꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Animék, mangák

Go down 
+7
Sassy
Kisame
Tobii-zuzu
Itachifan
Stein
Dani
Koffeey
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 42  Next
SzerzőÜzenet
Stein
*
*
Stein

Neme : Férfi

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

Animék, mangák - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 13 Icon_minitimeSzomb. 21 Nov. - 10:05

nekem van egy tippem és a kommentekben sajnos olvastam egy Spoilert :

VIGYÁZAT SPOILER

na szóval elvileg letépi a karját vagy mi, mert annak is olyan hangja van
Vissza az elejére Go down
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 13 Icon_minitimeVas. 22 Nov. - 2:27

Amennyire én emlékszek senkinek se fog hiányozni semmije... de ne bízzatok bennem mert már homályos ×D A lényeg az, hogy mglepi lesz itt valami, nem az amire számítana az ember :3
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 13 Icon_minitimeSzomb. 28 Nov. - 15:32

Na megnéztem a 137.-et :3 Széééép, szép volt :^^: De előre sajnálom Itachit... meg nem csak előre, amúgy is... az a nyomi Szaszke olyan Szuperhyperman Animék, mangák - Page 13 191601 Szegény Ita pedig csak nem mondom el mit akar mert nem akarok spoilerezni, de annyi talán oké hogy én amiatt szerettem meg Itachit, ami a kövi részben jön Animék, mangák - Page 13 297463 Meglepődtem rajta a mangában. Szaszkét meg ha lehet még kevésbé kedvelem azóta >×< Most is olyan egoistás -,-
http://koffeey.deviantart.com
Kisame
*
*
Kisame

Kor : 30
Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 13 Icon_minitimeSzomb. 28 Nov. - 20:59

Komolyan mondom Szaszke olyan Hyperman mért nem nyír kmi mindenkit ? Animék, mangák - Page 13 102733 Hát az már olyan über állat hogy nem is kell más szereplő mert ő egy maga is benépesítené a földet egyem meg a pici szívét Animék, mangák - Page 13 139263
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 13 Icon_minitimeSzomb. 28 Nov. - 23:12

Megnéztem már én is, annyi jót hallottam már ezekről a részekről :) Meg a mangában is jó volt. Hát animében se kutya :^^:
Sasuke meg.... hát igen... enyhén szerintem el van túlozva. De komolyan. Kishi tuti imádja... mááármint hát az oké, hogy sokat erősödött meg bosszúvágy meg düh meg blablabla, de azért nehogymár megy sorra mindenkin és írtja a népet Animék, mangák - Page 13 224026138 Annyival próbálnak enyhíteni a helyzeten, hogy kicsit kifárasztják, meg hogy jaj de megsérült, de a kövi részre mindig felépül és öl újra, érdekes :roll: Szóval én szerettem Sasukét, de mostanra már tényleg túl erős lett. Meg nagyon a középpontban van. Naruto sem érvényesül mellette, a többiekről nem is beszélve. Pedig annyi jó karaktere van Kishinek, és mégis Sasukét nyomja nagyon előre. Sasuke érdekes módon mindenre kisujjból képes, amin az aktuális tanítója vagy mestere csodálkozik, hiszen ezelőtt csak nagyon kevesen voltak képesek erre meg arra a technikára mert nagyon nehéz, meg Sasuke olyan ütemben fejlődik mint ahogy a csoki olvad ha mikróba teszed, meg Sasukének mindig van titkos szuperjutsuja ami rengeteg chakrát igényel, de neki mindig van még annyi, meg Sasuke minden főgonoszt végigjárt és lenézett és megsemmisített, szóval áhh Animék, mangák - Page 13 191601 Sok ez, szerintem túl sok és már nem tetszik...
Az meg főleg nem, hogy Kishi kinyír szinte minden Akatsukist. Az elején még az összes jó karakter azt hangsúlyozta, hogy milyen magas szinten állnak, milyen erősek, erre meg sorra hullottak mint a legyek. És vegyük az erőviszonyokat mondjuk Kisame esetében;
Spoiler:
Kíváncsi vagyok ki lesz Sasuke következő áldozata...

