Ha esetleg az aláírásomból nem lehet észrevenni... Saku/Shanna eeeléggé rászoktattál az Ouran-ra :Đ Kicsit megszállott lettem :Đ Olyan jó anime, annyira vicces XD Csak kár hogy nem megy végig a mangán ): Csak 26 rész T~T Mondjuk az a 26 nagyon jó :Đ A mangát is jó lenne elolvasni, de magyarul még nincs kiadva... ha jól tudom. Neten meg nem szeretem olvasni >: Az a baj hogy olyan hamar végigmentem rajta XD 2 és fél nap alatt letudtam XXD És most újranézem :Đ *megkattant*
Tervben van most még az Ergo Proxy meg a Cheeky Angel (: Mangában meg a Chrno Crusade-et akarom megszerezni... valahogy most adják ki magyarul :scratch:
Muahahaha :twisted: Tudtam én, hogy a hatalmába fog keríteni :D De ugye hogy milyen jó? :) Én a Bleach-el kacérkodok most. Meg az Animax-en a Narutót nézem újra. Felfrissítem az emlékeket ×D
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 13 Ápr. - 17:10
animaxon elég hülye hangja lett narutonak + a kiejtés is furcsa
Igen, ez a hang öregecske neki. Mondjuk a sipítós réginél jobb :D A kettő között kéne valami. A mostani a Shippuudenes Narutónak lenne jó :scratch:
Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 13 Ápr. - 18:06
Soul Eatert néztem meg és ajánlom mindenkinek. 51 részes összesen http://www.animecrazy.net siman meg lehet nézni minden részt, ha jobb oldalt van a lista lentebb viszed az alsó abc sorrendes részben keresd az S nél -.- arról szól hogy van egy iskola (shibusen) ahol mestereket és fegyvereket képeznek ki gonosz lelkek pusztítására. a Mester és az Fegyver is ember, és párban járnak. Amolyan, 1 db pokemonod lehet Pokemon mese XD najo másabb. Jah ami nekem a legjobban tetszett benne, minden részben van harc :D najo 10böl 1 be nem :D de kibirható és nagyon izgalmas anime
most a Samurai 7 t nézem az a nevéből is látszik, szamurájos anime. még nem néztem végig, ez 26 részes, a 12. nél járok de nagyon jó, arról szól, hogy voltak harcosok akik, a sikerért és dicsőségért robottá alakították magukat és sokkal erősebbek lettek, ök a Banditák. Nah ök terrorizálják a falukat, mert csak rizst esznek és így rabszolgasorba taszították a parasztokat. az egyik faluban fellázadnak ellenük és szamurájokat akarnak hivni a faluba hogy megölják a banditákat. nos erről szól :D
egyébként még Bleach et aktivan követem :D azt jelenti hogy láttam 214 részt és alig várom már hogy kijöjjön a 215 XD csak igy uncsi mert hetente jön ki minden szerdán egy rész és hát az 1 hét várakozás nekem sok XD
majd még a BECK animera vagyok kiváncsi azt fogom nézni a samurai 7 után
A Soul Eater jól hangzik :) Lehet, hogy belekezdek majd. Ma fejeztem be különben a Vampier Knight-ot. O: A végére mást vártam T,T Azt akartam, hogy Yuuki Zeróval menjen T,T (Ez már belsős infó, annak aki nézi esetleg rajtam kívül ×D)
Most én is kedvet kaptam egy kis anime-bemutatáshoz :D Leírom nektek az Ouran High School Host Club-ot, okés? ;D Igen amúgy, első látásra egy kiköpött lányos animének látszik/hangzik, de én nagyon ajánlom a fiúknak is :) A lényege az, hogy egy hétköznapi (vagyis nem csőgazdag) lány bekerül az Ouran Akadémiára, ami egy nagyon elit suli a csőgazdagok kölykeinek. Az első részben egy üres és csendes termet keres, ahol tanulhatna, így kerül a Hármas Zeneterembe, ami történetesen a Host Club (durva magyar fordításban Randi Klub) klubterme. Mivel rövid haja van és elég furin öltözködik, a srácok fiúnak nézik. Aztán balesetből összetör egy naggggyon drága vázát és úgy kell megfizetnie az árát, hogy a Host Club csicskása lesz. És akkor ugye ugráltatják, minden, aztán egyesével megtudják a fiúk, hogy ő lány, de a clubban már bent van, mivel a vendégeknek tetszett, mint fiú. És akkor marad végül is, csak a tagok tudják, hogy ő lány. De valami iszonyat jópofa anime :) Érdekes, izgalmas meg vicces. Annyit lehet rajta nevetni :D És tényleg nem csak szigorúan lány-anime, szerintem egy kipróbálást bőven megér :D 26 rész össz-vissz. Magyar felirattal is meg lehet találni a Videoplayer-en, de akinek nem probléma az angol, annak inkább a www.animefreak.tv -t ajánlom, ott angol szinkronos és angol feliratos is van, ill. minden rész egyben nézhető meg :)
Frederick-samaa!! ˇoˇ XXD (Egy jelenet különben XD) Az olyan jó volt XXD
Vettem ma két mangát am (: Az egyik az tipikus lány-manga, nem részletezem szerintem XD A másik az vérfarkasos rockzenészes (: Jónak néz ki, már régóta nézegettem a boltban. Az a címe hogy Éjféli Opera. Már van 3 része, majd apránként beszerzem a másik kettőt is ^,..,^
Okés, majd XD Még vannak lemaradásaim... azt hiszem XXD A Shippuuden hol tart? 105? Addig néztem meg tegnap... a 106 majd most jön ki valahogy, nem? :83:
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 24 Ápr. - 19:17
Ez nagyon teccik mm az anime és ténleg aranyos az "Eccarvú" :):
Inkább szép mint aranyos :): Tudjátok mit akarok elkezdeni nézni? :D A D-Gray Man-t :;D: Nem igazán tudom a sztoriját, csak képeket meg AMV-ket láttam róla, de nekem azokból tetszett. Aztán majd kiderül, hogy milyen, ha elkezdtem nézni ×D
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 26 Ápr. - 10:12
Az jó lehet. És igazad van szép is meg aranyos is :3:
Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
Tárgy: Re: Animék, mangák Kedd 28 Ápr. - 23:05
Dei-dei írta:
Frederick-samaa!! ˇoˇ XXD (Egy jelenet különben XD) Az olyan jó volt XXD
Vettem ma két mangát am (: Az egyik az tipikus lány-manga, nem részletezem szerintem XD A másik az vérfarkasos rockzenészes (: Jónak néz ki, már régóta nézegettem a boltban. Az a címe hogy Éjféli Opera. Már van 3 része, majd apránként beszerzem a másik kettőt is ^,..,^
Úúúú éjféli opera*.* abból elolvastamaz első 2őtXDiszonyatjóó*3* am kedvetcsináltatok az animenézéshez ugyhogy sztem majd nekilátok a rövidebbeknek először aztán a hosszabbaknak^3^
Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 1 Május - 13:40
rendben^^ hátja azóta ottnézemxD mindjárt befejezem*.* a 22nél tartok>Đ nekem Kyouya:ĐĐXDde Honeyt is nagyon szeretem meg Morit*,*
15:56 végignéztem vééégre :8D:
am a csaj aki feltöltötte az animét aztirtaa hogy a mangaka tervez egy 2 szériát,meghogy Haruhi Kyouyavál fog összejönni^^ bár szerintem Tamakihoz jobban illene^^
Ahamm, ő a jobb arc ^^ de én Hikarut szeretem jobban :83: (Egyrészt mert ő a seme :<3: :<3:)
Mármint hogy néha megáll? Olyankor menj vissza és kattints rá megint. Általában utána jó, de lehet hogy többször kell megcsinálni... nemtom miért csinálja a videoplayer :-_-: Jól esik neki -,-
Itachifan *
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 3 Május - 11:55
Hát mindenkinek szíve jogaXD
am akkor Haruhi anyja biszex volt?
Tudom, csinálom,de utána is szokott baszakodniXD kicsit idegesít-.- de nembaj a Hellsingért megérixD