Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 23 Ápr. - 17:19
A Soul Eaters-t én is szerettem Mondjuk az utolsó két-három részt azóta sem néztem meg belőle. Nem tudom miért, csak úgy... elfelejtettem? Na mindegy...
Én épp most végeztem ki a Toradora!-t, tisztára élveztem, tök jó anime volt Ismeri innen valaki? Sokat nem mesélek róla, úgy is csak spoiler-eznék (ha valaki meg akarná nézni). De itt a link az ismertetőjéhez. http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.2090 Főszálon végül is egy szerelmi történet, de azért szerencsére nem csak az van benne. Én jókat röhögtem rajta, ajánlom
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 23 Ápr. - 19:00
Olvasás alapján tetszetős.... de nem tetszik a rajzolása feníbe ... maradok a Lovely Complexnél... És Ma NARUTO aZ Animaxen... bár a legtöbbán már láttátok...
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 23 Ápr. - 19:01
Én pont ezt a rajzolási stílust szeretem Persze hát ízlések és izé... pofonok
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 23 Ápr. - 19:03
na-ja :) egy animét utálok... gyűlölöm... Dragon Ball gt...-.- hányhatnékom van mikor odakapcsolok az enimexre... és az a sz*r megy.... -.- de át tudom vészelni...
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 23 Ápr. - 21:45
Nos, akkor ez esetben ajánlom Indavideón is fent vannak a részek, nagyjából tűrhető minőségben (én ott néztem), vagy le lehet töltetni a feliratokat az előbbi linkről amit beraktam, a videót meg az animeweb.hu-ról a'sszem
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
Tárgy: Re: Animék, mangák Kedd 24 Ápr. - 23:57
Ohh Toradora Én ezt úgy néztem meg anno, hogy leültem a gép elé délután és addig nem álltam fel (max. 2 rész között) amíg ki nem végeztem. Egyszerűen nem tudtam abbahagyni, úhyhogy én egybe megnéztem az egészet.
Én talán félig láttam, aztán volt valami a videókkal, nem volt jó a felirathoz, vagy valami ilyesmi, és ott abbamaradt, aztán Dínó most befejezte... de nagyon dicséritek xD Lehet befejezem majd én is xD :D
Egyébként most a Nabari no Ou-t kezdtem el nézni, ilyen modern shinobis, eddig nekem nagyon tetszik:D http://animeaddicts.hu/download.php?filelist.5.2856 (Sakkun miatt kezdtem el xD A főszereplő kiköpött ő xD) Ami nekem nagyon tetszik amúgy, ilyen kis grafikai kitérő, az a hátterek megrajzolása mert tényleg ilyen szép, rajzolt hatást kelt (már a nem élő háttér, csak amikor a tájat mutatják meg ilyesmi) *3*
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 25 Ápr. - 14:14
Joey írta:
Én ezt úgy néztem meg anno, hogy leültem a gép elé délután és addig nem álltam fel (max. 2 rész között) amíg ki nem végeztem. Egyszerűen nem tudtam abbahagyni, úhyhogy én egybe megnéztem az egészet.
Én is hasonlóan voltam. Leültem, és akkor 5 részt egy huzamban. Így gyorsan befejeztem, most hiányzik Koffeey én szívesen végignézem veled újra!
xD Majd szólok ha jöhet:'D Én a Katekyo Hitman Reborn-t néztem így, 150+ részt letudtam úgy kb egy hét alatt xD Vagy szűk kettő alatt, de szóval ilyen napi 10 biztos volt xD Aztán beértem a sorozatot és nem tudtam magammal mit kezdeni hogy mindig 1-1 hetet kellett várni xD
Bár azt hiszem csak én olvasom a KHR mangát, de végül is ez egy általános topik ×,,,D Szóval...
AZ MILYEN MÁR, HOGY EGY ELLENSÉG MINDENKIT LEKASZABOOOOOOOL?!
MÁR ÍGY MENNEK SORBAN MIÓTA; LESÉRÜL AZ EGYIK, JÖN A VÁLTÁS, HÚZZA 2 MÁSODPERCIG, AZTÁN ŐT IS LEHET VÁLTANI Ezelőtt is 2 nagy kedvencemet, plusz még egy másik (egyébként baromi erős) karaktert vágott fel, most meg Mukurót és DINÓÓÓÓÓT! Utána hiába mentette meg őt Hibari, ő sem húzta tovább, őt is legyűrte, igaz jött Tsuna és akkorát behúzott neki, hogy eldeformálódott a feje, de akkor is Ez a foncsikos múmia pár fejezet alatt leamortizál mindenkit
Jesszus, mindenhonnan Kuroko no Basket spoilerek bombáznak, hogy tegnap este kijött az új rész De a feliratig még várni keeell Úgy látom nagyon jó lesz, mert eddig nem kellett ilyen óvatosnak lennem
Igen, spoiler spoiler hátán mindenhol!!D: Pedig én sem akarok tudni semmit amíg ki nem jön a felirat, tisztára izgulok miatta már mióta, ne rontsa már el semmi az élményemet kedden!! Márpedig még ilyen kis cafat infók is elegek hozzá hogy következtessek, azt hiszem már következtettem is
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 10 Szept. - 19:57
//Áthoztam ide, mert ott OFF kezdett volna lenni//
Koffeey írta:
De aztán csak összejött:''D
Igen Ami egyébként szerintem tök jó. Mármint, nem azért, mert egy perverz állat vagyok és erre vágytam, hanem mert többek között ezzel újra csak kilóg a sok anime-kliséből, amikor a hőspárunk mindig a történet végén jön össze. Az olyan... klisé, ahogy mondtam. Ellentétben velük, még csak az anime felénél sem járunk, máris összejöttek és nekem ez tetszik Így máris nem csak egy összejöttek happy-end lesz, mert azt már most megtették, így a történet egész végkimenetele nem csak erre fókuszál, akármi is lesz a vége. Miért elemzem ennyire ki?
Én is nézem És egyetértek, eddig rengeteg dologgal kilóg a sorból, ami miatt igazán tetszik nekem az egész :D Nincsenek klisék, ahogy mondtad, különleges és egyedi a történet, a karakterek, meg a köztük lévő kapcsolat, szóval szerintem baromi jó egy anime *.*