Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 29 Júl. - 23:26
Nem tudom ez milyen nyelv, de olyan idiótán hangzik ez a mondat XD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 29 Júl. - 23:27
Ez anime?:'D
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 29 Júl. - 23:30
Az, Initial D!
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 29 Júl. - 23:31
Lol még soha nem hallottam róla:'D Nem mutatod be?:D
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 29 Júl. - 23:32
Háát... bemutassam? De amúgy egyszer már nem említettem itt? XD
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 29 Júl. - 23:36
Lehetséges, de nem rémlik xdd
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 29 Júl. - 23:39
De és meg is találtam XD
Dínósbácsi írta:
Initial D
Elég régi anime, '99-es azt hiszem. Ez előtt én is csak hallásról ismertem, meg tudtam róla, hogy valami kocsis anime, de nem igazán vonzott. Aztán nemrégiben többször is hallottam róla, illetve tudtam, hogy a kedvenc autóm, az AE86-os Toyota van benne (a legfelső itt a négy közül). Szóval, habár már csak a képekről is látott sajátos (régies) rajzolása miatt sem sok reménnyel, de belenéztem. És tetszik! Meglepően tetszik! Nem egy világrengető anime, de az ilyen érdeklődésűeknek mint én, megfelelő XD A sztorija sem rossz egyébként.
De ami miatt kifejezetten be akartam nektek mutatni, az a zenéje. Mert olyan idétlen néhány, de mégis annyira szerethető. És jól áll az animébe és szeretem hallgatni X'D Csak hallgassátok meg a két első openingjét;
Hát nem nagyszerűek?
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 29 Júl. - 23:46
Tetszik hogy régi:'D Meg úgy érdekesen hangzik ^^ Viszont hogy iderángattál a géphez, a videókat nem tudom megnézni se hallgatni...
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 29 Júl. - 23:48
Nagyon jó, jók a versenyek Majd küldök néhány jó eurobeat számot az animéből, osztan ha vissza ülsz a laptophoz majd meghallgatod őket