Nnaaa... hát nemtom ki ismeri innen az Avatárt... én nagyon imádtam (meg imádom :<3:) Igaz hogy elméletileg nem anime, mert Amerikában csinálták, de eredetileg anime lett volna meg különben is annak sorolják, szóval na XD
Kedvcsináló:
(rohadt jóó o____O)
Sztori(másoltam, mert ha én írnám tuti spoilereznék :^^;:)
A történet a földön játszódik ahol különféle népek élnek. Minden népben vannak olyan emberek, akik egy csodálatos adománnyal születtek. Ez az adomány az idomítás. Négy különféle nép, 4 különböző elem, pontosabban: a víz, a föld, a tűz, és a levegő eleme. A víz törzsében élnek vízidomárok. A víz törzsének nőnemű tagjai a gyógyítás képességével is rendelkeznek. A föld törzsében földidomárok, a tűz törzsében tűzidomárok élnek. A levegő népében légidomár szerzetesek élnek. Minden generáció folyamán megszületik egy olyan ember, aki képes arra hogy irányítsa mind a négy elemet: a vizet, a földet, a tüzet, és a levegőt. Ő az Avatar. Minden egyes inkarnáció más elem népéhez születik be, ez az avatar ciklus (víz-föld-tűz-levegő). Az ő dolga, hogy fenntartsa a négy nép közti egyensúlyt ezen kívül az Avatar összeköttetést tud teremteni a fizikai és a szellemek világa között.
Jelenlegi történetünk egy Aang nevű levegőidomárról szól akinek idő előtt adták tudtára, hogy ő az Avatar, mert közeledett a háború. Aang mindössze csak 12 éves és nem tudja hogyan reagáljon erre a hírre, nagyon össze van zavarodva és ahelyett hogy szembenézne kötelességével inkább elmenekül előle. Repülő bölényével együtt titokban elhagyják a déli levegőtemplomot, de sajnos egy elég nagy viharba keverednek és egy nagy hullám belelöki őket a tengerbe. Aang az Avatar állapotban egy nagy légbuborékot csinál és így hibernálja magát, ezért nem emlékszik semmire. 100 évvel később Katara, és bátyja, Sokka a víz törzséből rátalál, és kiszabadítja őt a hatalmas jégbuborékból.
Szereplők:
Aang
Katara
Sokka
Zuko (Zuzu :3)
A Tűz Népének bukott hercege, száműzetésben van, mert egy gyűlésen szembe szállt az apjával. Csak akkor kaphatja vissza a becsületét, ha elkapja az Avatárt. (Később végül melléjük áll)
Iroh
Zuko nagybátyja és mestere.
Azula
Zuko (kicsit zizi) nővére, aki a Tűz Népének trónjára hajt.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 7 Szept. - 18:59
Ismerem :3 Az egyik haverom alig ismeri az animéket,és a Nickleodenoon mondta,h megy egy anime,és ez volt az :Đ És rmmondta,h tiszta Katara vok XD
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 7 Szept. - 19:09
Én is a Nick-en láttam először! :víí: Amúgy te "szerencsés" vagy azzal, hogy a haverod legalább ismeri az animéket. Az én haverjaim többsége azt se tudja, hogy mi az... Meg nem is szeretik. Kultúrálatlan barmok. XXD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 7 Szept. - 20:37
itt egy játék ebből xd játszottam rajta. kosz hogy megosztottad ezt de az ördög fickót féltem megnézni pár éve ezért nem voltam vele. a fél szemű.. és most igy láttam. már nincsen semmi bajom vele am THX adom a játék linkjét :D http://www.freewebarcade.com/game/fortress-fight/ aebben a játékban rondább az a fél szeműűű. majdnem besz*rtam X(
Zuzu az ördögfickó? :D XD Szeretjük ezt a játékot Dínóval :83: Am igen, az elején rondább szegény, de aztán hagyja megnőni a haját és megszépül XD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 7 Szept. - 21:29
én a jéggel szoktam lenni :D azok a jok mert gorbe a hajítos izé meg a nyíl is és konnyebben kitom számítani :D
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 7 Szept. - 21:33
Én is a víz izét szereteem! :8D: Nem tudom... nekem ők tetszenek. Ez a víz idomítás, meg minden! :ííí:
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 7 Szept. - 21:49
kulonben mibaj a bal szemével Zuzunak?
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 7 Szept. - 21:50
Hát az égési sérüléés! T-T
Spoiler:
Hát amikor ellentmondott az apjának akkor ki kellet vele állnia, és az apja "megsütötte".
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 7 Szept. - 21:54
igy értem azt hittem hogy valamien ördög szem lehet az xD de igy már tiszta :D
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 7 Szept. - 21:58
Áááá... akkor azért hívtad "ördögfickónak" vagy minek? :8D:
Pedig ő csak hadirokkant. XD
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 7 Szept. - 22:01
aha xD meg a vár is olyan abban a játékban. na mind1 nem jösz bijuut szivni XD ez csak uy beugrott. és hol m1 ez az anime?
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 7 Szept. - 22:02
Hát megy a Nickelodeon-on is, meg a neten nézheted mindenféle szinkronnal.
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 7 Szept. - 22:06
akkor majd belekukkantok. megnézek pár részt és abbahagyom uyg mint a hitmant xD
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 7 Szept. - 22:09
Hát a Videoplayert nem ajánlöom mert 4-részletben raknak fel 1 részt... esetleg a Nick-en lehet értelmesen nézni XD Bár ott meg... ismételnek meg minden XD Vagy nem tudom... :O_o: XD
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 7 Szept. - 22:10
mind1.megoldom én .. xD csak azt nem tom hogy xD
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 7 Szept. - 22:11
De télleg egy jó "anime"!!! Vagy minek is nevezzem... mert ez Amcsi! De mégis Japán eredetűű... XD Én szeretem! Vicces is, szerethetőek a karik, és nem is annyira rövid!!!
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
Hmm szerintem én is megnézem XD Tetszik XD és én is mindenhol a jéggel vagy a vízzel vagyok XD :3: Amúgy a Nickelodeonra nem úgy mint az HBO ra fizetni kell külön?? Mert nekünk van Nickelodeonunk és asszem fizetni kel érte :>.<: :nemtom:
Külön szerintem nem kell, a tévécsomag nagyságától függ hogy van-e... legalábbis azt hiszem XD Nem tudom a Nickelodeon most hol tart benne... már végigment, aztán kezdték előröl (:
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
Ahha :P nekünk úgy van hogy van egy alapcsomag amiben fogalmam sincs hány csatorna van meg vannak különféle csomagok mint pl: Nickelodeon-Kidsco-Jimjam-Boomerang asszem ez a négy +1000 Ft az alapcsomaggal eggyütt
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 13 Szept. - 20:34
Hát... nekünk nem tom, hogy van. XD Annyit tudok, hogy anyám tévéjén 60-80-ig ugyan az a csatorna van. Nem tom mért... XD
Az Avatár jó :D Mondjuk a legvégét nem láttam csak AMV-kben, azok alapján rohadt jó lehetett :): Majd megnézem valamikor... lehet, hogy majd egybe, mert a többi részéből sem emlékszek már mindenre ×D
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 14 Szept. - 14:32
Én majd a neten akarom megnézni az elejétől. Bár azt nem tudom, hogy hol van fent... XD
Na akkor... Kuroshitsuji :): Vagyis Pokoli Inas (:
A történet egy nemesi “család” körül zajlik az 1800-as évek végén: Ciel Phantomhive, a ház 12 éves feje, szülei tragikus halála után Anglia legnevesebb játékgyárát örökli és vezeti. A házban dolgozik Meirin, a kissé vaksi szobalány, Finni, az aranyos, ám elég béna kertész, Bard, a szakács, aki általában szénné égeti az ételek nagy részét, Tanaka, a kissé szenilis gondnok, valamint Ciel hű komornyikja, Sebastian. Sebastian maga a tökély: bármit meg tud csinálni (ő hozza helyre mindig azt, amit a többiek elrontanak), ért a harcművészetekhez, tökéletes a modora. Ám létezhet ennyire tökéletes ember? A válasz nem, hisz Sebastian egy démon. Persze ennyiben nem merül ki a történet. Feltűnnek új szereplők, ellenségek, valamint folyamatosan fény derül Ciel múltjára és hogy mi köti őt Sebastianhoz.
Az anime 24 részes, a részek összefüggenek és folyamatosan építik fel a sztorit, megmagyarázzák a dolgokat, amik esetleg kérdéseket hagynak maguk után. A műfaja elég vegyes: komédia, horror, misztikum… és ezeket remekül vegyíti. Erre nagyon jó példa a történet első fontosabb része, a “Hasfelmetsző Jack” eset. A rajzolás és az animáció szép, a szinkronhangok jók és nem sablonosak. A környezet és a hátterek hangulatosak és nincsenek elnagyolva, a kevésbé fontos jelenetekre is odafigyeltek az animálásnál. A szereplők nagyon szerethetőek, bár eleinte Ciel valami utálnivaló kölyöknek tűnhet, de szerencsére nem; a cinikus viselkedése kifejezetten szeretnivaló, valamint néha azért látszik, hogy még gyerek és nagyon is szenved a múltban történt tragédia miatt.
Szereplők:
Ciel Phantomhive
(Eeeez... ez az egyik érdekes epizódban látható :D :;D:)
Sebastian
Finny
Meirin
És végül :D
Ez NEM yaoi jelenet, akárki akármit mond is XD Én úgy röhögtem mikor láttam XXD