Hoztam még AMV-t ^^

Vissza az elejére Go down
http://koffeey.deviantart.com
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 20 Icon_minitimeSzomb. 26 Jún. - 23:46

Éééésss tipikus... tegnap kijött a 12. rész, és mi van a végén? Mit írtak oda, mit üzennek??? FOLYTATÁST ŐSSZEL!! Animék, mangák - Page 20 856137 Olyan csalódás volt, ősz r*hadt messze van :/

És (bár tudom hogy kb senkit nem érdekel, de csakazértis) ezért kiéltem magam a Reborn! mangán... délelőtt a 105. fejezetnél tartottam, és az előbb tettem félre... a 135. részt O.o" De egyben letudtam a Gyűrű Konfliktust és a Varia részt, és mostmár életemben másodszor lettem libabőrös Tsuna miatt ;D Tsuna tök menő ha nagyon akarja, úgy bezúzta Xanxus képét hogy váó XD Hyper módban egész megkedveltem mióta elkezdtem újra az elejétől az animét illetve elkezdtem olvasni a mangát ^^ He kicks ass vagy mifene ^^
És b*sszus mennyi vér van a mangában O.O xD

Az egyik 'Xanxus-képének-berúgása' mozdulat a sok közül: http://www.onemanga.com/Katekyo_Hitman_Reborn/130/13/
És egy mérges Tsuna, ami igen ritka faj! :O http://www.onemanga.com/Katekyo_Hitman_Reborn/131/21/
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 20 Icon_minitimeHétf. 28 Jún. - 1:15

Hmm, bishik :ohohoho: Talán behatóan tanulmányoznom kéne ezt az animét Animék, mangák - Page 20 133235 Nadehh, későbbre hagyom, mert ha rákattanok én meghalnék őszig ×D Majd úgy augusztus felé talán rácuppanok és letesztelem ×D Az AMV-k minden esetre nekem bejöttek :3

Ismétlem magam, Tsuunaa? ×D No-Good Tsuna? ×D Igaz hogy tényleg ezerszer királyabb ha hyper módban van, de az nincs túl gyakran ^^'
Mondjuk ezeken amiket linkeltél tényleg kicks ass ×D Meg olvastam valahol hogy most a Byakuran elleni harcban nagyon menő a mangában, és égek a vágytól mert látni akarom, de nem akarok csak úgy a manga végébe ugrani @.@
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 20 Icon_minitimeHétf. 28 Jún. - 12:17

Igen azt én is olvastam :D Jól leoltja Byakuran-t XD Ezért temetkeztem úgy bele, még 150 fejezet és odaérek XXD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 20 Icon_minitimePént. 2 Júl. - 7:58

Seb és Ciel benne vannaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!! Animék, mangák - Page 20 468935 Animék, mangák - Page 20 468935 (A Kuro 2-ről van szó xD)
Bővebben nem tudok semmit, de ezen véletlenül átfutott a szemem xD Amíg nem jön felirat, addig nem nézem meg mert... utálom ha nem értek semmit de... most ennek úgy örülök :'D
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 20 Icon_minitimePént. 2 Júl. - 12:54

ÚÚ! :=o=: Benne van kis Sebikém? Animék, mangák - Page 20 360572 Mindjárt meg is nézem, mit érdekel engem a felirat ×D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 20 Icon_minitimeSzomb. 3 Júl. - 22:50

Azóta én is megnéztem, nem érdekelt... rohadt sokáig tart nekik az a nyamvadt felirat -,-
És a KHR 191. is nagyon jó volt véééégre X3
"Hey bitchies, would you stop rumbling at Namimori?" XXXD

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

És... a Naruto Shippuuden 167. ...hát, ennyit még nem röhögtem animén, a könnyem is kifolyt. Pedig irtó drámai dolgok történtek, a vége pedig még viszonylag normális grafikával büszkélkedhetett, de hogy várják el tőlem hogy azt is komolyan vegyem ezek után:

Animék, mangák - Page 20 2ajqbf8

Animék, mangák - Page 20 S3oj08

Animék, mangák - Page 20 Derppunch

Animék, mangák - Page 20 SUPERSONIC

Animék, mangák - Page 20 Doyouhateme

Animék, mangák - Page 20 HERPDERP

És egyéb érdekes jelenetek, mint a földön síelés, föld alól kikelés, zombis mozzanatok, 6 km-es repülés és érdekes érkezés egy sziklába... BELEÁLLT A FEJE? OMG O_______________________O"

Pein olyan szinten Pein-telen... kommentálja mi történik, hogy "Itt jön!" meg "Gyors!" meg mit tudom én xD A hangja se illik szerintem hozzá, de arról nem nyilatkozok, nem tudom eddig is ilyen volt-e o.O Mindegy...
Én tényleg komolyan akartam venni a végét, próbáltam figyelni, de ezek után röhöghetnékem volt már mindentől... Naruto dagadt :| xD Meg belepisil a medencébe.
Animék, mangák - Page 20 546137
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 20 Icon_minitimeSzomb. 3 Júl. - 23:04

