꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Animék, mangák

Go down 
+7
Sassy
Kisame
Tobii-zuzu
Itachifan
Stein
Dani
Koffeey
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Animék, mangák - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 28 Icon_minitimePént. 20 Ápr. - 21:15

Nekem 3 kedvenc Animém van... Naruto Animék, mangák - Page 28 196731 Lovely Complex Animék, mangák - Page 28 1813898089 és a Soul Eater :) Animék, mangák - Page 28 1813898089
Vissza az elejére Go down
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 28 Icon_minitimePént. 20 Ápr. - 21:47

Óóóh, Lovely Complex Animék, mangák - Page 28 613170
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 28 Icon_minitimeHétf. 23 Ápr. - 17:19

A Soul Eaters-t én is szerettem Animék, mangák - Page 28 243759 Mondjuk az utolsó két-három részt azóta sem néztem meg belőle. Nem tudom miért, csak úgy... elfelejtettem? Na mindegy... Animék, mangák - Page 28 97853

Én épp most végeztem ki a Toradora!-t, tisztára élveztem, tök jó anime volt Animék, mangák - Page 28 120865 Ismeri innen valaki? Sokat nem mesélek róla, úgy is csak spoiler-eznék (ha valaki meg akarná nézni). De itt a link az ismertetőjéhez.
http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.2090
Főszálon végül is egy szerelmi történet, de azért szerencsére nem csak az van benne. Én jókat röhögtem rajta, ajánlom Animék, mangák - Page 28 212874
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 28 Icon_minitimeHétf. 23 Ápr. - 19:00

Olvasás alapján tetszetős.... de nem tetszik a rajzolása Animék, mangák - Page 28 97853 feníbe ... maradok a Lovely Complexnél... És Ma NARUTO aZ Animaxen... bár a legtöbbán már láttátok...
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 28 Icon_minitimeHétf. 23 Ápr. - 19:01

Én pont ezt a rajzolási stílust szeretem Animék, mangák - Page 28 212874 Persze hát ízlések és izé... pofonok Animék, mangák - Page 28 120865
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 28 Icon_minitimeHétf. 23 Ápr. - 19:03

na-ja :) egy animét utálok... gyűlölöm... Dragon Ball gt...-.- hányhatnékom van mikor odakapcsolok az enimexre... és az a sz*r megy.... -.- Animék, mangák - Page 28 775863 de át tudom vészelni... Animék, mangák - Page 28 483518
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 28 Icon_minitimeHétf. 23 Ápr. - 21:40

Toradorát tervezem megnézni már régóta 8D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 28 Icon_minitimeHétf. 23 Ápr. - 21:45

Nos, akkor ez esetben ajánlom Animék, mangák - Page 28 483518
Indavideón is fent vannak a részek, nagyjából tűrhető minőségben (én ott néztem), vagy le lehet töltetni a feliratokat az előbbi linkről amit beraktam, a videót meg az animeweb.hu-ról a'sszem Animék, mangák - Page 28 120865
Joey
**
**
Joey

Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin)
Hozzászólások száma : 826

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 28 Icon_minitimeKedd 24 Ápr. - 23:57

Ohh Toradora Animék, mangák - Page 28 73542
Én ezt úgy néztem meg anno, hogy leültem a gép elé délután és addig nem álltam fel (max. 2 rész között) amíg ki nem végeztem. Egyszerűen nem tudtam abbahagyni, úhyhogy én egybe megnéztem az egészet.
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 28 Icon_minitimeSzer. 25 Ápr. - 8:20

Én talán félig láttam, aztán volt valami a videókkal, nem volt jó a felirathoz, vagy valami ilyesmi, és ott abbamaradt, aztán Dínó most befejezte... de nagyon dicséritek xD Lehet befejezem majd én is xD :D

Egyébként most a Nabari no Ou-t kezdtem el nézni, ilyen modern shinobis, eddig nekem nagyon tetszik:D
http://animeaddicts.hu/download.php?filelist.5.2856
(Sakkun miatt kezdtem el xD A főszereplő kiköpött ő xD)
Ami nekem nagyon tetszik amúgy, ilyen kis grafikai kitérő, az a hátterek megrajzolása mert tényleg ilyen szép, rajzolt hatást kelt (már a nem élő háttér, csak amikor a tájat mutatják meg ilyesmi) *3*
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 28 Icon_minitimeSzer. 25 Ápr. - 14:14

Joey írta:
Én ezt úgy néztem meg anno, hogy leültem a gép elé délután és addig nem álltam fel (max. 2 rész között) amíg ki nem végeztem. Egyszerűen nem tudtam abbahagyni, úhyhogy én egybe megnéztem az egészet.

Én is hasonlóan voltam. Leültem, és akkor 5 részt egy huzamban. Animék, mangák - Page 28 120865 Így gyorsan befejeztem, most hiányzik Animék, mangák - Page 28 574382
Koffeey én szívesen végignézem veled újra! Animék, mangák - Page 28 483518
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 28 Icon_minitimeSzer. 25 Ápr. - 14:21

xD Majd szólok ha jöhet:'D
Én a Katekyo Hitman Reborn-t néztem így, 150+ részt letudtam úgy kb egy hét alatt xD Vagy szűk kettő alatt, de szóval ilyen napi 10 biztos volt xD Aztán beértem a sorozatot és nem tudtam magammal mit kezdeni hogy mindig 1-1 hetet kellett várni xD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 28 Icon_minitimeCsüt. 6 Szept. - 9:53

Bár azt hiszem csak én olvasom a KHR mangát, de végül is ez egy általános topik ×,,,D Szóval...

AZ MILYEN MÁR, HOGY EGY ELLENSÉG MINDENKIT LEKASZABOOOOOOOL?! Animék, mangák - Page 28 483323 Animék, mangák - Page 28 775863 Animék, mangák - Page 28 275315 Animék, mangák - Page 28 228562 Animék, mangák - Page 28 48334

Animék, mangák - Page 28 Katekyohitmanreborn3573

MÁR ÍGY MENNEK SORBAN MIÓTA; LESÉRÜL AZ EGYIK, JÖN A VÁLTÁS, HÚZZA 2 MÁSODPERCIG, AZTÁN ŐT IS LEHET VÁLTANI Animék, mangák - Page 28 468785 Animék, mangák - Page 28 574382 Ezelőtt is 2 nagy kedvencemet, plusz még egy másik (egyébként baromi erős) karaktert vágott fel, most meg Mukurót és DINÓÓÓÓÓT! Animék, mangák - Page 28 515462 Utána hiába mentette meg őt Hibari, ő sem húzta tovább, őt is legyűrte, igaz jött Tsuna és akkorát behúzott neki, hogy eldeformálódott a feje, de akkor is Animék, mangák - Page 28 4422 Ez a foncsikos múmia pár fejezet alatt leamortizál mindenkit Animék, mangák - Page 28 31212
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 28 Icon_minitimeCsüt. 6 Szept. - 11:51

Nemááár, Dino Animék, mangák - Page 28 795967 Diiinooo Animék, mangák - Page 28 483323 Animék, mangák - Page 28 309624
Én am nagyjából követem... sajnos már nagyon rég olvastam, de bele-bele nézek:D
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 28 Icon_minitimeVas. 9 Szept. - 15:04

Jesszus, mindenhonnan Kuroko no Basket spoilerek bombáznak, hogy tegnap este kijött az új rész Animék, mangák - Page 28 721836 De a feliratig még várni keeell Animék, mangák - Page 28 775863 Úgy látom nagyon jó lesz, mert eddig nem kellett ilyen óvatosnak lennem Animék, mangák - Page 28 278431
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 28 Icon_minitimeVas. 9 Szept. - 15:11

Igen, spoiler spoiler hátán mindenhol!!D: Pedig én sem akarok tudni semmit amíg ki nem jön a felirat, tisztára izgulok miatta már mióta, ne rontsa már el semmi az élményemet kedden!! Animék, mangák - Page 28 486739Animék, mangák - Page 28 391841 Márpedig még ilyen kis cafat infók is elegek hozzá hogy következtessek, azt hiszem már következtettem is Animék, mangák - Page 28 4422
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 28 Icon_minitimeVas. 9 Szept. - 15:14

Én is sejtem, de addig nem vagyok hajlandó semmibe sem belegondolni Animék, mangák - Page 28 483518 Lesz ami lesz, én akkor is Kisének szurkolok ×,,D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 28 Icon_minitimeVas. 9 Szept. - 15:19

Én iis~ Animék, mangák - Page 28 580731
Meg örülök hogy a Gombasrác újra feltűnik x'''D Úgy bírom xD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 28 Icon_minitimeVas. 9 Szept. - 15:23

Gombasrác? ×,D Jaa, Sakurai? ×D A "Bocs, hogy élek!"-srác? ×,,D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 28 Icon_minitimeVas. 9 Szept. - 15:28

Az az, a mindenért bocsánatot kérős xD
Meg kell zabálni C':
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 28 Icon_minitimeVas. 9 Szept. - 15:33

Nekem is ő a kedvenc mellékszereplőm, bár Takaót is bírom, aki Midorimával lóg 8,D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 28 Icon_minitimeVas. 9 Szept. - 15:34

Ja aha, igen xD Meg Kise csapatkapitánya is vicces, aki mindenkit folyton ütöget xD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 28 Icon_minitimeVas. 9 Szept. - 15:38

Hú, neki nem tudom a nevét, de ismerem, igen ×,D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 28 Icon_minitimeHétf. 10 Szept. - 19:57

//Áthoztam ide, mert ott OFF kezdett volna lenni//

Koffeey írta:
De aztán csak összejött:''D

Animék, mangák - Page 28 Tumblr_ma3r1au4EC1ru0imko5_250 Animék, mangák - Page 28 Tumblr_ma3r1au4EC1ru0imko6_250

Animék, mangák - Page 28 Tumblr_ma3r1au4EC1ru0imko7_250 Animék, mangák - Page 28 Tumblr_ma3r1au4EC1ru0imko8_250

Animék, mangák - Page 28 613170

Igen Animék, mangák - Page 28 120865 Ami egyébként szerintem tök jó. Animék, mangák - Page 28 532108 Mármint, nem azért, mert egy perverz állat vagyok és erre vágytam, hanem mert többek között ezzel újra csak kilóg a sok anime-kliséből, amikor a hőspárunk mindig a történet végén jön össze. Az olyan... klisé, ahogy mondtam. Animék, mangák - Page 28 102733 Ellentétben velük, még csak az anime felénél sem járunk, máris összejöttek és nekem ez tetszik Animék, mangák - Page 28 872991 Így máris nem csak egy összejöttek happy-end lesz, mert azt már most megtették, így a történet egész végkimenetele nem csak erre fókuszál, akármi is lesz a vége.
Miért elemzem ennyire ki? Animék, mangák - Page 28 612322

Ismeri ezt rajtunk kívül amúgy még valaki innen? Animék, mangák - Page 28 243759
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 28 Icon_minitimeHétf. 10 Szept. - 21:57

Én is nézem Animék, mangák - Page 28 196731 És egyetértek, eddig rengeteg dologgal kilóg a sorból, ami miatt igazán tetszik nekem az egész :D Nincsenek klisék, ahogy mondtad, különleges és egyedi a történet, a karakterek, meg a köztük lévő kapcsolat, szóval szerintem baromi jó egy anime *.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 28 Icon_minitime

Animék, mangák
Vissza az elejére 
28 / 42 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: