Jaj te, én úúúgy bőgtem! Köszi hogy szóltál a magyar feliratról (pontosabban ki"hallgattam" a beszélgetésedet Jigokuval chat-en és ott loptam a linket ×D), mert így egggészen más volt, nagyon jó volt ;3; Éreztem, hogy sírós vége lesz, de nem ennyire Úgy sajnáltam Menmát Gyönyörű anime
Én is sírtam, vagyis könnyeztem kicsit... Dínóval néztük és társaságban nem sírok X'D Nem tudok >3< De könnyeztem T-T Igazából már onnantól hogy a hullafoltok vagy mik megjelentek a kezén :'( De aztán a végén... >< Most majdnem megint XD Nagyon imádom az endinget, és ez a verziója milyen cukii ^^
Elkezdtük nézni nemrég a Deadman Wonderland-et :3 Nagyon jó, kicsit elmebeteg anime, nagyon imádom XD Nem járunk még messze, csak a 6. rész jön, szóval leírást nem nagyon írok most, csak mutizok valamit XD
Korus vagy Korus? XD Röviden egyébként arról szól az anime, hogy ez az Igarashi Ganta bekerül a Deadman Wonderland nevű magánkézben lévő börtönbe, mert hamisan megvádolják az osztálya lemészárlásával. Életfogytiglant kap, és stb stb, nem mondom mást, mert spoiler lenne xD Szóval megismerjük a börtön szabályait, merthogy a börtön vidámparkként is funkcionál, ahol a rabok szórakoztatják az odalátogatókat ^^ És ez az erő egyébként több emberben is megvan az animében, de erről se mondok semmi mást xD Akit érdekel, innen letöltheti (videó magyar felirattal): http://animeaddicts.hu/download.php?filelist.1.7104
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 18 Júl. - 21:09
Háát, tök jóó! |D Habár egyre több furcsaság történik, de nagyon jó!
Majdnem mondtam egy olyat, ami nem nő szájába való ("bazeg") ×D Tényleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg ;-; Milyen jó már ;3; Furcsa vérerő!!! ×,D Az openingje is igen megkapóóó~ Megy a listámra, szerintem a hétvégén kivégzem ×,D Azért ugye nem olyan durva mint az Elfen Lied vagy aa... mijaz... Higurashi? O.O
Jaaa, akkor szupiii, nekem való ×,D Meg aztán a srác hangja is tök tetszik, nem beszélve a furcsa vérerőről >8D
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 18 Júl. - 22:54
Ha kicsit lájtosabb mint az Elfen Lined akkor nekem való (nekem az már a határon volt de azért még végignéztem). És ha az opening alapján lehet ítélni akkor jó lehet. Holnap biztos belekukkantok, hogy milyen.
Könnyedebb mint az Elfen Lied jóval, úgyhogy bizta tetszeni fog ^^ Persze azért megvan a maga hangulataaaa:3 De nem a végtagok szaggatása a lényeg XD És egyre, egyre érdekesebb *-*
LOL XD Mi is ma fejezzük be, bár nekünk csak 3 rész maradt már:3
Amúúgy valaki tudna mesélni a Fairy Tail-ről? :D Hogy milyen, hány részes, mihez hasonló, stb? :D Gondolkozom rajta hogy elkezdjem-e nézni, de nem tudom >.>
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Kedd 19 Júl. - 22:53
Nahát, ez a befejezés... hogy is mondjam... Most komolyan, ez mi?
Spoiler:
Gyakorlatilag annyi fontosnak tűnő infót megtudtunk fölöslegesen, valamint a végén semmit sem csináltak, teljesen fölösleges volt a tevékenységük, szóval tök fölöslegesen megöltek mittudoménhány embert, ugyanis amikor elmehettek volna és beköphették volna a helyet, ők inkább kiültek a tetőre. Meg hát tényleg, ezek az információk... Nagi nem létező gyermekének halálhíre annyira volt jó például, hogy Nagi dührohamot kapva "megváltson" néhány Star Wars clone-t... Aztán még ilyen csodák, mint hogy Shiro a Poshadt tojás.. izé, Kárhozott tojás, de ez is teljesen fölösleges, mert végül semmit sem csinált. Ja de, a lába step táncot járva a földön fetrengve meggyógyult... És a többi...
