꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Animék, mangák

Go down 
+7
Sassy
Kisame
Tobii-zuzu
Itachifan
Stein
Dani
Koffeey
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Animék, mangák - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 14 Icon_minitimePént. 22 Jan. - 20:36

Hát, furcsa kütyüs maffia izé, és sok részes, amiből én kb. 20-at láttam. XD
Vissza az elejére Go down
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 14 Icon_minitimePént. 22 Jan. - 21:53

Sawada Tsunayoshi (innentől csak Tsuna) a főszereplő, és búvalb*szott lúzer napjai egyikén az újdonsült magántanára közli vele, hogy valójában az egyik legnagyobb mafiacsalád, a Vongola 10. generációs sarja. A magántanár valójában szintén mafiatag, és innentől fogva ő edzi Tsunát. először is össze kell hogy álljon a családja, ami kicsit nehezen ugyan, de összejön. Bár vannak köztük akik egyáltalán nem akarnak a család tagjai lenni.
És akkor ugye harcok természetesen, hol emiatt, hol amiatt. Tsuna folyamatosan fejlődik, mostanra már egész király ahhoz képest, amikor megismertük :) Közben egyre több új karakter lép be, de mind megjegyezhető és szerethető/utálható, mert egyéniség mindegyik ^^
Hát röviden ennyi :D A sztori mindig csavarodik kicsit, helyet adva az újabb komplikációknak. Eddig 167 rész volt, még javában fut. A manga nem tudom hol tart :p Én ajánlom <3
Sassy
*
*
Sassy

Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 14 Icon_minitimeSzomb. 23 Jan. - 15:31

Gondoltam hogy shounen (másik topic-ban írtad nem itt) mert olyan shounen-pasi beütése van a srácnak:) De én jobban szeretem a shounen-t amúgy is. Izgalmasabb és általában jobbak a szorikXD
Jól hangzik. Mondjuk kicsit tipikusan az az "Unalmas életéből egyszer csak a nagy valamibe csöppen és onnantól minden más lesz" történet, az eleje alapján. De ha jól be van csomagolva...:) Majd lehet hogy belekezdek.
Itachifan
*
*
Itachifan

Kor : 30
Karakter : Uchiha Itachi˘˘
Hozzászólások száma : 249

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 14 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 11:19

gyerekeek énmég előző évben úgyolvastam 2010 tavaszán jön a 2 Kuroshitsuji évadO.o most akor lesz vagy sem?XD amúgy a mangába olyanook vannako.o jólenne ha valaki lefordítanáxD jobb a manga am,Sebának ott nemolyan gonosz a tekintetexD
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 14 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 11:22

Lesz lesz :D De olyanokat olvastam hogy új főszereplőkkel, mert leváltják Cielt meg Sebet Animék, mangák - Page 14 309624 De az úgy caaaarrr Animék, mangák - Page 14 191601 Remélem csak kacsa... én akarom Sebet és Cielt Animék, mangák - Page 14 4422
http://koffeey.deviantart.com
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 14 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 11:24

neee máááár nekem kell Seba Animék, mangák - Page 14 990973 Ciel nem olyan lényeges,de végülis eggyüt voltak jók,szal maradjanak mind2enxD
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 14 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 11:25

Nemár, Ciel senkinek nem lényeges? Animék, mangák - Page 14 990973 Én szeretem Animék, mangák - Page 14 816374 Nekem fontos Animék, mangák - Page 14 4422
Majd délután mondok több infót, de most rohanok fodrászhoz XD
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 14 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 11:27

hát Ciel nem olyan érett férfi Animék, mangák - Page 14 501700 lehet ezértXD
jóólvan rohanj csakxD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 14 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 11:59

Ő nem olyan igazi férfi... Egy igazi... férfi! Animék, mangák - Page 14 918146 Ő csak egy gyerek! Animék, mangák - Page 14 30386
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 14 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 13:57

Hát férfiasabb nálad Animék, mangák - Page 14 30386
Nem baj, én kitartok Ciel mellett, még akkor is ha minden kötél szakad ˇ-ˇ Bennem mindig támaszra lelhet Animék, mangák - Page 14 613170 XD

Na szóval XD A januári seiyuu event-en jelentették ki ha jól informálódtam, hogy a kövi évadban nem Ciel és Seb lesz hanem Alois Trancy és a Claude Faustus;
Animék, mangák - Page 14 15wgy7m

Mondjuk Claude nekem tökre Seb csak hátranyalt hajjal és szemüvegben. Meg Alois is Ciel szerű, kicsit bozontosabb frizurával... szóval vagy a kép kacsa, vagy a hír kacsa, vagy mindkettő kacsa vagy igaz és ennyit erről Animék, mangák - Page 14 102733 Mondjuk én nem hiszem hogy a mangaka dobná a közkedvelt karaktereit két ugyanolyanért, az már milyen? :/ Szerintem nem igaz ˇˇ És remélem igazam lesz XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 14 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 16:46

Nálam? Animék, mangák - Page 14 763995 Ráfújsz és eltörik! Hehhehhhhh... Animék, mangák - Page 14 30386

"Ha minden kötél szakad"??? Alatta még a cérna se szakad el! Animék, mangák - Page 14 643501 Támaszra lelhet hogy el ne törjön a lába, attól hogy áll rajta.
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 14 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 17:13

ezek bénák nemááár nekem Sebáék kellenekTT.TT
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 14 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 18:33

Animék, mangák - Page 14 4422 Ne bántsad már Dínó, én szeretem Cielt Animék, mangák - Page 14 4422 Kuro-s fórumon is kemény hsz-ekkel kell szembenéznem, nem hiányzol még te is XD

Én se akarom az újakat.... szerintem bazinagy bukta lesz ha tényleg lecseréli őket. Sebet és Cielt úgyse tudják űberelni, még ha ez a Claude igazából Seb lenne... mert az viszont lehet, de a srác tuti nem Ciel. (állítólag szőke)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 14 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 19:03

De sértegetem! :shutup: XXD
Kábé olyan bukta lenne Sebék lecserélése (civilként mondom ˇˇ), mint a Shippudenben az Akatsukisok kivégzése. :D
Ezek a szemét mangakák! :shutup:
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 14 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 19:27

Hát még nagyobb is szerintem... bár az is nagy érvágás volt, én is elpártoltam rögtön a Shippuudentől.
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 14 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 19:34

amúgy a legtöbb mangaka egy gyöktörzsxD Kishi is..én már a shippuut nem is nézemx Da mangát azért olvasom,mert érdekel
a Kuro mangában mosthát
Spoiler:
Nabariban is kitörölték YoitétTT-TT
a Bleachet meg úgy húzzák hogy kegyetlenxDénmár rég feladtam a megnézésétxD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 14 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 19:37

A spoiler-rel kapcsolatban... én nem hiszem ^^ Tuti nem, csak ki akarja húzni Cielt a gyanú alól és ezt jobban nem tudta volna csinálni. Különben is elrendezett szépen mindent a többiekkel és Mr. Wordsmith-nek is szólt hogy most rábízza Cielt (: Ha mégis igaz, akkor Yana (a mangaka) megh*lyült, ilyen egyszerű Animék, mangák - Page 14 102733
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 14 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 20:05

hát de nekem épp ettől olyan hihető>.o de remélem csak buta vagyok és neked van igazad Animék, mangák - Page 14 613170
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 14 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 20:09

Csak buta vaaagy. Animék, mangák - Page 14 254999 Sibsub nem halhat meeg... Ő a lányok kedvencéje. A SexydémonSibsub! Animék, mangák - Page 14 968628 Minden animébe kell egy. :D
Sassy
*
*
Sassy

Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 14 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 22:01

Nemrég kezdtem el ezt nézni:D Lesz második évad? *.* Sebyvel és Ciellel, ez nem kérdés. A mangaka csak nem hülye Animék, mangák - Page 14 102733
Cielt ne bántsd Dínó, Ciel tüncibogár! Animék, mangák - Page 14 280351 (én meg pedofil)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 14 Icon_minitimeCsüt. 4 Feb. - 7:43

Ciel egy kis hurkapálcika! Animék, mangák - Page 14 737579 Te meg hurkapálcikapedofil. Animék, mangák - Page 14 658599
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 14 Icon_minitimeCsüt. 4 Feb. - 11:45

Te meg dagadt hernyó! Animék, mangák - Page 14 280351 Ne emelgessed a dagadt szemöldöködet! Animék, mangák - Page 14 274283
Ciel cuki ˇˇ Vagyis nem cuki, hanem ilyen izé... aranyos :D XD

Animék, mangák - Page 14 2mx4pd2 <- aranyos ˇˇ
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 14 Icon_minitimeCsüt. 4 Feb. - 14:12

He... hernyó?! Animék, mangák - Page 14 737579 Dagadt szemöldök?! :neeeh:
Csak egyszerűen izé... Animék, mangák - Page 14 568190 Francot aranyos az a kis... izé. Animék, mangák - Page 14 714767
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 14 Icon_minitimeCsüt. 4 Feb. - 14:23

Bizony :ó.te:

Dehogynem aranyos ^^ Pl mikor megeszi Seb csokiszobrának a fejét :3 Aztán meg alszik csokis arccal az íróasztalon :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 14 Icon_minitimeCsüt. 4 Feb. - 14:35

Na, az egy tesznye dolog volt tőle! Animék, mangák - Page 14 737579 A démon kemény munkáját elpusztította! D:
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 14 Icon_minitime

Animék, mangák
Vissza az elejére 
14 / 42 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: