꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Animék, mangák

Go down 
+7
Sassy
Kisame
Tobii-zuzu
Itachifan
Stein
Dani
Koffeey
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 42  Next
SzerzőÜzenet
Itachifan
*
*
Itachifan

Neme : nő

Kor : 30
Karakter : Uchiha Itachi˘˘
Hozzászólások száma : 249

Animék, mangák - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 3 Icon_minitimeVas. 28 Jún. - 14:16

beleszerettél?XD nemis tudtamXD
már a 21résznél tartok :X3: közeledik a vége Animék, mangák - Page 3 821897 :T~T:
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 3 Icon_minitimeVas. 28 Jún. - 23:12

Pedig igen XD
Én az Ouran-nál voltam úgy hogy nézni akartam tovább de láttam hogy jön a vége és jaj XD
http://koffeey.deviantart.com
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 3 Icon_minitimeHétf. 29 Jún. - 19:49

Shanna-chan írta:
Csevegőből kiszakítva, Hellsinges, Animax-es, ésatöbbis téma;

A Hellsing jó, én a mangát olvastam :^_^: Valameddig... nem végig Animék, mangák - Page 3 102733 ^^'

Ami a tv-be megy az a féle Helsing az a gyengébbik verzió és egyeltalán nem olyan mint a manga mert olyan részek nincsenek benne ami a mangába benne vannak
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 3 Icon_minitimeHétf. 29 Jún. - 19:52

A legtöbb animével ez van, a manga tartalmasabb :):
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 3 Icon_minitimeHétf. 29 Jún. - 19:58

Hát ja mert könyvben is mikor olvas az ember az valahogy más mint amit lát a filme
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 3 Icon_minitimeHétf. 29 Jún. - 20:00

Persze, a filmből mindig egy csomó mindent kihagynak. Mert egy egész könyv kitenne kábé 4-5 órát XD
Mangáknál meg az annyira nem izgi részeket hagyják ki. Vagy amiről úgy gondolják hogy nem az :._.:
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 3 Icon_minitimeSzer. 1 Júl. - 19:06

Dei-dei írta:
Pedig igen XD
Én az Ouran-nál voltam úgy hogy nézni akartam tovább de láttam hogy jön a vége és jaj XD

Mindenki imádta azta képetXXD
hát biza: / de végignéztem és jajj.kicsit kiborultamXD am az anime teljesen más minta manga ..
Spoiler:
..és ...Miharu egész jól harcol..és á készvagyok hogy mértcsintákát.
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 2 Júl. - 22:28

Biztos azért mert valahogy le kellett zárni az animét.. a manga hosszabb nem? Úgy tudom az Ouran manga se úgy van ahogy az anime lezáródik.

A Chrno Crusade-et ismeri valaki? :=.=: Nemrég az Animax-en is ment, magyar szinkronnal lehet nézni a Videoplayer-en. Annyira jó, én úgy beleszerettem mikor néztem :<3: ...mondjuk a végét nem láttam XXD De be szeretném már fejezni azt is és ajánlót is írnék róla, hátha valaki kedvet kap :): Egy vidi először, ami annyira jól összefoglalja... nagyon jó tényleg (: Én sírtam rajta :T~T:

Szóóval röviden:
A régi Angliában játszódik, démonos történet. Rosette és Joshua Christopher testvérek, egy faluban élnek. Joshuának gyógyító képessége van, de ő maga beteg és nem tudja meggyógyítani magát. A sztori elején elmennek Rosette-el az erdőbe és rátalálnak egy régi ajtóra. Bent megtalálják Chrno-t, egy démont aki száműzve lett a.. hát a démonok világából végülis XD Aztán Joshua egyre gyakrabban van rosszul, végül egy démon, a főgonosz, nekiadja Chrno szarvait (azért van a viszonylag emberi alakban, mert letörték a szarvait) és ettől Joshua meggyógyul és eltűnik. A fősztori az, hogy Rosette és Chrno őt keresik. Egyességet kötnek, Chrno tudja használni az eredeti alakját is, de ez azzal jár hogy Rosette élete egyre rövidebb lesz.
És hát röviden ennyi, spoilerekbe nem akarok belemenni... a vidiben talán így is van pár ^^' Szóval tényleg egy olyan kis... korrekt anime XD Nem is lányos, nem is fiús meg minden (:
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 3 Icon_minitimeKedd 7 Júl. - 16:00

Dei-dei írta:
Okés, majd XD Még vannak lemaradásaim... azt hiszem XXD A Shippuuden hol tart? 105? Addig néztem meg tegnap... a 106 majd most jön ki valahogy, nem? :83:
hol nézed a shippudent??????
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 3 Icon_minitimeKedd 7 Júl. - 16:16

www.animefreak.tv
Általában jó minőségű és hamar fent szokott lenni (angol feliratos)
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 3 Icon_minitimeHétf. 13 Júl. - 15:04

Olyan jó animét találtam :83:
Beck (Mongolian Chop Squad) rock-zenés témájú anime, 26 rész és szorosan követi a mangát, de nem megy rajta végig T^T Az animáció gyönyörűséges <3 Találtam neki jó ismertetőt, úgyhogy tess;

Tanaka Yukio, becenevén Koyuki leginkább unalmas életet él. A 14 éves félénk srác nem igazán találja a helyét a világban, nincs igazán hobbija, és szegényes zenei műveltséggel rendelkezik. Izgalmasabb életre áhítozva találkozik Minami Ryuusuke-vel és Frankenstein-szerű (vagy Blackjack szerű – ki mire asszociál) kutyájával, Beck-kel. Az Amerikából épphogy hazaköltözött Ryuusuke vad és kiszámíthatatlan, és mint a tündérmesékben, valóra váltja Koyuki álmát. Nos nem varázspálcával, hanem jelen esetben egy gitárral, és a megvalósulás is legkevésbé tündérmesés, de tény: Koyuki élete egy csapásra megváltozik. Néha a feje tetejére is áll, amint elindul az úton: a zene és a rock világába.
Barátságok-szerelmek szövődnek és érnek véget, gyermekkori barátja Izumi-chan, és Maho, Ryuusuke húga, aki Koyuki tehetségét leghamarabb felfedezi, kíséri felváltva az új és sokat ígérő, ám homályos jövő felé, amelyen megannyi támogatást és legalább annyi ellenséget is szereznek. Tehát elég hosszú és leginkább göröngyös az út, amíg a Beck, mint rock-banda végül is összeáll. Hihetetlen egyveleget, mégis egységet alkot a félénk Koyuki, a vadóc Ryuusuke, az afro-beütésű rapper Chiba, a bámulatos stílusú basszgitáros Taira, és a fiatal, ám annál gyakorlottabb dobos: Saku. Rá kell azonban jöjjenek, a múlt árnyai nem csak sötét jelennel, de jövővel is fenyegetnek, és a személyes problémák megoldása csak egy hajszálnyival segíti őket előrébb a zenei világban.
A karakterek mind nagyon egyediek, és ami a legfontosabb: valósághűek. Szerethetőek, utálhatóak, nevethetünk rajtuk, sírhatunk velük. Lassan bontakozik ki a karakterek története és a múlt, újabb és újabb részeket feltárva. Itt-ott elrugaszkodottnak mondható a történet, de nem illúziórombolóan. Harold Sakuishi hétköznapian egyedi szereplői és története mellett hihetetlen jó érzékkel adja vissza a zenét is a mangában, bár ezt a 13. kötethez kiadott CD melléklet még hatásosabban teszi. Az anime meg abszolút.

Opening:

Animék, mangák - Page 3 BECK05Animék, mangák - Page 3 BECK06Animék, mangák - Page 3 BECK07Animék, mangák - Page 3 BECK08
Animék, mangák - Page 3 Beck47Animék, mangák - Page 3 BECK02Animék, mangák - Page 3 Beck9Animék, mangák - Page 3 Wwwmesses-Avatares_Beck_manga_anime
Animék, mangák - Page 3 800px-BECK_-_anime_-_The_Band
Animék, mangák - Page 3 Beck
Animék, mangák - Page 3 Beck2

A hozzászólást Dei-dei összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 13 Júl. - 17:50-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 3 Icon_minitimeHétf. 13 Júl. - 15:26

jó nak tűnik megnézek pár részt ozt csinálok belőle egy mugent
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 3 Icon_minitimeHétf. 13 Júl. - 23:37

Vááóó... a szőke egyed elnyerte a tetszésemet :<3:
Az az opening nagyon szuper :83: Főleg mikor együtt mozog a szájuk a szöveggel :3 Az 'I was made to hit in America' rész az áhh :X3: Ott az elején, mikor váltják egymást az éneklésben :)
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 3 Icon_minitimeKedd 14 Júl. - 22:02

na az ilyesfajta animéket is szeretem.ez tetszik :D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 16 Júl. - 21:59

az openinget teljes egészében honnan tudnám megszerezni? :D
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 16 Júl. - 23:53

Youtube-ról le tudod tölteni :):
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 3 Icon_minitimePént. 17 Júl. - 11:07

köcce :3:
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 3 Icon_minitimePént. 17 Júl. - 23:41

Tobii kicsit yaois a képed nem?Nemaz h zavarna csak..egy fijúnak ilyen kép..hát érdekesXD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 18 Júl. - 23:32

na jolvan akkor leváltom :D
sztem nem volt yaois XD
Kisame
*
*
Kisame

Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 3 Icon_minitimeHétf. 3 Aug. - 0:09

hmm király éljen a dobos az animáció nagyon meg lett oldva látszik hogy figyelmes munka remélem egyszer én is ilyeneket csinálhatok. My job is animator :víí: bár én maradok a régi klasszikus yu yu hakushonál (de a best az naruto)
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 3 Icon_minitimeHétf. 3 Aug. - 23:44

De jóóó, a Kakashi Gaiden-t is belerakták az animébe :Đ Pont ma gondoltam rá, hogy az biztos nem lesz pedig milyen jó volt a mangában ^^' Aztán ma pótoltam a lemaradást és hopp, pici Kakashi :3
Kisame
*
*
Kisame

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 3 Icon_minitimeHétf. 3 Aug. - 23:45

jah nekem haverom mondta :;D:
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 3 Icon_minitimeKedd 4 Aug. - 0:03

Úgy sírtam Obito halálán :T~T: Nem sok jelenetnél szoktam de ez olyan... :T~T: :T~T:
Kisame
*
*
Kisame

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 3 Icon_minitimeKedd 4 Aug. - 0:13

hát én pl nem sírtam XD mikor a moulin rouget néztem és a végén meghalt a csaj akkor könnyeztem
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 3 Icon_minitimeKedd 4 Aug. - 0:45

Én ezelőtt csak akkor mikor Neji harcolt Kidomaruval. Vagyis hát a végén ^^ Meg fogok...majd...nemsokára...
Spoiler:
Filmen még szerintem nem sírtam... könnyezés volt, de ilyen krokodilkönnyes bőgést csak animék tudnak belőlem kiprodukálni :lécci:
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 3 Icon_minitime

Animék, mangák
Vissza az elejére 
3 / 42 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 42  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: