Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 28 Aug. - 13:18
Adsz linket?:3 Ha angol, akkor azt még érteni is fogom^^ Nekem Nauro van meg angolul, az első kötet=D Azt hittem, tök lassan fogok vele haladni, aztán egy másfél óra alatt megvoltxD
Háááát eredetileg shounenként van feltüntetve, de inkább shonen-ai szerű XD Vannak benne yaoi utalások... például az animében ez a jelenet X'D
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 28 Aug. - 13:35
LOL, ezt egyszer már belinkeleted xD
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 28 Aug. - 17:20
Bakker a Kuroshitsuji Hentai is xD a 17.részben van benne hogy Sebi jól ********azt a kis szektás csajt hogy mondjon el pár dolgot nekik... Sebi...azt hittem neked csak Ciel létezik...
Figyelmen kívül hagyja xD Elvégre csak... a munkáját... végzi
Én most Durarara mangázok X3 Vagyis mangáztam xD De... nem értem... 12 fejezet van összvissz eddig mindenhol, már régóta... pedig több van >,> Csak nem tudom hogy hol XD Esetleg csak japánban? o.O Mert látok/olvasok innen-onnan utalásokat, hogy pl egy-egy képnél "ez a csaj csak a mangában volt" de én nem találkoztam még vele O_o Meg Izaya hugairól láttam egy csomó képet... most ők csak egy fan kreálmányai, akik hírnévre tettek volna szert? Vagy én vagyok valahol eltévedve? Áhh XD
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 29 Aug. - 10:10
Ilyen munkát én is végeznék akkor... XX'D És igen, lehet hogy csak te vagy eltévedve ˇ,ˇ
°0° A Reborn! 200. Vagyis hát inkább a jövőheti 201. Tök izgi lett, végre Tsuna is aktivizálta magát és kiment a csatatérre :D Közben a pucér pasas már 2 saját csapattársát kinyírta és mindenki erejét szívja magába :O De most Tsuna meg az ő erejét próbálja elszívni xD És a köviben már jön Byakuran
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
Nagyon nagyon A legutóbbi 11. rész Az a csókjelenet, mikor Mikaze rámászik Fumiakira Nem semmi hogy meg van csinálva, hogy ledugja már neki a nyelvét X'D Rendesen megkörnyékezi xD De félek hogy már csak egy rész maradt...
Hát holnapután után kiderül... xD Am nem igaz... miért nem teszik fel Jútúbra azt a jelenetet? X'D Pedig olyan jó volt xD .....mindjárt felteszem én XXX'D
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 19 Szept. - 22:41
Már mutattad, de magyar felirattal is meg akarom nézni :tra-la-la: Csak mikor jön már ki?!
Van magyar felirat is? Dehe... úgy látom lassú, maradok az angolnál XD Egyébként nem értem én ezt a magyar felirat dolgot... ha megnézed/zitek, az összes angol feliratos anime a japánban való tévés vetítés utáni napon fent van neten. (Van 1-2 kivétel, de igen ritka, hogy 2-3 napnál később kerüljön fel) Erre a magyar meg sokszor hetekkel később jön, nincs időbeosztás... nem tudom miért telik nekik több időbe, mint az angol feliratozóknak. Sőt, ha úgy nézem még könnyebb dolguk is van. Jöjjön akkor ki a japán megjelenés után mondjuk 4 nappal, mert akkor már simán lefordítják az angol feliratot és kész. De akkor ezt hetente, és ne jöjjön közbe ez meg az, ne késsenek két rész között 3 hetet De az még mindig a jobbik eset, mert ha meg befejezett animébe fognak, akkor sokszor még sokkal többet kell várni -,- Ezért nem is nézek semmit magyar felirattal... próbáltam már, de elvették tőle a kedvem ˇˇ
Hehe, ha ezt megemlíted nekik, akkor mindig az jön hogy "Van saját életem, ez van, az van, épp itt vagyok, ott vagyok..." ...akkor meg nem kell bevállalni az anime-feliratozást :P Ha utána csak nyűg neki, akkor minek csinálja?
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 20 Szept. - 13:24
Hát azon is amit én nézek, ott azzal védik magukat hogy "Mi nem időpontra dolgozunk, csináljuk ahogy jól esik" Hát kapd be XD
Hát igen, ez a probléma -.- Akkor vállalja el, ha utána fogja is csinálni ˇ.ˇ Pl én is gondoltam már rá, hogy szívesen belefognék 1-2 animébe ha lenne kivel, de inkább lemondtam róla, mert tudom hogy előbb-utóbb nem lenne úgy időm :/