꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Animék, mangák

Go down 
+7
Sassy
Kisame
Tobii-zuzu
Itachifan
Stein
Dani
Koffeey
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Animék, mangák - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 37 Icon_minitimeVas. 20 Okt. - 17:05

Mármint mit nem? :D
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 37 Icon_minitimeVas. 20 Okt. - 17:10

Ezeket az istenséges, félistenséges dolgokat xD
http://koffeey.deviantart.com
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 37 Icon_minitimeVas. 20 Okt. - 17:15

De hát ha most Kishimoto ilyeneket csinált belőlük. Szerintem is jobb lett volna, ha csak simán maradnak az S szinten, vagy legalábbis a felső határon.
Ehelyett.. Naruto is egy fél-isten lett.. XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 37 Icon_minitimeVas. 20 Okt. - 17:32

Hát ebben a mangában ki nem vállt még vagy félistenné vagy halottá? XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 37 Icon_minitimeVas. 20 Okt. - 17:52

Hát azért akad pár., aki még úgymond fontosnak számít. Pl. A jelenlegi kagék. Erősek, erősek, de azért meg sem közelítik azt az isteni szintet, amin a mostani főszereplő(k) állnak.
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 37 Icon_minitimeVas. 20 Okt. - 17:56

Szerintem pontosan ez zavaró ×D Mármint... oké, én sem követem már abszolút a történetet, így nincs is érzelmi kötődésem senkihez, hogy örüljek neki, csak olyan furcsán veszi ki magát, hogy kis takony létükre új szintet kell hozzájuk kitalálni ×D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 37 Icon_minitimeVas. 20 Okt. - 17:58

Ja. Itachi, aki már 13 évesen ANBU Kapitány volt, Sasori 8 évesen Chuunin, Kakashi meg 10+ évesen meg jounin, 20 feletti évükre nem értek el ilyen szintet. Bár, mindig a 16 évesek a menők. A sok jounin beztos' irigykednek. XD
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 37 Icon_minitimeVas. 20 Okt. - 18:04

A sok kis prodigy :,D A Csodák Generációja ×D
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 37 Icon_minitimeVas. 20 Okt. - 18:19

Kuroko no Basuke reference xD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 37 Icon_minitimeVas. 20 Okt. - 18:21

Gondoltam, hogy valaki erre fog asszociálni.. én is erre asszociáltam. Mindenki ezt tenné. XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 37 Icon_minitimeVas. 20 Okt. - 19:27

Ezeket a hatalmi dolgokat direkt nem írtam le mert pl rajtam kívül senki sem követi szóval gondoltam nem dúlok fel senkit sem azzal hogy elmondom a nagy kedveltem Tobi mekkora hatalommá nőtte ki magát abból a vicces kis narancspofából ahogyan megismertük:'D Sasukéről meg Naruto-ról ne is beszéljünk bár őket megértem, át ők a főkarik xd
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 37 Icon_minitimeVas. 20 Okt. - 19:37

Nekem személy szerint jobban tetszett, amikor Tobi még csak Tobi volt Animék, mangák - Page 37 120865 
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 37 Icon_minitimeVas. 20 Okt. - 20:03

De hát az vagyok Animék, mangák - Page 37 297463 
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 37 Icon_minitimeVas. 20 Okt. - 20:12

Nem, te Tobii vagy Animék, mangák - Page 37 212874 
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 37 Icon_minitimeHétf. 21 Okt. - 20:11

Bár, még Itachi-Sasuke harc ideje alatt, amikor a keresőcsapat (abban a fehér köpenyben voltak) ment Szaszke után, akkor sem tudtak túljutni rajta.. és az még akkor vicces is volt. Megválthatná a világot, de akkor miért nem teszi azt olyan viccesen? XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 37 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 0:29

Szerintem az egész azért fog be, mert az egyszerű shounen fight-ot nagyon érdekesen tálalta, hogy megunhatatlan.. 1997 óta folyamatosan megy, s annyi idő alatt, mint mondtam a felénél tart. S nem csak a mennyiség, a minőség is. Sorra dönti a rekordokat.. :D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 37 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 0:37

Igen mert kb minden megtalálható benne ami egy anime-fant bevonzhat :D Ezért is alakul ki egyre több ehhez hasonló anime, lásd Fairy Tail ami szinte kopra ugyan ez, de egyszerűen ez kell egy hosszabb kaliberű animéhez ^^' Bírom mindkettőt, bár a Fairy Tailt előbb megnéztem/nézem.. a One Piece-re csak nemrég sikerült rávennem magam hogy végre nekiálljak:D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 37 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 0:39

. Auchan Mondjuk én a Fairy Tailt ott abbahagytam, hogy akkor visszatértek ugye onnan. Nem akarok már spoilerezni. :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 37 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 8:52

Nekem az a bajom ezekkel a "maratoni animékkel", amik már a sokszáznyi résznél tartanak, hogy valami mindtől nagyon távol tart xD Nem tudom, nálam nincs meg az a vonzás, pedig mindből láttam már amv-t, jeleneteket, képeket...
Mondjuk nálam általában karakterek függvényében indul be egy anime iránti vonzalom xD
Pedig nincs ellenemre a shounen, sőt:'D Csak az az egy bajom velük hogy mindig beáll egy bizonyos fokú ismétlődés és előjönnek klisék is, vagy egyszerűen jön egy fordulat ami onnantól meghatározza a történetszálat, és ez a fordulat pl nekem nem tetszik... ez a Naruto esete xD (Meg a SAO, eeeeeh, a SAO Animék, mangák - Page 37 97853 Animék, mangák - Page 37 31212 )
Na mindegy, de szóval azért bánom is, mert az ilyenekkel nem lenne az a problémám hogy vége a sorozatnak és csak leshetek, mint hal a vízben hogy nincs már mit néznem ;A;
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 37 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 9:04

Na a One Piece az, ami.. várj, had idézzek neked egy Mondo magazinból.. ^^

" Luffyék útjuk során a legkülönfélébb szigetekre vetődnek el, ami különböző történetek kibontakozására ad lehetőséget. Olykor egy sivatagi királyságot kell megmenteniük a forradalomtól, máskor a fellegek felett úszó világban kalandoznak, vagy épp zombikkal küzdenek egy horrorisztikusan sötét szigeten. Ennek köszönhető, hogy a One Piece-t sosem lehet megunni, hiszen minden egyes történet felér egy megújulással."
Ha már AMV.. akkor ez Szerintem minden idők legjob One Pieces AMV-je: https://www.youtube.com/watch?v=-aBA3Rh6M7k
Mindig, amikor megnézem kiráz a hideg.
(Bár erősen spoiler, mert vannak benne olyan tagok, akik nem az első részekben csatlakoztak..)
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 37 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 9:33

Igazából a One Piece az ami leginkább távol áll tőlem közülük xD Bár biztos hogy jó, nem szidni akarom, nem lenne listaelső olyan régen meg annyi helyen nyilván, ha nem lenne jó:'D
De nekem valahogy nagyon nem^^'
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 37 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 9:35

Végülis.. nem lehet mindenkinek a kedvence.. valakinek nem jön be, van akinek igen. Kuroko-t is elkezdem nézni újra, mert valamiért 22.résznél abbahagytam.. most meg, hogy elkezdődött a 2. évad is újra vissza akarok rázódni.. te nézed? :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 37 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 9:37

Sajnos én nagyon grafika-érzékeny is vagyok (sajnos, mert lehet hogy tényleg csúcsszuper animékről maradok le mert emiatt nem nézem xD), már a rajzolási stílust illetően is, ami pedig a One Piece-nél leginkább nem jön nekem be az szerintem az^^'
Igeen, a KuroBasu az nagy kedvencem:'D Az talán az egyetlen aminél úgy igazán kitartott a rajongásom a két évad között is, és nem kellett újraéleszteni most hogy végre folytatódik xD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 37 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 10:07

Na majd Yorozuyáékkal megkedveltetem veled a kalózdolgot grafika ide vagy oda Animék, mangák - Page 37 532108 
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 37 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 10:21

A kalózdolgot szeretem, azzal nincs gond:'D
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 37 Icon_minitime

Animék, mangák
Vissza az elejére 
37 / 42 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: