꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Animék, mangák

Go down 
+7
Sassy
Kisame
Tobii-zuzu
Itachifan
Stein
Dani
Koffeey
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 42  Next
SzerzőÜzenet
JigoKuu

JigoKuu

Neme : nő

Kor : 29
Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

Animék, mangák - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 23 Icon_minitimeSzomb. 28 Aug. - 13:18

Adsz linket?:3
Ha angol, akkor azt még érteni is fogom^^
Nekem Nauro van meg angolul, az első kötet=D
Azt hittem, tök lassan fogok vele haladni, aztán egy másfél óra alatt megvoltxD
Vissza az elejére Go down
https://jigokunotobira.weebly.com/
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 23 Icon_minitimeSzomb. 28 Aug. - 13:22

http://www.mangareader.net/102/kuroshitsuji.html Animék, mangák - Page 23 613170 Imádom nagyon a mangát Animék, mangák - Page 23 196731 Most mondjuk pont kicsit uncsik voltak a legutóbbi fejezetek, de am nagyon jó xD
http://koffeey.deviantart.com
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 23 Icon_minitimeSzomb. 28 Aug. - 13:31

Ez valami yaoiféle, nem?*-*
*reménykedik benne, hogy yaoi*
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 23 Icon_minitimeSzomb. 28 Aug. - 13:34

Háááát eredetileg shounenként van feltüntetve, de inkább shonen-ai szerű XD Vannak benne yaoi utalások... például az animében ez a jelenet X'D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 23 Icon_minitimeSzomb. 28 Aug. - 13:35

LOL, ezt egyszer már belinkeleted xD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 23 Icon_minitimeSzomb. 28 Aug. - 17:20

Bakker a Kuroshitsuji Hentai is xD a 17.részben van benne hogy Sebi jól ********azt a kis szektás csajt hogy mondjon el pár dolgot nekik... Animék, mangák - Page 23 990973 Sebi...azt hittem neked csak Ciel létezik... Animék, mangák - Page 23 574382

https://www.youtube.com/watch?v=YQbUckua1go bocs hogy TVből van felvéve,de a lényege megvan xD És nem csak Grell féltékeny a kiscsajra....
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 23 Icon_minitimeSzomb. 28 Aug. - 17:23

Lol, emlékszem erre a részre XD
Sebastian mit tettél?... Animék, mangák - Page 23 102733 XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 23 Icon_minitimeSzomb. 28 Aug. - 17:25

Képzeld el hány SebiXCiel fangörl szivét törted össze ezzel a résszel????Köztük az enyémet...Szétszakadt a röhögéstől xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 23 Icon_minitimeSzomb. 28 Aug. - 17:27

Egyébként Sebastian-t nem zavarja ahogy ez a csaj vinnyog? Animék, mangák - Page 23 102733 XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 23 Icon_minitimeVas. 29 Aug. - 1:15

Figyelmen kívül hagyja xD Elvégre csak... a munkáját... végzi Animék, mangák - Page 23 102733

Én most Durarara mangázok X3 Vagyis mangáztam xD De... nem értem... 12 fejezet van összvissz eddig mindenhol, már régóta... pedig több van >,> Csak nem tudom hogy hol XD Esetleg csak japánban? o.O Mert látok/olvasok innen-onnan utalásokat, hogy pl egy-egy képnél "ez a csaj csak a mangában volt" de én nem találkoztam még vele O_o Meg Izaya hugairól láttam egy csomó képet... most ők csak egy fan kreálmányai, akik hírnévre tettek volna szert? Animék, mangák - Page 23 102733 Vagy én vagyok valahol eltévedve? Animék, mangák - Page 23 483323 Áhh XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 23 Icon_minitimeVas. 29 Aug. - 10:10

Ilyen munkát én is végeznék akkor... Animék, mangák - Page 23 968628 XX'D
És igen, lehet hogy csak te vagy eltévedve ˇ,ˇ
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 23 Icon_minitimeVas. 29 Aug. - 10:36

De sehol nincs több XD

°0° A Reborn! 200. Animék, mangák - Page 23 612322 Animék, mangák - Page 23 196731 Vagyis hát inkább a jövőheti 201. Animék, mangák - Page 23 752584 Tök izgi lett, végre Tsuna is aktivizálta magát és kiment a csatatérre :D Közben a pucér pasas már 2 saját csapattársát kinyírta és mindenki erejét szívja magába :O De most Tsuna meg az ő erejét próbálja elszívni Animék, mangák - Page 23 580731 xD És a köviben már jön Byakuran Animék, mangák - Page 23 309624
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 23 Icon_minitimeVas. 29 Aug. - 11:41

Nyahh, nekem ez japán:D
Majd utánuk nézekxD
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 23 Icon_minitimeCsüt. 16 Szept. - 2:17

Byakurannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Animék, mangák - Page 23 469533 ×D

