Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 29 Júl. - 23:51
Köszönöm XD
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 29 Júl. - 23:58
Habár ez a "gitme sevgilim" GiF az újabb évadból van, azért ilyen szép XD Az első rondább, de ez megbocsátható és hozzá lehet szokni, nem annyira vészes :D
Körülbelül ez a 3Ds CGI színvonal, egyenesen a kilencvenes évekből ˇˇ"
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Szokatlan a rajzolása a mostaniakhoz képest, de még én is hozzászoktam és tetszett az anime, pedig én nagyon kényes vagyok a rajzolásra XD De tényleg nagyon jó:'D Meglepődtem rajta hogy mennyire, Dínó szó szerint rákényszerített kb hogy nézzem és semmi kedvem nem volt, de aztán nagyon megszerettem én is:3
Dínósbácsi
Neme :
Nem és nem és nem tudom magam túltenni azon a részen, mikor azok a rövid úszós bevágások vannak... főleg ahogy Makoto ugrik olyan ívben hátra, hnnnnng ;A;
Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 20 Okt. - 11:25
Kis tananyag Jigoku-nak, mert mondta mennyire nem szereti őket :D Nem oktatás céljából félre ne értsd csak úgy megosztom mindenki számára ezt a proved igazságot :D
Dínósbácsi
Neme :
Egyébként jelen állás szerint mi van velük? :,D Annyiról tudok, hogy Itachi is visszajött olyan "zombiként", ő úgy tevékenykedik még, vagy egyáltalán kik vannak még életben?
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 20 Okt. - 15:29
Hát animében most tart ott hogy van Tobi, Sasuke, Itachi, Madara:D De Itachi hamarosan eltűnik mert most harcol Sasukével karöltve az edo tensei megállítása érdekében:D Mangában meg van Tobi(kiedült ki, nemtudom már írtam e már) , Madara és Sasuke:D Ott is már a végefele tart:D
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 20 Okt. - 16:45
Azért Tobi eléggé istenféleség lett.. Naruto meg Sasuke ennyi erővel kb fél istenek, végtelen chakrával és S Z szintű jutsukkal. XD