꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Animék, mangák

Go down 
+7
Sassy
Kisame
Tobii-zuzu
Itachifan
Stein
Dani
Koffeey
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Animék, mangák - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 29 Aug. - 19:39

Igeen! Amúgy kijöhetne a többi is máár... :T~T:
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 11 Icon_minitimeHétf. 7 Szept. - 18:51

Nnaaa... hát nemtom ki ismeri innen az Avatárt... én nagyon imádtam (meg imádom :<3:) Igaz hogy elméletileg nem anime, mert Amerikában csinálták, de eredetileg anime lett volna meg különben is annak sorolják, szóval na XD

Kedvcsináló:

(rohadt jóó o____O)

Sztori (másoltam, mert ha én írnám tuti spoilereznék :^^;:)

A történet a földön játszódik ahol különféle népek élnek. Minden népben vannak olyan emberek, akik egy csodálatos adománnyal születtek. Ez az adomány az idomítás. Négy különféle nép, 4 különböző elem, pontosabban: a víz, a föld, a tűz, és a levegő eleme. A víz törzsében élnek vízidomárok. A víz törzsének nőnemű tagjai a gyógyítás képességével is rendelkeznek. A föld törzsében földidomárok, a tűz törzsében tűzidomárok élnek. A levegő népében légidomár szerzetesek élnek. Minden generáció folyamán megszületik egy olyan ember, aki képes arra hogy irányítsa mind a négy elemet: a vizet, a földet, a tüzet, és a levegőt. Ő az Avatar. Minden egyes inkarnáció más elem népéhez születik be, ez az avatar ciklus (víz-föld-tűz-levegő). Az ő dolga, hogy fenntartsa a négy nép közti egyensúlyt ezen kívül az Avatar összeköttetést tud teremteni a fizikai és a szellemek világa között.

Jelenlegi történetünk egy Aang nevű levegőidomárról szól akinek idő előtt adták tudtára, hogy ő az Avatar, mert közeledett a háború. Aang mindössze csak 12 éves és nem tudja hogyan reagáljon erre a hírre, nagyon össze van zavarodva és ahelyett hogy szembenézne kötelességével inkább elmenekül előle. Repülő bölényével együtt titokban elhagyják a déli levegőtemplomot, de sajnos egy elég nagy viharba keverednek és egy nagy hullám belelöki őket a tengerbe. Aang az Avatar állapotban egy nagy légbuborékot csinál és így hibernálja magát, ezért nem emlékszik semmire. 100 évvel később Katara, és bátyja, Sokka a víz törzséből rátalál, és kiszabadítja őt a hatalmas jégbuborékból.

Szereplők:

Aang
Animék, mangák - Page 11 Aang

Katara
Animék, mangák - Page 11 Katara

Sokka
Animék, mangák - Page 11 Sokka

Zuko (Zuzu :3)
Animék, mangák - Page 11 Zuko
A Tűz Népének bukott hercege, száműzetésben van, mert egy gyűlésen szembe szállt az apjával. Csak akkor kaphatja vissza a becsületét, ha elkapja az Avatárt. (Később végül melléjük áll)

Iroh
Animék, mangák - Page 11 Iroh
Zuko nagybátyja és mestere.

Azula
Animék, mangák - Page 11 Witchlerfani_azula
Zuko (kicsit zizi) nővére, aki a Tűz Népének trónjára hajt.
http://koffeey.deviantart.com
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 11 Icon_minitimeHétf. 7 Szept. - 18:59

Ismerem :3
Az egyik haverom alig ismeri az animéket,és a Nickleodenoon mondta,h megy egy anime,és ez volt az :Đ
És rmmondta,h tiszta Katara vok XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 11 Icon_minitimeHétf. 7 Szept. - 19:09

Én is a Nick-en láttam először! :víí:
Amúgy te "szerencsés" vagy azzal, hogy a haverod legalább ismeri az animéket. Az én haverjaim többsége azt se tudja, hogy mi az... Meg nem is szeretik. Kultúrálatlan barmok. XXD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 11 Icon_minitimeHétf. 7 Szept. - 20:37

itt egy játék ebből xd
játszottam rajta.
kosz hogy megosztottad ezt de az ördög fickót féltem megnézni pár éve ezért nem voltam vele.
a fél szemű..
és most igy láttam.
már nincsen semmi bajom vele am THX
adom a játék linkjét :D
http://www.freewebarcade.com/game/fortress-fight/
aebben a játékban rondább az a fél szeműűű.
majdnem besz*rtam X(
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 11 Icon_minitimeHétf. 7 Szept. - 21:20

Zuzu az ördögfickó? :D XD
Szeretjük ezt a játékot Dínóval :83:
Am igen, az elején rondább szegény, de aztán hagyja megnőni a haját és megszépül XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 11 Icon_minitimeHétf. 7 Szept. - 21:29

én a jéggel szoktam lenni :D
azok a jok mert gorbe a hajítos izé meg a nyíl is és konnyebben kitom számítani :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 11 Icon_minitimeHétf. 7 Szept. - 21:33

Én is a víz izét szereteem! :8D: Nem tudom... nekem ők tetszenek. Ez a víz idomítás, meg minden! :ííí:
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 11 Icon_minitimeHétf. 7 Szept. - 21:49

kulonben mibaj a bal szemével Zuzunak?
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 11 Icon_minitimeHétf. 7 Szept. - 21:50

Hát az égési sérüléés! T-T

Spoiler:
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 11 Icon_minitimeHétf. 7 Szept. - 21:54

igy értem azt hittem hogy valamien ördög szem lehet az xD
de igy már tiszta :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 11 Icon_minitimeHétf. 7 Szept. - 21:58

Áááá... akkor azért hívtad "ördögfickónak" vagy minek? :8D:

Pedig ő csak hadirokkant. XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 11 Icon_minitimeHétf. 7 Szept. - 22:01

aha xD
meg a vár is olyan abban a játékban.
na mind1 nem jösz bijuut szivni XD ez csak uy beugrott.
és hol m1 ez az anime?
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 11 Icon_minitimeHétf. 7 Szept. - 22:02

Hát megy a Nickelodeon-on is, meg a neten nézheted mindenféle szinkronnal.
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 11 Icon_minitimeHétf. 7 Szept. - 22:06

akkor majd belekukkantok. megnézek pár részt és abbahagyom uyg mint a hitmant xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 11 Icon_minitimeHétf. 7 Szept. - 22:09

Hát a Videoplayert nem ajánlöom mert 4-részletben raknak fel 1 részt... esetleg a Nick-en lehet értelmesen nézni XD Bár ott meg... ismételnek meg minden XD Vagy nem tudom... :O_o: XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 11 Icon_minitimeHétf. 7 Szept. - 22:10

mind1.megoldom én .. xD
csak azt nem tom hogy xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 11 Icon_minitimeHétf. 7 Szept. - 22:11

De télleg egy jó "anime"!!! Vagy minek is nevezzem... mert ez Amcsi! De mégis Japán eredetűű... XD Én szeretem! Vicces is, szerethetőek a karik, és nem is annyira rövid!!!
Kisame
*
*
Kisame

Kor : 30
Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 12 Szept. - 21:58

Hmm szerintem én is megnézem XD Tetszik XD és én is mindenhol a jéggel vagy a vízzel vagyok XD :3: Amúgy a Nickelodeonra nem úgy mint az HBO ra fizetni kell külön?? Mert nekünk van Nickelodeonunk és asszem fizetni kel érte :>.<: :nemtom:
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 12 Szept. - 22:12

Külön szerintem nem kell, a tévécsomag nagyságától függ hogy van-e... legalábbis azt hiszem XD
Nem tudom a Nickelodeon most hol tart benne... már végigment, aztán kezdték előröl (:
Kisame
*
*
Kisame

Kor : 30
Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 12 Szept. - 23:34

Ahha :P nekünk úgy van hogy van egy alapcsomag amiben fogalmam sincs hány csatorna van meg vannak különféle csomagok mint pl: Nickelodeon-Kidsco-Jimjam-Boomerang asszem ez a négy +1000 Ft az alapcsomaggal eggyütt
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 11 Icon_minitimeVas. 13 Szept. - 20:34

Hát... nekünk nem tom, hogy van. XD Annyit tudok, hogy anyám tévéjén 60-80-ig ugyan az a csatorna van. Nem tom mért... XD
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 11 Icon_minitimeHétf. 14 Szept. - 13:48

Az Avatár jó :D Mondjuk a legvégét nem láttam csak AMV-kben, azok alapján rohadt jó lehetett :): Majd megnézem valamikor... lehet, hogy majd egybe, mert a többi részéből sem emlékszek már mindenre ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 11 Icon_minitimeHétf. 14 Szept. - 14:32

Én majd a neten akarom megnézni az elejétől. Bár azt nem tudom, hogy hol van fent... XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 11 Icon_minitimeHétf. 14 Szept. - 21:57

Na akkor... Kuroshitsuji :): Vagyis Pokoli Inas (:

A történet egy nemesi “család” körül zajlik az 1800-as évek végén: Ciel Phantomhive, a ház 12 éves feje, szülei tragikus halála után Anglia legnevesebb játékgyárát örökli és vezeti. A házban dolgozik Meirin, a kissé vaksi szobalány, Finni, az aranyos, ám elég béna kertész, Bard, a szakács, aki általában szénné égeti az ételek nagy részét, Tanaka, a kissé szenilis gondnok, valamint Ciel hű komornyikja, Sebastian. Sebastian maga a tökély: bármit meg tud csinálni (ő hozza helyre mindig azt, amit a többiek elrontanak), ért a harcművészetekhez, tökéletes a modora. Ám létezhet ennyire tökéletes ember? A válasz nem, hisz Sebastian egy démon.
Persze ennyiben nem merül ki a történet. Feltűnnek új szereplők, ellenségek, valamint folyamatosan fény derül Ciel múltjára és hogy mi köti őt Sebastianhoz.

Az anime 24 részes, a részek összefüggenek és folyamatosan építik fel a sztorit, megmagyarázzák a dolgokat, amik esetleg kérdéseket hagynak maguk után. A műfaja elég vegyes: komédia, horror, misztikum… és ezeket remekül vegyíti. Erre nagyon jó példa a történet első fontosabb része, a “Hasfelmetsző Jack” eset.
A rajzolás és az animáció szép, a szinkronhangok jók és nem sablonosak. A környezet és a hátterek hangulatosak és nincsenek elnagyolva, a kevésbé fontos jelenetekre is odafigyeltek az animálásnál.
A szereplők nagyon szerethetőek, bár eleinte Ciel valami utálnivaló kölyöknek tűnhet, de szerencsére nem; a cinikus viselkedése kifejezetten szeretnivaló, valamint néha azért látszik, hogy még gyerek és nagyon is szenved a múltban történt tragédia miatt.

Szereplők:

Ciel Phantomhive Animék, mangák - Page 11 Smile

Animék, mangák - Page 11 Untitled-5

Animék, mangák - Page 11 Ciel9

(Eeeez... ez az egyik érdekes epizódban látható :D :;D:)
Animék, mangák - Page 11 Lady_c10

Sebastian Animék, mangák - Page 11 Kuroshitsuji_042

Animék, mangák - Page 11 15n6g6q

Animék, mangák - Page 11 Kuro-shitsuji

Animék, mangák - Page 11 108gtw3

Finny Animék, mangák - Page 11 Icon5

Animék, mangák - Page 11 Untitled17

Meirin

Animék, mangák - Page 11 KuroshitsujiMeirin2

És végül :D

Ez NEM yaoi jelenet, akárki akármit mond is XD Én úgy röhögtem mikor láttam XXD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 11 Icon_minitime

Animék, mangák
Vissza az elejére 
11 / 42 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: