꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Animék, mangák

Go down 
+7
Sassy
Kisame
Tobii-zuzu
Itachifan
Stein
Dani
Koffeey
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 42  Next
SzerzőÜzenet
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

Animék, mangák - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 12 Icon_minitimeHétf. 14 Szept. - 22:50

:O_o: Azt a jó büdös... váó o_O
Köszönöm :83:
Ha az anime csak fele olyan jó is mint az az AMV, akkor már tudom mi hiányzik most az életemből ×D És mintha nem lett volna elég az AMV... a fűzős jelenet az végleg eldöntötte a dolgot ×D Megnézem :u_u:
Vissza az elejére Go down
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 12 Icon_minitimeKedd 15 Szept. - 14:34

Jó, Shanna te nézzed, de remélem nem lesz az mint, a KHR-nél! :-_-: Hogy itten mindenki, elmegy meg minden :._.:
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 12 Icon_minitimeKedd 15 Szept. - 17:26

Ez csak 24 rész, huzamosabb ideig nem fog elvonni senkit... pedig lehetne hosszabb, olyan rohadt jó :3 XD
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 12 Icon_minitimeKedd 15 Szept. - 20:12

Látod! Már el is kezdődött! :aahaa: XD Szerencse hogy csak 24 részes, és hogy nincs magyar felirattal!
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 12 Icon_minitimePént. 18 Szept. - 11:06

Ez de nagyon jó :D A 6. résznél tartok :) Annyira szuperrrr :):
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 12 Icon_minitimePént. 18 Szept. - 12:40

Na mivel már nekem is megtetszett majd megnézem magyar felirattal! :8D: Dei talált.
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 12 Icon_minitimeSzomb. 19 Szept. - 23:53

Tetszik neki, tetszik nekii~ :;D: (:
Am lesz második évad nem sokára :):
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 12 Icon_minitimeVas. 20 Szept. - 23:57

Igen? :]: Nem tudni mikor? :víí:

Am tudjátok kit szeretek benne? (Mármint Sebas-chanon és Ciel-babán kívül, természetesen) :figyel:

...

Grell Sutcliffe :;D: Aham, aham, a kis ferdehajlamú, transzfesztita beütésű, kényeskedő, mégis HÍMNEMŰ halálistent :<3:
Animék, mangák - Page 12 Grell
Igen... :u_u: De komolyan ×D
Most félretéve minden szempontot (hogy fiú vagy lány, homi vagy nem... bár természetesen az ×D) szóval... szerintem olyan szép :): Nem? Animék, mangák - Page 12 102733 És tetszik, hogy halálisten ^^ Esetleges SPOILER!! Amíg csak komornyik volt és nem tudtam, hogy halálisten, addig nem bírtam mert olyan nyomi volt ×D...vége...
Tetszik, hogy ha tudná, kihordaná Sebby gyerekét :83: ...na jó, mondjuk ez már fuujj-kategória ×D

Animék, mangák - Page 12 35746
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 12 Icon_minitimeHétf. 21 Szept. - 8:05

Jajj a második képen nagyon... rámenős feje van! Biztos azzal a fejjel csábítja el... Az erősebb nem tagjait. XD
És szerintem nem szép... XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 12 Icon_minitimeHétf. 21 Szept. - 14:03

Shanna-chan írta:
Igen? :]: Nem tudni mikor? :víí:
...
Most félretéve minden szempontot (hogy fiú vagy lány, homi vagy nem... bár természetesen az ×D) szóval... szerintem olyan szép :): Nem? Animék, mangák - Page 12 102733

Nem tudni még mikor ^^'
Most hogy mondod, végülis tényleg szép a maga módján XD Nekem a fogai tetszenek XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 12 Icon_minitimeHétf. 21 Szept. - 15:51

Azok koronák! 50$ egy darab... :-_-: XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 12 Icon_minitimeHétf. 26 Okt. - 21:11

Na végre elkezdtem a Soul Eater-t Animék, mangák - Page 12 968628 Régóta mondtad már Stein, mostmár értem miért. Iszonyat jóó!! Animék, mangák - Page 12 580731
Találtam hozzá szerencsére jó minőségű magyar feliratot (Indavideo) és szépen pusztítom. Vagyis pusztítjuk, megfertőztem Dínót is Animék, mangák - Page 12 514184 És oda felkerülnek a magyar szinkronos részek is (meg pont most, 21:15kor kezdődik az Animax-en is. Nem rossz különben a magyar szinkron, először féltem megnézni, de kellemesen csalódtam (: Hasonlít a japánra ^^ És nincs benne popó meg buta és ehez hasonlók, viszonylag normálisan káromkodnak ott ahol kell XD Szóval igen, köszi Stein a hosszas győzködést :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 12 Icon_minitimeHétf. 26 Okt. - 21:50

Igen, megfertőztél... Animék, mangák - Page 12 102733 De... EGYÁLTALÁN NEM BÁNOM!! Animék, mangák - Page 12 112523
Nagyon bírom benne a dumáikat; "Ki mozdulna rá egy ilyen deszkára?!", "TE KIS SEGDUGASZ!" Animék, mangák - Page 12 856137
Igen... vannak jók... :*×*: XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 12 Icon_minitimeKedd 27 Okt. - 17:09

Szóval jó? Animék, mangák - Page 12 968628 Régóta szemezek vele ^^ Lehet hogy kipróbálom a magyar szinkronost, ha nem jön be még mindig ott van a felirat...
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 12 Icon_minitimeKedd 27 Okt. - 17:46

Nézd meg, nézd meg, nézd meeg!! Animék, mangák - Page 12 580731 Nem bánod meg... Animék, mangák - Page 12 968628 XD Nagyon jó! Szerethetőek a karakterek, jók a poénok, a beszólások (ahogy az előbb is írtam XD), az animáció!!! Tökéletees! Animék, mangák - Page 12 469533
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 12 Icon_minitimeSzomb. 31 Okt. - 1:19

Túl vagyok az első három részen :^^: Kitto-kun belevéste magát a szívembe :D Szóval a prológusnak vége, jön az igazi sztori... hát majd később ×D Most tanulni, tanulni, tanulni Animék, mangák - Page 12 4422

Dei, KRH-t nézed még? :3 (Leváltottam Gokkunt mind avi mind ali téren... innen jutott eszembe ^^') A múlt hetit még nem láttam, a holnapival együtt akarom megnézni :D Lassan jön Dino, neem? Animék, mangák - Page 12 469533 Milyen lehet a szexi felnőtt(ebb) Dino? Animék, mangák - Page 12 968628 Orrvérzés? :] Talán... remélem még ugyanolyan szerencsétlen mint a régi :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 12 Icon_minitimeSzomb. 31 Okt. - 9:47

Mi már 44-nél tartunk, nem sok van hátra Animék, mangák - Page 12 816374 De különben úgy hallottam lesz második évad Animék, mangák - Page 12 196731

Aha, nézem (: Kezdenek ott is beindulni az események Animék, mangák - Page 12 752584 Iiigen, igenigen, jön Dino Animék, mangák - Page 12 112523 Edzi majd őket (: *Hibari-t edze, Hibari-t edze, Hibari-t edzeee* Olyan szerencsétlen lesz mint régen XD A mangából elolvastam ezt a részt, bravúrosan legurul egy nagy lépcsőn XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 12 Icon_minitimeCsüt. 5 Nov. - 10:23

Eldöntöttem, a magyarral fogok haladni, jól van az :) Nincs időm túl sok, az meg úgyis csak hétfőnként van. Jaaaaj, a hatodikon behaltam ×D Kid milyen hülye ×D

Még mindig nem pótoltaam T^T Volt Dino, nem tudod? Animék, mangák - Page 12 196731
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 12 Icon_minitimePént. 6 Nov. - 15:55

Még én se néztem meg Animék, mangák - Page 12 48616 Szóval nem tudom, de tervezem hétvégére XD
Stein
*
*
Stein

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 12 Icon_minitimeCsüt. 19 Nov. - 19:10

huuuuuu ki látta a mostani Shippuuden dupla részt? :D hatalmas vollllllllllllllllllllllllllllt
1 a gond, a tököm kivan már a szaros flashbackekkel, a fele azzal ment el
1 hetet nem bíííííííírom ki Animék, mangák - Page 12 721836
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 12 Icon_minitimeCsüt. 19 Nov. - 19:53

Mi van most? :D Rég néztem, nagyon rég Animék, mangák - Page 12 4422
Stein
*
*
Stein

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 12 Icon_minitimeCsüt. 19 Nov. - 21:17

ömm :D Sasuke vs Itachi :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 12 Icon_minitimeCsüt. 19 Nov. - 22:31

Olyan elöl? o.O Azok jó részek voltak a mangában :^^: Ezeket megnézem :3 (Én ilyen szelektíven szoktam XD)
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 12 Icon_minitimePént. 20 Nov. - 1:45

Én nézteeem Animék, mangák - Page 12 918146 Tényleg nagyon jó vooolllt! Animék, mangák - Page 12 196731 Még a flashback se zavar ×D Mondjuk nem bánnám azért ha kevesebb lenne...
Kisame
*
*
Kisame

Kor : 30
Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 12 Icon_minitimePént. 20 Nov. - 22:59

Juujj marha jó rész volt XD már kíváncsi vok hgy mi van hogy tényleg ki vette e a szemét XD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Animék, mangák   Animék, mangák - Page 12 Icon_minitime

Animék, mangák
Vissza az elejére 
12 / 42 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 42  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: