꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Animék, mangák

Go down 
+7
Sassy
Kisame
Tobii-zuzu
Itachifan
Stein
Dani
Koffeey
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 42  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Animék, mangák - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 22 Icon_minitimePént. 27 Aug. - 18:44

Jut eszembe, emlékszem hogy néztem én is ennek az első évadját de végig néztem én vajon azt? Animék, mangák - Page 22 102733 XD
Mert sok animénél csináltam azt, hogy elfelejtettem befejezni XD Utolsó néhány részt nem néztem meg XD
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 22 Icon_minitimePént. 27 Aug. - 18:51

Hidd el tudom milyen xD Keveset fejeztem be...a K-On!t sem...pedig akartam...

És most hogy nézem én nem is láttam belőle a 2.részt xDMindegy...

Jujj a Sayonara Zetsubo-sensei az nagyon jó xD 7.részig láttam csak,de a lényege megvan xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 22 Icon_minitimePént. 27 Aug. - 18:54

Azt tudom, hogy nem fejeztem be a Kurositsuji-t sem... Animék, mangák - Page 22 102733 XD
És még volt olyan amit nem, az biztos XD
Tán a Soul Eaters-t sem... Animék, mangák - Page 22 534553 Felirattal kezdtem el nézni, de aztán az Animax elkezdte leadni magyar szinkronnal, akkor elkezdtem azzal nézni, de azzal se fejeztem be XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 22 Icon_minitimePént. 27 Aug. - 18:56

Soul Eatert befejeztem...én 2 részt felirattal és a 3.at egyáltalán nem láttam aztán freevlogon magyar szinkronnal befejeztem és nekem nagyon tetszet...bááááárr...nem haragudnék meg ha lenne 2.évad... Animék, mangák - Page 22 752584
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 22 Icon_minitimePént. 27 Aug. - 18:59

Ismerek egy oldalt ahova fel van töltve. Lehet hogy majd megint megnézem Animék, mangák - Page 22 534553
Ekszkálibááááá!!! :tra-la-la: XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 22 Icon_minitimePént. 27 Aug. - 19:00

Igen igen xD Eszkálibááááá!! :tra-la-la: Animék, mangák - Page 22 275315
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 22 Icon_minitimePént. 27 Aug. - 19:02

Ekszkálibáá... :ohshit:
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 22 Icon_minitimePént. 27 Aug. - 19:05

Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 22 Icon_minitimePént. 27 Aug. - 19:10

Lol, nem is tudtam hogy ebből van játék XD
Ki kéne próbálni Animék, mangák - Page 22 120865
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 22 Icon_minitimePént. 27 Aug. - 19:11

Én sem,amig egy "Hachis epikus" pillanatban rá nem kerestem TeCsőn hogy "soul eater excalibur" és kiadta ezt xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 22 Icon_minitimePént. 27 Aug. - 19:13

XD
Amúgy csak most jöttem rá hogy mit is értesz a TeCső alatt Animék, mangák - Page 22 84382 XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 22 Icon_minitimePént. 27 Aug. - 19:15

:=,= Nemmondod hogy eddig nem tudtad?xD

Axis Powers Hetalia Movie-Paint it White hol található meg???? Animék, mangák - Page 22 872991 Lusta is vagyok megkeresni,meg amúgy is egy istenhátamögöttisenkisemismerihonlapon lehet megnézni csak...asszem... Animék, mangák - Page 22 120865
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 22 Icon_minitimePént. 27 Aug. - 19:18

Eddig nem tudtam X'D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 22 Icon_minitimePént. 27 Aug. - 19:20

Animék, mangák - Page 22 139263

(Off.:Nem kéne nyitni valami Cosplayes topicot?Lehetne tenni kéeket meg mesélni...^^)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 22 Icon_minitimePént. 27 Aug. - 19:29

Miért, ki Cosplayel innen? XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 22 Icon_minitimeSzomb. 28 Aug. - 10:27

Off:Nem tudom xD Csak úgy...akkor lehetnek hogy kedvenc koszpléjerek vagy ilyesmi...TecSőről ismeritek a ChiliBoyst?xD

Hetália,senkitöbbetharmadszor?xD
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 22 Icon_minitimeSzomb. 28 Aug. - 10:30

Nyugodtan nyithatsz ha gondolod :D (Ha nem tudnál, akkor szólj, mert lehet hogy letiltottam a téma-nyitási jogot X'D Nem emlékszek X''D)
http://koffeey.deviantart.com
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 22 Icon_minitimeSzomb. 28 Aug. - 10:33

Off:Koffeey adminisztrátor létedre offolsz!xD Nemszabad!!! Animék, mangák - Page 22 280351

Biztossenki??????Naaaa??? Animék, mangák - Page 22 196731
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 22 Icon_minitimeSzomb. 28 Aug. - 10:34

Mit senki? XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 22 Icon_minitimeSzomb. 28 Aug. - 10:34

Hetália senki xD...

Off:És igen...kéne engedély xD
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 22 Icon_minitimeSzomb. 28 Aug. - 11:21

Pedig van engedély xD Animék, mangák - Page 22 534553

Ma új KHR!! Animék, mangák - Page 22 196731 Animék, mangák - Page 22 196731
JigoKuu

JigoKuu

Kor : 29
Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 22 Icon_minitimeSzomb. 28 Aug. - 13:04

Hetalia?:D
Az is a letöltendők listájában vanXXXXD
Engem érdekel, noha nem tök róla sokat.^^
Hungary-chan:3
https://jigokunotobira.weebly.com/
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 22 Icon_minitimeSzomb. 28 Aug. - 13:07

Én is el akarom majd kezdeni valamikor a Hetáliát :D
JigoKuu

JigoKuu

Kor : 29
Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 22 Icon_minitimeSzomb. 28 Aug. - 13:11

Van mangában is, csak most le vok égve. Meg vmiből majd a Japánból kapott mangámat is ki köll fizetnemxD
https://jigokunotobira.weebly.com/
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 22 Icon_minitimeSzomb. 28 Aug. - 13:13

Én a Kuroshitsuji manga miatt izgulok XD Mert elkezdték kiadni angolul is, ezért már vagy 3 online mangás oldalon is abbahagyták a felpakolását Animék, mangák - Page 22 612322 Maradt azt hiszem vagy 2 oldal még ahol lehet angolul olvasni... mi lesz ha onnan is leszedik? Animék, mangák - Page 22 574382
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 22 Icon_minitime

Animék, mangák
Vissza az elejére 
22 / 42 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 42  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: