Hát nemtom Én is nézegetem, de csak nincs új, csak nincs új... mondjuk szerintem új "fejezet" jön. Néztem Wikipedián az epizódlistát, és ott ugye ilyen szakaszokra vannak osztva, és szerintem ennek most így vége... mivel vége XD És pár hét szünet... legalábbis remélem
Jaj am téényleg, na, Occult-ot végignéztétek? *-* Nekem úgy tetszett a vége Fumiaki olyan kis cuki kicsiben ×3 És tök jó volt ahogy a kanállal a robotokra rontott Csak azt hittem meghalt De nem, hálisten Az is olyan aranyos volt mikor Maya rápirított hogy keljen fel, aztán megfogta a kis kezét És aztán... hozzáment feleségül, x évvel később ×D Tök jó fordulat volt amúgy ^^ Mármint hogy valójában ez a tér-idő akármi okozta a zűrt, meg minden :D Ügyesek voltak ^^ Elviselnék még egy évadot *0*
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 17 Okt. - 11:20
Szerintem meg is halt Nem? XD Mert akire mondta hogy vele vacsoráznak, szerintem az a kicsi volt, ami akkora már felnőtt XD
Hát igen mondjuk... nem hülyeség, nem hülyeség ×D De na, jó volt nagyon, az a lényeg :D
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 20 Okt. - 16:39
De hogy a rákba lehet a jövőbe telefonálni? >,> Meg amikor elpusztította... magát (XD), és jó lett a jövő, akkor miért van az hogy az összes ember úgy viselkedett mintha misem történt volna (mert ugye számukra meg sem történt XD), viszont ezek a föld alatt élő tudósemberek meg emlékeztek XD De hogy a rákba? XD
Jaaaj, ne is mondd, aza halálom volt ×,D Ez a "Mi is segítünk, mert ti olyan keményen küzdötök, és ezért úgy érezzük hogy a s*ggeteket is ki kell nyalnunk!!! " cucc... ×D
Dínósbácsi
Neme :
Nahm mindegy, másért jöttem ide, a fórumnak eme elhagyatott zugába xD (Október óta pangás van xD) Elkezdtem nézni a Higurashi no Naku Koro Ni-t :D 4 részt láttam eddig, nagyon megtetszett (: Már ooolyan régóta terveztem nézni, mert több jelenetet is láttam már Youtube-on, meg hallgattam a zenéit... Hát ez ilyen eleinte kis gagyi-aranyosnak látszó valójában gyilkolászós és véres és idegbajos anime xD Nagyon imádom a sztorit ^^ (Azt mondják hogy nagyon bonyolult különben, és teljes "megvilágosodást" csak a második évad nyújt XP)
Cuki :D
Meg majd a filmet is meg akarom nézni, csak most tudtam meg hogy van
A Higurashi-ra egyre jobban rákattanok... Keiichi végre megölt valakit!! X'D Már kétszer meghalt, most jött el az ő ideje Nadeöhm... ugyanígy érdekel már régóta a sorozatnak egy másik... hát sorozata xD Az Umineko no Naku Koro Ni... főlegmertafőszereplősrácbelőleKoruraemlékeztet Azt hiszem erre is hamarosan rá fogok kattanni, főleg hogy most megnéztem az első rész elejét és hülyére röhögtem magam rajta...
2:36 C':
3:42 XX'''''D (Igazából 3:50~)
4:08~ C'X "Egyre fiatalabbnak tűnsz!" - "Ohohoho, meg akarod nyomkodni az én mellemet is?" XD
6:27 - "Hogy van Apa mostanság?" - "Ó, csodásan, meg nem mondanád hogy már csak 3 hónapja van hátra~ :D"
6:43... :'D
Nemt'om mikor vált át cicinyomkodós animéből vérengzőssé, de nagyon érdekel XD
Hát ez Tényleg Koru ×,D Külsőre is, bár nem teljesen, de viselkedésileg... hát most na, talán nem fogdos ciciket ennyire leplezetlenül, de nem áll(na) tőle távol És még a hangja sem lenne neki rossz *valahogy nem 100%-osan elégedett Byakuran néha kényes hangjával*
3:55-nél nem olyan mintha azt mondaná cici? ×D Há cici ó masszíroooz!
Az a nagyika nagyon lol különben, ilyen egy igazi jófej nagymama ×,3 Meg tényleg, az a párbeszéd 6:27-nél ×D
Hát hallod, lehet hogy találtál nekem valamit amit nézhetek majd azokban a szabad óráimban, amiket tanulással kellene eltöltenem, de úgysem azzal fogom ×D Még a vérengzéssel is kibékülök, annyira jó benyomást tett ez a szűk 8 perc rám Legrosszabb esetben majd félbehagyom ×D
Koffeey írta:
Keiichi végre megölt valakit!! X'D Már kétszer meghalt, most jött el az ő ideje