Na jó, foglaljuk össze a történteket...
Szóval.
Pein arca gumivá változott, és vízként hullámzik. Valamint másodpercekre vastag amerikai körvonala lesz.
Kb öt percenként átvált egy gagyibb stílusra.
Pein arca 5 másodpercre, olyan lesz, mintha egy béna régi meséből lépett volna elő, és épp az orrára szált volna egy légy. És elkezd imádkozni, hogy Isten megbocsátson neki, mert fosnia kell, amit a vallása tilt. El is megy egy fa mögé, de Naruto, aki közben egy nagy vörösvérsejt, és egy múzeumi kiállítási dinoszaurusz szerelemgyerekévé változott kikergeti onnan. Ezért Pein szája a kétszeresére nő, a szemei pedig a felére zsugorodnak, az orra pedig felcsúszik a homlokára.
Valamint Pein kölcsönvette a kenygelfutó gyalogkakukk lábait, amikkel el is kezd futni, a szerelemgyerek felé.
Bizonyos időre, mutáns ogrecickánnyá változik, és hülye kérdéseket is feltesz, mint az "Utálsz engem? T_T" *nyakig a földben*
Ne is említsük Naruto lézerfegyver orrát, ami StarWars hangulatát idézi.
Valamint Pein menő mozdulatai, amik egy Bruce Lee filbe is elmennének.
Mellesleg itt teljesen igaz Pein-re, hogy használja a fejét. Pontosabban Naruto használja Pein fejét... XD
Aztán Pein hatalmas brokikat idéz a földből, meg egy bazinagy heregolyót, ami eltakarja a napot.
Valahogy Naruto hirtelen a nagy here belsejébe termed, de előtte rámászik, mint egy gyík.
Aztán odabent elhízik, és egy tál levesben találja magát. És segítségért könyörög, bizonyára segíteni kell neki felállni, miután dagadt lett :P Aztán hirtelen a veséje felmondja a szolgálatot, és feketét hugyozik a levesbe.
Feláll, és megérint egy szöveget, amire az apja megjelenik egy sziklán, aztán hirtelen a nagy here belsejébe is beleterem.
És még csak annyit se bír mondani hogy "Naruto... Én... vagyok... az... apád..."
Inkább fellöki, hogy aztán felsegíthesse.

Nos... szerintem elkezdem nézni a Naruto-t XD Animék, mangák - Page 20 30386
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 20 Icon_minitimeVas. 4 Júl. - 9:59

lol Dínó Animék, mangák - Page 20 30386 Mindjárt én is megnézem már ×D

Koffeey írta:
És a KHR 191. is nagyon jó volt véééégre X3
"Hey bitchies, would you stop rumbling at Namimori?" XXXD
!! ×D Hibari, mi? :3
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 20 Icon_minitimeVas. 4 Júl. - 10:59

Ja és még kihagytam az olyan részleteket mint a rondán megrajzolt sziklákat, amik üveg módjára csörrennek... XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 20 Icon_minitimeCsüt. 15 Júl. - 22:06

Megnéztem az új Kuro első 2 részét :D És... melyik szemét tetű volt aki kitalálta hogy így átb*sszák a rajongók fejét, he?! ×D A csapból is az a transzfesztita seggdugasz meg az a nyálgép hernyó folyt, erre *hálisten* nem sokat voltak képernyőn... remélem marad is így, és nem robbannak be vissza a középpontba. Seb és Ciel soookkal jobbak és érdekesebbek és egyénibbek. Az a Cluade... hát az tiszta copy-cat ×D Az a tánc a korláton... azzal akar egyedi lenni? Hogy esett volna le...
Alois meg... fél a sötétben? Animék, mangák - Page 20 811291 De gyökér :bukta: De azérrrrt Seb leoltotta rendesen ×D Meg a villanyt is lekapcsolta ×D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 20 Icon_minitimeCsüt. 15 Júl. - 22:40

Claude az nagyon nyomorék xD Alois személyisége még valamennyire érdekes is, bár nagyon nem bírom őt se... de Claude :béna:
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 20 Icon_minitimeVas. 18 Júl. - 14:37

http://www.gogoanime.com/kuroshitsuji-season-2-episode-3/5

Grellllllll Animék, mangák - Page 20 20287 Hozta a formáját X'D De érdekes, a gyerekeket nem említette~ XXXD És íííííííííííííííííííííhh :ohohoho: Animék, mangák - Page 20 469533

Animék, mangák - Page 20 SEXY-LICK-YEAH

Leplezetlen és durva fanservice XD (Az érzékenyeknek, mint én xD)
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 20 Icon_minitimeCsüt. 5 Aug. - 13:20

Áhh, nem tudok egy nyamvadt részt letölteni >____< Az összes többi lejött T_T *Kuro AMV-t akar csinálni* A 2. rész kéne nekem, de nincs sehol Animék, mangák - Page 20 458933 Animék, mangák - Page 20 4422
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 20 Icon_minitimePént. 6 Aug. - 0:25

Feliratozós oldalakon? Pl HorribleSubs vagy valami? *csak azt ismeri ×D* Azokon ált külön van felirat és videó feltéve ^^
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 20 Icon_minitimePént. 6 Aug. - 23:29

Hát, majd megnézem, köszi a tippet xD

Szerk.:
Animék, mangák - Page 20 990973 Ahonnan le tudnám szedni, és már örülök mint majom a farkának, oda regisztrálni kell ÉS premium membership-et VENNI Animék, mangák - Page 20 635390

Szerk.2:
A KURO ÚJ RÉSZE ÁÁÁÁHH Animék, mangák - Page 20 196731 Animék, mangák - Page 20 196731 Animék, mangák - Page 20 196731 Animék, mangák - Page 20 196731 Animék, mangák - Page 20 196731 Animék, mangák - Page 20 196731 Animék, mangák - Page 20 469533
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 20 Icon_minitimePént. 6 Aug. - 23:31

Nincs új Durarara rész aaaah.... Animék, mangák - Page 20 663779 XXD
Pedig ma lett volna duplarész, csak a feltöltő nem nézte meg az e-mail-jét T_T Így csak holnap lesz Animék, mangák - Page 20 775863
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 20 Icon_minitimePént. 20 Aug. - 9:58

Áááááááááááááááááááááááááááááááááhhh tudniakarommitörtént Hibarivalllllllllllllll!! Animék, mangák - Page 20 I2q59l

A második perctől >0< HohoHomi egy köcsööögggg Animék, mangák - Page 20 48334
...Mi van ha pl leszakadt a karjaaahaha??? Animék, mangák - Page 20 20t4gfp
Igaz hogy holnap már úgyis új rész és megtudom, de most akarom tudniiiiihh Animék, mangák - Page 20 309624 Még jó hogy eddig nem néztem meg Animék, mangák - Page 20 546137 Nuuuuuuhh TTT______TTT
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 20 Icon_minitimePént. 20 Aug. - 10:02

Akkor leszakadt ˇ,ˇ XD
Hogy néznek ezek ki, úristen! Animék, mangák - Page 20 309624
Félmeztelen, finglovagol, és egy hülye korona van a fején. A másiknak meg lile fing jön a vállából, és van két hegyes pattanása. Animék, mangák - Page 20 278431
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 20 Icon_minitimePént. 20 Aug. - 10:05

Koffeey írta:
...Mi van ha pl leszakadt a karjaaahaha??? Animék, mangák - Page 20 20t4gfp
MI VAN HA MEGHALT??!!?!?!!?!?!!!!?!?!???!?!?! Animék, mangák - Page 20 612322
ÚRISTEN AZT SE TUDOM MIRŐL VAN SZÓ DE ÚRISTEN TUDNI AKAROM Animék, mangák - Page 20 574382 180 valamennyinél járok, le vagyok maradva... de most megyek és nézek pár részt, nem érdekel ha internetvájör megerőlteti magát >O Animék, mangák - Page 20 483518
Kyoyaaaa Animék, mangák - Page 20 816374 Szorítok hogy egyben legyél Animék, mangák - Page 20 297463 Addigra mindenképp, mire behozom a hátrányomat Animék, mangák - Page 20 309624
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 20 Icon_minitimePént. 20 Aug. - 10:06

Most rögtön mész? Animék, mangák - Page 20 120865
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 20 Icon_minitimePént. 20 Aug. - 10:08

Igen, HohoHomi hülyén néz ki, ezt eddig is tudtuk na XD Nem az a lényeggg, hanem Hibariiii Animék, mangák - Page 20 721836 Animék, mangák - Page 20 4422

Neee Shanna, komoly erőfeszítésbe került hogy azt ne vegyem számításba Animék, mangák - Page 20 990973
Úccse halt meg, ugye? Uccccse Animék, mangák - Page 20 297463
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 20 Icon_minitimePént. 20 Aug. - 10:10

Hogy kíván életben maradni ha leszakadt az egész karja? Animék, mangák - Page 20 120865 *szándékosan csesztet XD*
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 20 Icon_minitimePént. 20 Aug. - 10:12

TTTTTTTTTT___________TTTTTTTTTTTTT Legyen már holnap este hogy tudjam Animék, mangák - Page 20 721836

...addig... megnézem van-e Kuro 8 Animék, mangák - Page 20 4422

VAN KURO 8!! Animék, mangák - Page 20 196731 XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 20 Icon_minitimePént. 20 Aug. - 10:17

Hibari hova teszi a karszalagot, ha leszakadt a karja? Animék, mangák - Page 20 120865
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 20 Icon_minitime

Animék, mangák
Vissza az elejére 
20 / 42 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 42  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: