Éééésss tipikus... tegnap kijött a 12. rész, és mi van a végén? Mit írtak oda, mit üzennek??? FOLYTATÁST ŐSSZEL!! Olyan csalódás volt, ősz r*hadt messze van :/
És (bár tudom hogy kb senkit nem érdekel, de csakazértis) ezért kiéltem magam a Reborn! mangán... délelőtt a 105. fejezetnél tartottam, és az előbb tettem félre... a 135. részt O.o" De egyben letudtam a Gyűrű Konfliktust és a Varia részt, és mostmár életemben másodszor lettem libabőrös Tsuna miatt ;D Tsuna tök menő ha nagyon akarja, úgy bezúzta Xanxus képét hogy váó XD Hyper módban egész megkedveltem mióta elkezdtem újra az elejétől az animét illetve elkezdtem olvasni a mangát ^^ He kicks ass vagy mifene ^^ És b*sszus mennyi vér van a mangában O.O xD
Hmm, bishik :ohohoho: Talán behatóan tanulmányoznom kéne ezt az animét Nadehh, későbbre hagyom, mert ha rákattanok én meghalnék őszig ×D Majd úgy augusztus felé talán rácuppanok és letesztelem ×D Az AMV-k minden esetre nekem bejöttek :3
Ismétlem magam, Tsuunaa? ×D No-Good Tsuna? ×D Igaz hogy tényleg ezerszer királyabb ha hyper módban van, de az nincs túl gyakran ^^' Mondjuk ezeken amiket linkeltél tényleg kicks ass ×D Meg olvastam valahol hogy most a Byakuran elleni harcban nagyon menő a mangában, és égek a vágytól mert látni akarom, de nem akarok csak úgy a manga végébe ugrani @.@
Seb és Ciel benne vannaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!! (A Kuro 2-ről van szó xD) Bővebben nem tudok semmit, de ezen véletlenül átfutott a szemem xD Amíg nem jön felirat, addig nem nézem meg mert... utálom ha nem értek semmit de... most ennek úgy örülök :'D
Azóta én is megnéztem, nem érdekelt... rohadt sokáig tart nekik az a nyamvadt felirat -,- És a KHR 191. is nagyon jó volt véééégre X3 "Hey bitchies, would you stop rumbling at Namimori?" XXXD
És... a Naruto Shippuuden 167. ...hát, ennyit még nem röhögtem animén, a könnyem is kifolyt. Pedig irtó drámai dolgok történtek, a vége pedig még viszonylag normális grafikával büszkélkedhetett, de hogy várják el tőlem hogy azt is komolyan vegyem ezek után:
És egyéb érdekes jelenetek, mint a földön síelés, föld alól kikelés, zombis mozzanatok, 6 km-es repülés és érdekes érkezés egy sziklába... BELEÁLLT A FEJE? OMG O_______________________O"
Pein olyan szinten Pein-telen... kommentálja mi történik, hogy "Itt jön!" meg "Gyors!" meg mit tudom én xD A hangja se illik szerintem hozzá, de arról nem nyilatkozok, nem tudom eddig is ilyen volt-e o.O Mindegy... Én tényleg komolyan akartam venni a végét, próbáltam figyelni, de ezek után röhöghetnékem volt már mindentől... Naruto dagadt :| xD Meg belepisil a medencébe.
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 3 Júl. - 23:04
Na jó, foglaljuk össze a történteket... Szóval. Pein arca gumivá változott, és vízként hullámzik. Valamint másodpercekre vastag amerikai körvonala lesz. Kb öt percenként átvált egy gagyibb stílusra. Pein arca 5 másodpercre, olyan lesz, mintha egy béna régi meséből lépett volna elő, és épp az orrára szált volna egy légy. És elkezd imádkozni, hogy Isten megbocsátson neki, mert fosnia kell, amit a vallása tilt. El is megy egy fa mögé, de Naruto, aki közben egy nagy vörösvérsejt, és egy múzeumi kiállítási dinoszaurusz szerelemgyerekévé változott kikergeti onnan. Ezért Pein szája a kétszeresére nő, a szemei pedig a felére zsugorodnak, az orra pedig felcsúszik a homlokára. Valamint Pein kölcsönvette a kenygelfutó gyalogkakukk lábait, amikkel el is kezd futni, a szerelemgyerek felé. Bizonyos időre, mutáns ogrecickánnyá változik, és hülye kérdéseket is feltesz, mint az "Utálsz engem? T_T" *nyakig a földben* Ne is említsük Naruto lézerfegyver orrát, ami StarWars hangulatát idézi. Valamint Pein menő mozdulatai, amik egy Bruce Lee filbe is elmennének. Mellesleg itt teljesen igaz Pein-re, hogy használja a fejét. Pontosabban Naruto használja Pein fejét... XD Aztán Pein hatalmas brokikat idéz a földből, meg egy bazinagy heregolyót, ami eltakarja a napot. Valahogy Naruto hirtelen a nagy here belsejébe termed, de előtte rámászik, mint egy gyík. Aztán odabent elhízik, és egy tál levesben találja magát. És segítségért könyörög, bizonyára segíteni kell neki felállni, miután dagadt lett :P Aztán hirtelen a veséje felmondja a szolgálatot, és feketét hugyozik a levesbe. Feláll, és megérint egy szöveget, amire az apja megjelenik egy sziklán, aztán hirtelen a nagy here belsejébe is beleterem. És még csak annyit se bír mondani hogy "Naruto... Én... vagyok... az... apád..." Inkább fellöki, hogy aztán felsegíthesse.
Megnéztem az új Kuro első 2 részét :D És... melyik szemét tetű volt aki kitalálta hogy így átb*sszák a rajongók fejét, he?! ×D A csapból is az a transzfesztita seggdugasz meg az a nyálgép hernyó folyt, erre *hálisten* nem sokat voltak képernyőn... remélem marad is így, és nem robbannak be vissza a középpontba. Seb és Ciel soookkal jobbak és érdekesebbek és egyénibbek. Az a Cluade... hát az tiszta copy-cat ×D Az a tánc a korláton... azzal akar egyedi lenni? Hogy esett volna le... Alois meg... fél a sötétben? De gyökér :bukta: De azérrrrt Seb leoltotta rendesen ×D Meg a villanyt is lekapcsolta ×D
A második perctől >0< HohoHomi egy köcsööögggg ...Mi van ha pl leszakadt a karjaaahaha??? Igaz hogy holnap már úgyis új rész és megtudom, de most akarom tudniiiiihh Még jó hogy eddig nem néztem meg Nuuuuuuhh TTT______TTT
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 20 Aug. - 10:02
Akkor leszakadt ˇ,ˇ XD Hogy néznek ezek ki, úristen! Félmeztelen, finglovagol, és egy hülye korona van a fején. A másiknak meg lile fing jön a vállából, és van két hegyes pattanása.
MI VAN HA MEGHALT??!!?!?!!?!?!!!!?!?!???!?!?! ÚRISTEN AZT SE TUDOM MIRŐL VAN SZÓ DE ÚRISTEN TUDNI AKAROM 180 valamennyinél járok, le vagyok maradva... de most megyek és nézek pár részt, nem érdekel ha internetvájör megerőlteti magát >O Kyoyaaaa Szorítok hogy egyben legyél Addigra mindenképp, mire behozom a hátrányomat
Dínósbácsi
Neme :