Hű de elszálltam ×D Nem akartam ilyen hosszúra. De na, a vélemény az vélemény ×D
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 13 Icon_minitimeVas. 29 Nov. - 12:14

De szépen kifejtetted XD Am egyetértek :roll: Én onnantól utáltam meg igazán Szaszkét hogy megölte Deit. Addig se szerettem túlzottan, de onnan már úgy vagyok vele hogy igazán kinyírhatná már valaki. Nem csak úgy spontán, hanem igényes keretek között. Eddig abban bíztam hogy majd Naruto, az milyen szép befejezés lesz, de már azt is kinézem az egészből, hogy Szaszke öli meg Naruto-t inkább, aztán mindenki mást és Madarával újra benépesítik az Uchiha klánt. (Mert Madara hímnős XD) Vagy ahogy Kisame írta, majd saját magával szaporodik XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 13 Icon_minitimeHétf. 14 Dec. - 11:09

Na mindegy is :) Azóta bepótoltam a KHR-t is, nehogy elhanyagoljam Gokkunt Animék, mangák - Page 13 112523 Jó részek voltak. Megjelent végre felnőtt Dino is <3 Csak a haja nem tetszik, olyan... furi ×D
Ja meg megy a D-Gray Man az Animax-en, tudtátok? :D Csak tegnap láttam Animék, mangák - Page 13 483323
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 13 Icon_minitimeHétf. 14 Dec. - 14:36

Mi az a D-Gray man? Animék, mangák - Page 13 763995
Csak nem az a béna izé anime amit tegnap este láttam?! Animék, mangák - Page 13 274283
Volt benne valami hülye robot, ami kávét ivott és meghülyült! Animék, mangák - Page 13 795967 Aztán valami hülye csaj felrobbantotta... Animék, mangák - Page 13 968628

Ja és végre végignéztem a Soul Eater-t. Animék, mangák - Page 13 918146 Nem igazán tudom hogy ez kit érdekel, de én azért örülök hogy végignéztem! :pacsit!:
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 13 Icon_minitimeCsüt. 17 Dec. - 12:04

Nossss hát ahogy Dei is írta neked az Avi topikban;
Koffeey írta:
Lehet hogy pont a legrosszabb 5 percet láttad a sorozat 103x25 percéből xD...
De különben ízlések és pofonok, attól hogy nekem tetszik, neked még nem kell tetszenie :) És ugyanez fordítva, attól hogy neked nem jött be, én még szerethetem :) De azért én még ajánlom hogy nézz bele részltesebben, legalább egy részt nézz végig és aztán döntsd el hogy milyen :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 13 Icon_minitimeHétf. 28 Dec. - 15:23

Kávvééj már elkezdte nézni... De én nem fogom... Soha... Animék, mangák - Page 13 568190
Láttam amit látni akartam, pont eleget... Animék, mangák - Page 13 658599 döntöttem... Animék, mangák - Page 13 224699
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 13 Icon_minitimeCsüt. 31 Dec. - 0:22

:ó.te: De hát te tudod, én nem erőszakolom rád ˇ^ˇ
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 13 Icon_minitimeCsüt. 31 Dec. - 9:16

:igen.én: Nem is fogod! :béna:
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 13 Icon_minitimeCsüt. 31 Dec. - 13:48

Animék, mangák - Page 13 811291
Még hogy "U fail!"?! :nem.te2: Hátazérvigyázzálaszádrateeee ˇ^ˇ
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 13 Icon_minitimeCsüt. 31 Dec. - 14:47

:nem.te: Te vigyázzál a szádra kisanyám! XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 13 Icon_minitimeCsüt. 31 Dec. - 17:34

:shutup: ... :béna:

Na jó... ×D Vissza a témához;
Nem tudom ki tud róla, de képzeljétek, van egy anime, aminek magyar az openingjének a bevezetője és magyar szavakat használnak benne angol helyett ;D Úgy tűnik Japánnak szemet szúrt kis hazánk Animék, mangák - Page 13 224699
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 13 Icon_minitimeCsüt. 31 Dec. - 18:06

:shutup:

Aha, ezt a Mondo is írta. Szeretik a nyelvünket. :bukta:
Én tudtam róla! :igen.én:
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 13 Icon_minitimeCsüt. 31 Dec. - 21:03

Én bele is néztem (: Mondjuk a sztoriról fogalmam sincs, csak a magyar bevezetőt akartam látni ^^
Itachifan
*
*
Itachifan

Kor : 30
Karakter : Uchiha Itachi˘˘
Hozzászólások száma : 249

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 13 Icon_minitimePént. 1 Jan. - 13:42

Nincsfent jútyúbon?Akkor belinkelhetnétekxD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 13 Icon_minitimePént. 1 Jan. - 14:52

Tess, rögtön a magyar bevezetővel kezdődik :D (Aztán opening, ami nekem egészen tetszik XD) A magyar szavakról nem tudok még, csak az első két részt néztem még úgy ahogy, de nem találkoztam még velük ^^' De a címeket is magyarul írták (: Na jó, hát az a nagy magyarság XXD "Egy lány -ban kristály" o,O
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 13 Icon_minitimePént. 1 Jan. - 22:40

Hát ööö... kicsit... gondolták a magyar ugyan úgy ragoz mint az angol. XD Hát... na mindegy, ők megpróbálták. Animék, mangák - Page 13 48616
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 13 Icon_minitimePént. 1 Jan. - 23:57

Bizony, nem azt kell figyelni hogy mit b*sztak el ×D Hanem hogy egyáltalán csinálták :D A sztorijáról különben tud valaki valamit? Mert nem tudom érdemes lenne-e elkezdenem nézni ^^'
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 13 Icon_minitimeSzomb. 2 Jan. - 13:50

Hát olyan... hárem-anime szerűség, egy fiú sok lány felállásban xD Bővebben nem tudok róla semmit ^^'
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 13 Icon_minitimeCsüt. 21 Jan. - 13:22

Koffeey, te naprakész vagy KHR-ből jelenleg? ^^' Mert én le vagyok maradva 163-nál azt hiszem :p Megjelent Dino meg jött a szörnyeteg, azóta nem láttam. Mi volt? :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 13 Icon_minitimeCsüt. 21 Jan. - 17:28

A héten pótoltam be, úgyhogy igen (:
Hát ilyen kis filler szerű részek voltak, ilyen otthoniak. Dino kiosztotta hogy ki hogyan edz, Tsunának egyedül kell rájönnie, hogy hogy nyissa ki a dobozt, Gokudera Ryohei-t és Lambo-t tanítja (nem sok sikerrel XD) Yamamoto-nak meg várnia kell a mesterére, addig egyedül gyakorol. A lányok közben hallanak ezt-azt és sejteni kezdenek valamit, úgyhogy követelik hogy a fiúk mondják el, de mivel nem mondanak semmit, nem főznek és nem takarítanak tovább XD De aztán Tsuna elmond mindent, ami miatt Ryohei behúz neki egyet (mert félt hogy Kyoko rosszul viselte) és megjött Squalo, ő edzi Yamamoto-t. Tsuna rájön a doboz nyitjára. És a legutóbbiban pedig már gyülekeznek a Choice-ra, szóval kezdődik a harc szombaton szerintem Animék, mangák - Page 13 752584
Sassy
*
*
Sassy

Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 13 Icon_minitimePént. 22 Jan. - 20:20

Nagyon rövidre összefoglalva az egészet, miről szól? És hány rész? Érdekes mind? Animék, mangák - Page 13 763995
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 13 Icon_minitime

Animék, mangák
Vissza az elejére 
13 / 42 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 42  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: