Na, így most első ránézésre nem tudnám megmondani, hogy pl hármójuk közül ki lesz a kedvencem, pedig általában erre én mindig ráérzek. Érdekes Muszáj leszek kideríteni ×,D Vagyis azt hiszem én megyek a *nézi* listára, majd nézzük szabad perceinkben *.*
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 8 Jan. - 13:06
meg kinézetre is, ahogy megláttam egyből Sai jutott az eszembe :D
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
Tárgy: Re: Animék, mangák Kedd 10 Jan. - 15:38
Meg talált a nagy szikra. Úgy döntöttem, hogy megpróbálkozok a manga rajzolással. Azt találtam ki, hogy felhasználom a sulis reagokat és az alapján készítem el, de egy kis segítségre szükségem lenne mert úgy alapjában véve nem egy nagy volumenű az egész (nem sértésnek szánom) így azzal a kéréssel és kérdéssel fordulok hozzátok, hogy egyrészről: használhatom-e a karaktereiteket? Másrészről pedig ötleteket szeretnék kérni, hogy miről szóljon.
Úúú, ez nagyon jóóó!!:D Az enyémeket nyugodtan használhatod^^ Sztoriötletem most hirtelen nincs, de jelentkezek ha eszembe jut valami xD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Animék, mangák Kedd 10 Jan. - 15:51
Ez jól hangzik, az én karakteremet is nyugodtan használhatod^^ Mi lenne ha a meglévő szerepjátékokból választanál egyet, és feldolgoznád? :D
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Animék, mangák Kedd 10 Jan. - 15:55
Óh, de jó ötlet! Természetesen az én drágaságaim is boldogan szerepelnének akármilyen fizikai megvalósításban! És akkor úgy gondoltad, hogy a sulisat dolgoznád át manga formába?
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
Tárgy: Re: Animék, mangák Kedd 10 Jan. - 19:49
Abban én pont nem vagyok! Bár jó lett volna, de mostmár tuti nem megyek, már...késő van >,> Akartam régen, de...időhiáááááááányD,: Sok sikert a mangához, ha lesz ötletem, majd írok!
A mangához pedig, hát nagyon jó ötlet! Persze az enyémeket is használhatod 8D Sztorinak pedig... szerintem el lehet indulni akár az eddigieken is ^^ Igaz eddig nem történt sok mindent, de voltak pillanatok ×,D És a kiránduláson is történhetnek érdekes dolgok De egy egészen új sztori sem rossz ötlet 8D
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
Tárgy: Re: Animék, mangák Kedd 10 Jan. - 20:39
Jaja, nem sok történt ez idő alatt. Éppen ezért kellene bele valami kis plusz, bár egyenlőre ezt az elő napot sikerüljön megrajzolnom. Na akkor még lehet ma este neki esek a vázlatnak, bár nem ígérem előre. A karikkal kapcsolatban pedig akár simán behozhatnád őket úgy is, hogy pl. cserediákok.
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Animék, mangák Kedd 10 Jan. - 20:46
Hát vagy mint én Mizumát, kis késéssel írtam be, de annak ellenére a 'kezdetektől' ott volt :'D
.....hát.... XXXX''D Véletlenül találtam csak rá tegnap, azt írták nagyon vicces, igaznak bizonyult az információ xD Ilyen kis "könnyed, tömör hülyeség", annyit röhögtünk rajta xD Pl a képen látható jeleneten:'D Nem összefüggő egyébként, egy részen belül van több rövid sztori, mind nagyon jó xD Kis kikapcsolódásnak nagyon jó, megéri megnézni:3 http://www.vampirefamiglia.aninet.eu/infusions/pro_download_panel/download.php?did=498 Innen tölthető le, regisztrálni kell^^ Aztán a kék LETÖLTÉS gomb a felirat, a részhez meg ott a torrent link:D
A hozzászólást Koffeey összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 20 Jan. - 22:05-kor.
Nekem a videó torrentjével volt baj, egy csomó ideig kellett próbálgatnom mire behozta a NyaaaTorrents-et... Az nem jön be neked se? Vagy maga az oldal? Mert az nekem bejön, most néztem megD:
Joey **
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 25 Jan. - 20:19
Na most sikerült. Egy kicsit trükközni kellett de sikerült.