Na, nnnna szóval, Koffeey az avid... Occult Gakuin? Animék, mangák - Page 23 196731 Tán ismered is?! :=o=:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 23 Icon_minitimeCsüt. 16 Szept. - 9:47

Igen, ismerjük Animék, mangák - Page 23 212874 És szeretjük nagyon Animék, mangák - Page 23 658599
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 23 Icon_minitimeCsüt. 16 Szept. - 17:21

Nagyon nagyon Animék, mangák - Page 23 196731 A legutóbbi 11. rész Animék, mangák - Page 23 469533 Az a csókjelenet, mikor Mikaze rámászik Fumiakira Animék, mangák - Page 23 968628 Nem semmi hogy meg van csinálva, hogy ledugja már neki a nyelvét X'D Rendesen megkörnyékezi xD
De félek hogy már csak egy rész maradt... Animék, mangák - Page 23 458933
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 23 Icon_minitimeVas. 19 Szept. - 21:17

Ja basszus, izgató kis jelenet ×D
Én is Animék, mangák - Page 23 4422
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 23 Icon_minitimeVas. 19 Szept. - 22:39

Hát holnapután után kiderül... xD
Am nem igaz... miért nem teszik fel Jútúbra azt a jelenetet? X'D Pedig olyan jó volt xD .....mindjárt felteszem én XXX'D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 23 Icon_minitimeVas. 19 Szept. - 22:41

Már mutattad, de magyar felirattal is meg akarom nézni :tra-la-la: Csak mikor jön már ki?! Animék, mangák - Page 23 663779
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 23 Icon_minitimeHétf. 20 Szept. - 11:23

Van magyar felirat is? Animék, mangák - Page 23 243759 Dehe... úgy látom lassú, maradok az angolnál XD
Egyébként nem értem én ezt a magyar felirat dolgot... ha megnézed/zitek, az összes angol feliratos anime a japánban való tévés vetítés utáni napon fent van neten. (Van 1-2 kivétel, de igen ritka, hogy 2-3 napnál később kerüljön fel) Erre a magyar meg sokszor hetekkel később jön, nincs időbeosztás... nem tudom miért telik nekik több időbe, mint az angol feliratozóknak. Sőt, ha úgy nézem még könnyebb dolguk is van. Jöjjön akkor ki a japán megjelenés után mondjuk 4 nappal, mert akkor már simán lefordítják az angol feliratot és kész. De akkor ezt hetente, és ne jöjjön közbe ez meg az, ne késsenek két rész között 3 hetet Animék, mangák - Page 23 139263
De az még mindig a jobbik eset, mert ha meg befejezett animébe fognak, akkor sokszor még sokkal többet kell várni -,- Ezért nem is nézek semmit magyar felirattal... próbáltam már, de elvették tőle a kedvem ˇˇ
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 23 Icon_minitimeHétf. 20 Szept. - 13:13

Hehe, ha ezt megemlíted nekik, akkor mindig az jön hogy "Van saját életem, ez van, az van, épp itt vagyok, ott vagyok..." Animék, mangák - Page 23 139263 ...akkor meg nem kell bevállalni az anime-feliratozást :P Ha utána csak nyűg neki, akkor minek csinálja?
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 23 Icon_minitimeHétf. 20 Szept. - 13:24

Hát azon is amit én nézek, ott azzal védik magukat hogy "Mi nem időpontra dolgozunk, csináljuk ahogy jól esik" Animék, mangák - Page 23 102733 Hát kapd be Animék, mangák - Page 23 139263 XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 23 Icon_minitimeSzer. 22 Szept. - 12:44

Hát igen, ez a probléma -.- Akkor vállalja el, ha utána fogja is csinálni ˇ.ˇ Pl én is gondoltam már rá, hogy szívesen belefognék 1-2 animébe ha lenne kivel, de inkább lemondtam róla, mert tudom hogy előbb-utóbb nem lenne úgy időm :/
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 23 Icon_minitimeSzer. 22 Szept. - 14:03

Hehe, nyáron én is akartam XD De ugyanígy voltam vele... nyár után úgyse lesz időm, meg most ha nem lesz kedvem akkor én leszek a sz*r ˇˇ xD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 23 Icon_minitimeHétf. 27 Szept. - 22:04

Juuuj Animék, mangák - Page 23 196731 Nem sokára Hakouki 2. évad!! Animék, mangák - Page 23 360572 De jóóóó :D Teljesen ki is ment a fejemből X3 Hát régen volt már nyár eleje na ˇˇ Amikor az első véget ért xD

Tegnap jutott eszembe... össze is lopkodtam egy csomó képet Minitokyo-ról XXX'D Mennek Niee famíliájába ˇˇ Na de ez off xD

Deeejóóóleeeesz :=o=: Úgy várom már Animék, mangák - Page 23 816374 Hogy szegény Okitával is mi lesz... merthogy ő beteg Animék, mangák - Page 23 297463
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 23 Icon_minitime

Animék, mangák
Vissza az elejére 
23 / 42 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 42  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: