꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Animék, mangák | |
|
+7Sassy Kisame Tobii-zuzu Itachifan Stein Dani Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 14 Szept. - 22:50 | |
| :O_o: Azt a jó büdös... váó o_O Köszönöm :83: Ha az anime csak fele olyan jó is mint az az AMV, akkor már tudom mi hiányzik most az életemből ×D És mintha nem lett volna elég az AMV... a fűzős jelenet az végleg eldöntötte a dolgot ×D Megnézem :u_u: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Animék, mangák Kedd 15 Szept. - 14:34 | |
| Jó, Shanna te nézzed, de remélem nem lesz az mint, a KHR-nél! :-_-: Hogy itten mindenki, elmegy meg minden :._.: | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Animék, mangák Kedd 15 Szept. - 17:26 | |
| Ez csak 24 rész, huzamosabb ideig nem fog elvonni senkit... pedig lehetne hosszabb, olyan rohadt jó :3 XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Kedd 15 Szept. - 20:12 | |
| Látod! Már el is kezdődött! :aahaa: XD Szerencse hogy csak 24 részes, és hogy nincs magyar felirattal! | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 18 Szept. - 11:06 | |
| Ez de nagyon jó :D A 6. résznél tartok :) Annyira szuperrrr :): | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 18 Szept. - 12:40 | |
| Na mivel már nekem is megtetszett majd megnézem magyar felirattal! :8D: Dei talált. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 19 Szept. - 23:53 | |
| Tetszik neki, tetszik nekii~ :;D: (: Am lesz második évad nem sokára :): | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 20 Szept. - 23:57 | |
| Igen? :]: Nem tudni mikor? :víí:
Am tudjátok kit szeretek benne? (Mármint Sebas-chanon és Ciel-babán kívül, természetesen) :figyel:
...
Grell Sutcliffe :;D: Aham, aham, a kis ferdehajlamú, transzfesztita beütésű, kényeskedő, mégis HÍMNEMŰ halálistent :<3:
Igen... :u_u: De komolyan ×D Most félretéve minden szempontot (hogy fiú vagy lány, homi vagy nem... bár természetesen az ×D) szóval... szerintem olyan szép :): Nem? És tetszik, hogy halálisten ^^ Esetleges SPOILER!! Amíg csak komornyik volt és nem tudtam, hogy halálisten, addig nem bírtam mert olyan nyomi volt ×D...vége... Tetszik, hogy ha tudná, kihordaná Sebby gyerekét :83: ...na jó, mondjuk ez már fuujj-kategória ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 21 Szept. - 8:05 | |
| Jajj a második képen nagyon... rámenős feje van! Biztos azzal a fejjel csábítja el... Az erősebb nem tagjait. XD És szerintem nem szép... XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 21 Szept. - 14:03 | |
| - Shanna-chan írta:
- Igen? :]: Nem tudni mikor? :víí:
... Most félretéve minden szempontot (hogy fiú vagy lány, homi vagy nem... bár természetesen az ×D) szóval... szerintem olyan szép :): Nem? Nem tudni még mikor ^^' Most hogy mondod, végülis tényleg szép a maga módján XD Nekem a fogai tetszenek XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 21 Szept. - 15:51 | |
| Azok koronák! 50$ egy darab... :-_-: XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 26 Okt. - 21:11 | |
| Na végre elkezdtem a Soul Eater-t Régóta mondtad már Stein, mostmár értem miért. Iszonyat jóó!! Találtam hozzá szerencsére jó minőségű magyar feliratot (Indavideo) és szépen pusztítom. Vagyis pusztítjuk, megfertőztem Dínót is És oda felkerülnek a magyar szinkronos részek is (meg pont most, 21:15kor kezdődik az Animax-en is. Nem rossz különben a magyar szinkron, először féltem megnézni, de kellemesen csalódtam (: Hasonlít a japánra ^^ És nincs benne popó meg buta és ehez hasonlók, viszonylag normálisan káromkodnak ott ahol kell XD Szóval igen, köszi Stein a hosszas győzködést :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 26 Okt. - 21:50 | |
| Igen, megfertőztél... De... EGYÁLTALÁN NEM BÁNOM!! Nagyon bírom benne a dumáikat; "Ki mozdulna rá egy ilyen deszkára?!", "TE KIS SEGDUGASZ!" Igen... vannak jók... :*×*: XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Kedd 27 Okt. - 17:46 | |
| Nézd meg, nézd meg, nézd meeg!! Nem bánod meg... XD Nagyon jó! Szerethetőek a karakterek, jók a poénok, a beszólások (ahogy az előbb is írtam XD), az animáció!!! Tökéletees! | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 31 Okt. - 1:19 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 31 Okt. - 9:47 | |
| Mi már 44-nél tartunk, nem sok van hátra De különben úgy hallottam lesz második évad Aha, nézem (: Kezdenek ott is beindulni az események Iiigen, igenigen, jön Dino Edzi majd őket (: *Hibari-t edze, Hibari-t edze, Hibari-t edzeee* Olyan szerencsétlen lesz mint régen XD A mangából elolvastam ezt a részt, bravúrosan legurul egy nagy lépcsőn XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 6 Nov. - 15:55 | |
| Még én se néztem meg Szóval nem tudom, de tervezem hétvégére XD | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Animék, mangák Csüt. 19 Nov. - 19:10 | |
| huuuuuu ki látta a mostani Shippuuden dupla részt? :D hatalmas vollllllllllllllllllllllllllllt 1 a gond, a tököm kivan már a szaros flashbackekkel, a fele azzal ment el 1 hetet nem bíííííííírom ki | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Csüt. 19 Nov. - 19:53 | |
| Mi van most? :D Rég néztem, nagyon rég | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Animék, mangák Csüt. 19 Nov. - 21:17 | |
| ömm :D Sasuke vs Itachi :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Csüt. 19 Nov. - 22:31 | |
| Olyan elöl? o.O Azok jó részek voltak a mangában :^^: Ezeket megnézem :3 (Én ilyen szelektíven szoktam XD) | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 20 Nov. - 22:59 | |
| Juujj marha jó rész volt XD már kíváncsi vok hgy mi van hogy tényleg ki vette e a szemét XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Animék, mangák | |
| |
| | | | Animék, mangák | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|