A Hellsing jó, én a mangát olvastam :^_^: Valameddig... nem végig ^^'
Ami a tv-be megy az a féle Helsing az a gyengébbik verzió és egyeltalán nem olyan mint a manga mert olyan részek nincsenek benne ami a mangába benne vannak
Persze, a filmből mindig egy csomó mindent kihagynak. Mert egy egész könyv kitenne kábé 4-5 órát XD Mangáknál meg az annyira nem izgi részeket hagyják ki. Vagy amiről úgy gondolják hogy nem az :._.:
Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 1 Júl. - 19:06
Dei-dei írta:
Pedig igen XD Én az Ouran-nál voltam úgy hogy nézni akartam tovább de láttam hogy jön a vége és jaj XD
Mindenki imádta azta képetXXD hát biza: / de végignéztem és jajj.kicsit kiborultamXD am az anime teljesen más minta manga ..
Spoiler:
Yoite nemisakkor,nemisugy hal meg:(
..és ...Miharu egész jól harcol..és á készvagyok hogy mértcsintákát.
Biztos azért mert valahogy le kellett zárni az animét.. a manga hosszabb nem? Úgy tudom az Ouran manga se úgy van ahogy az anime lezáródik.
A Chrno Crusade-et ismeri valaki? :=.=: Nemrég az Animax-en is ment, magyar szinkronnal lehet nézni a Videoplayer-en. Annyira jó, én úgy beleszerettem mikor néztem :<3: ...mondjuk a végét nem láttam XXD De be szeretném már fejezni azt is és ajánlót is írnék róla, hátha valaki kedvet kap :): Egy vidi először, ami annyira jól összefoglalja... nagyon jó tényleg (: Én sírtam rajta :T~T:
Szóóval röviden: A régi Angliában játszódik, démonos történet. Rosette és Joshua Christopher testvérek, egy faluban élnek. Joshuának gyógyító képessége van, de ő maga beteg és nem tudja meggyógyítani magát. A sztori elején elmennek Rosette-el az erdőbe és rátalálnak egy régi ajtóra. Bent megtalálják Chrno-t, egy démont aki száműzve lett a.. hát a démonok világából végülis XD Aztán Joshua egyre gyakrabban van rosszul, végül egy démon, a főgonosz, nekiadja Chrno szarvait (azért van a viszonylag emberi alakban, mert letörték a szarvait) és ettől Joshua meggyógyul és eltűnik. A fősztori az, hogy Rosette és Chrno őt keresik. Egyességet kötnek, Chrno tudja használni az eredeti alakját is, de ez azzal jár hogy Rosette élete egyre rövidebb lesz. És hát röviden ennyi, spoilerekbe nem akarok belemenni... a vidiben talán így is van pár ^^' Szóval tényleg egy olyan kis... korrekt anime XD Nem is lányos, nem is fiús meg minden (:
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Animék, mangák Kedd 7 Júl. - 16:00
Dei-dei írta:
Okés, majd XD Még vannak lemaradásaim... azt hiszem XXD A Shippuuden hol tart? 105? Addig néztem meg tegnap... a 106 majd most jön ki valahogy, nem? :83:
Olyan jó animét találtam :83: Beck (Mongolian Chop Squad) rock-zenés témájú anime, 26 rész és szorosan követi a mangát, de nem megy rajta végig T^T Az animáció gyönyörűséges <3 Találtam neki jó ismertetőt, úgyhogy tess;
Tanaka Yukio, becenevén Koyuki leginkább unalmas életet él. A 14 éves félénk srác nem igazán találja a helyét a világban, nincs igazán hobbija, és szegényes zenei műveltséggel rendelkezik. Izgalmasabb életre áhítozva találkozik Minami Ryuusuke-vel és Frankenstein-szerű (vagy Blackjack szerű – ki mire asszociál) kutyájával, Beck-kel. Az Amerikából épphogy hazaköltözött Ryuusuke vad és kiszámíthatatlan, és mint a tündérmesékben, valóra váltja Koyuki álmát. Nos nem varázspálcával, hanem jelen esetben egy gitárral, és a megvalósulás is legkevésbé tündérmesés, de tény: Koyuki élete egy csapásra megváltozik. Néha a feje tetejére is áll, amint elindul az úton: a zene és a rock világába. Barátságok-szerelmek szövődnek és érnek véget, gyermekkori barátja Izumi-chan, és Maho, Ryuusuke húga, aki Koyuki tehetségét leghamarabb felfedezi, kíséri felváltva az új és sokat ígérő, ám homályos jövő felé, amelyen megannyi támogatást és legalább annyi ellenséget is szereznek. Tehát elég hosszú és leginkább göröngyös az út, amíg a Beck, mint rock-banda végül is összeáll. Hihetetlen egyveleget, mégis egységet alkot a félénk Koyuki, a vadóc Ryuusuke, az afro-beütésű rapper Chiba, a bámulatos stílusú basszgitáros Taira, és a fiatal, ám annál gyakorlottabb dobos: Saku. Rá kell azonban jöjjenek, a múlt árnyai nem csak sötét jelennel, de jövővel is fenyegetnek, és a személyes problémák megoldása csak egy hajszálnyival segíti őket előrébb a zenei világban. A karakterek mind nagyon egyediek, és ami a legfontosabb: valósághűek. Szerethetőek, utálhatóak, nevethetünk rajtuk, sírhatunk velük. Lassan bontakozik ki a karakterek története és a múlt, újabb és újabb részeket feltárva. Itt-ott elrugaszkodottnak mondható a történet, de nem illúziórombolóan. Harold Sakuishi hétköznapian egyedi szereplői és története mellett hihetetlen jó érzékkel adja vissza a zenét is a mangában, bár ezt a 13. kötethez kiadott CD melléklet még hatásosabban teszi. Az anime meg abszolút.
Opening:
A hozzászólást Dei-dei összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 13 Júl. - 17:50-kor.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 13 Júl. - 15:26
jó nak tűnik megnézek pár részt ozt csinálok belőle egy mugent
Vááóó... a szőke egyed elnyerte a tetszésemet :<3: Az az opening nagyon szuper :83: Főleg mikor együtt mozog a szájuk a szöveggel :3 Az 'I was made to hit in America' rész az áhh :X3: Ott az elején, mikor váltják egymást az éneklésben :)
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Animék, mangák Kedd 14 Júl. - 22:02
na az ilyesfajta animéket is szeretem.ez tetszik :D
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Animék, mangák Csüt. 16 Júl. - 21:59
az openinget teljes egészében honnan tudnám megszerezni? :D
Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 17 Júl. - 11:07
köcce :3:
Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 17 Júl. - 23:41
Tobii kicsit yaois a képed nem?Nemaz h zavarna csak..egy fijúnak ilyen kép..hát érdekesXD
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 18 Júl. - 23:32
na jolvan akkor leváltom :D sztem nem volt yaois XD
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 3 Aug. - 0:09
hmm király éljen a dobos az animáció nagyon meg lett oldva látszik hogy figyelmes munka remélem egyszer én is ilyeneket csinálhatok. My job is animator :víí: bár én maradok a régi klasszikus yu yu hakushonál (de a best az naruto)
De jóóó, a Kakashi Gaiden-t is belerakták az animébe :Đ Pont ma gondoltam rá, hogy az biztos nem lesz pedig milyen jó volt a mangában ^^' Aztán ma pótoltam a lemaradást és hopp, pici Kakashi :3
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507