A 11. résznél már éreztem hogy a vége nem lesz valami... szóval nem is lesz vége XD Nem lenne ezzel semmi gond, ha menne tovább xD De most csak így... nyissz xD Mondjuk állítólag lesz második évad, meg egy OVA. OVA biztos, majd ősszel, a második évadról azt írják hogy elméletileg alapból kettőt csináltak, és hogy már kész vagy mi >.> Mindegy... Szóval jó volt, tetszett nagyon, és ha lesz második évad, akkor minden oké xD Ha nem, akkor... akkor ez van ˇˇ Akkor sok dolgot feleslegesen raktak bele, pl Mockingbird-öt is... ha több nem lesz, akkor semmi értelme nem volt, csak hogy engem (igen XD) idegesítsenek, mert nekem ő lett a kedvencem........ szóval na ˇˇ xD Kell az a második évad, mert ha nem... Akkor elolvassuk a mangát!! XO Az megy tovább xD
Nnnna, úgy hajnali 2 körül végeztünk ×D Már majdnem le voltam ütve, hogy folyton végignézettem az openinget ×D Dehát azok a meztelen pociiiiiiik!!! *3* Hát... jó volt :3 Az hogy vége nem volt, az... igaz ×D De ettől eltekintve én is imádtam. Báár a vége felé gyakran kellett elfordulnom, nem sajnálták a durvulást ×D Bízok a második évadban 8D Az OVÁban mi lesz? :O
Óóóóómájgád ×D Én ezt láttaaaam!!! ×,D Tavaly vagy mikor azt találtuk ki Finch-el, hogy késő esténként az ilyen érdekesebbnek kinéző (értsd beteg, hentai, stb) animékbe fogunk belenézni ×D És hát... belenéztünk ebbe is ×,,,,,D
Juj X'D Nekem a képek bőven elegek voltak XD Ja meg megnéztünk Dínóval egy videót... hát.... ajaj XD
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 23 Júl. - 19:15
Ez az Ichi amúgy emlékeztet a Deadman Wonderland-ből Kolibri-re (Mintasuki?), az is azt mondja amikor Gantával harcol, hogy mindjárt elélvez X'D Ugyan az, csak Ichi kicsit durvább kiadásban xD
Nézi/nézte/tervezi valaki? (Azt tudom hogy Ku-chan ha minden igaz néziX'3) Mi ma fejeztük be Dínóval a második évadot is, és nnaaaaaaaaggggyon jó volt, nekem nagyon tetszett:D Annyira bejött az egész xD Vicces volt, és annak ellenére is izgalmas, hogy kb tudtam mindig hogy mi lesz xD Szóval lehet számítani a végére, de én mégis itt izgultam a részek után, hogy úúristen ezzel/azzal mi lesz?!?! XD
Sztorit nem írok, a linkek úgyis az ismertetőhöz mennek, ott el lehet olvasni ^^ Háborús harcolós régi-Japános:'D xD De erről a három jómadárról idenyöszögök kicsit X'D
Yukimoe~ (-muraˇˇ') már az első részben olyan tökfej hogy nem lehet nem szeretni X'D Olyan kis buta:''D És szeretem ahogy harcol:3
'Party-boy' Masamune x'D Engrish király ˇˇ' Ahogy ő harcol, azt talán még jobban bírom, a 6 katanájával*3*
Sasuke X'3 E'mmeg egy akkora, de aaakkora troll " " XXXD
És egy kis zene belőle kedvcsinálónak, nagyon epikus :'D
Szóval... tessék megnézni, hajrá, hajrá, usgyíí~!! Vagy mi xD