꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Animék, mangák | |
|
+7Sassy Kisame Tobii-zuzu Itachifan Stein Dani Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 9 Feb. - 15:02 | |
| - Shanna írta:
- Há cici ó masszíroooz!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX''''DDDDD Én már tuti nézni fogom, ha befejeztem a Higurashit :3 Legalábbis az első évadját xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 26 Feb. - 13:35 | |
| Nemtom hogy ki mennyire követi a NaruShippu-t de már a Kage találkozó m1. Vége a fillereknek! Tök jó az egész ;D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 26 Feb. - 13:39 | |
| Hát, én nem igazán követem nyomon XD Habár a múltkor Koffeey-el megnéztünk egy részt a mostaniakból :'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 26 Feb. - 13:41 | |
| Jah én is elvoltam maradva mivel a fillérek nem érdekeltek, és ahogy a hét folyamán elkezdtem követni észrevettem,hogy hoppá ezek már nem fillérek, nemártana őket megnézni xd:D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 26 Feb. - 13:48 | |
| Mondjuk mi mostanában inkább más animéket nézünk Koffeey-el :'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 26 Feb. - 13:49 | |
| Én még animét sem nézek a NaruShippuu-n kívül :P | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 26 Feb. - 13:49 | |
| Igen, pont ennek a Kega-találkozónak az első részét néztük meg :D A 199.-et... vicces volt XD A Tsuchikage vagy micsoda is... az a krumpliorrú xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 26 Feb. - 13:53 | |
| Már van 200. is :P Jah tom xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 26 Feb. - 13:55 | |
| Én most csak (SPOILER!!) Sasorira leszek kíváncsi, hogy ott lesz-e, mert a mangában ott volt ^^ Egyébként már naaaaagyon rég nem követem ^^' Más vizekre eveztem XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 26 Feb. - 13:59 | |
| HA NEM LÁTTAD NE OLVASD EL! CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE! SPOILER Igen Sasori Kankuro bábja ott!!! | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 26 Feb. - 14:03 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 26 Feb. - 14:05 | |
| Ja igeeeen? Már ott is van? :D A 200.-ban? :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 26 Feb. - 14:06 | |
| Ha a 199-ben nem láttátok, akkor a 200-ban lesz, érdekesdolgokról beszélgetneka kagék. Nézzétek majd meg! ;) :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 26 Feb. - 14:08 | |
| Igen, azt a mangában már olvastam, mert miután láttam Tudjukkit, elolvastam 2-3 fejezetet hogy tudjam mi van xD Engem most csak ő érdekel *3* Bár amilyen mázlim van, csak másodperceket kapott... ugye? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 26 Feb. - 14:10 | |
| Aham... De még látni fogjuk mivel a Kage találkozó után ugyis waroznak xD Na szal tudjátok :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 26 Feb. - 14:14 | |
| Csak az a baj hogy Kankit meg nagyon nem bírom xD Viszont mivel hát... az övé... mindenképp ott lesz ő is | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 28 Feb. - 21:17 | |
| - Draven a School Days-be írta:
- Én is kíváncsi leszek rá hogy hogy fog reagálni rá. próbálom úgy megformálni most Raidon mint a School Rumble-ben Harima Kenji viselkedik (nem tudom ki mennyire ismeri de ajánlom, hogy akit érdekel megnézze mind a 26 részt nekem nagyom tetszett)
Miért, miről szól az az anime? | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 28 Feb. - 21:21 | |
| Iskolában játszódik az a lényege, hogy egy csaj szerelmes egy srácba de a csajt meg ez a Harima szereti. 26 részen keresztül ragozzák az egészet a csaj a srácnak próbál szerelmet vallani Harima meg a csajnak vannak benne jó kis röhögős részek is olyankor vagy 5 percig csak könnyeztem. de ha érdekel dobok egy linket ahová beregisztrálsz utána letöltheted az össze részt >klikk ide< | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 28 Feb. - 21:25 | |
| Hmm, ez biztos tetszene neki, mert mostanában az ilyen sulis piece of life animékre kapott rá :D Nekem is tetszik amúgy, ha kivégeztem a jelenlegi adagokat, lehet belekezdek ebbe :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 28 Feb. - 21:30 | |
| Én azokat szeressem Majd lehet hogy belenézek milyen, és ha megtetszik akkor megnézem :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 20 Márc. - 19:37 | |
| - Shanna a Képek, videókhoz írta írta:
Egyébként én is tudni akarom... hipnotikus apáca :'D Ha kértétek, akkor: "A nyári szünet első napján Touma egy 12 év körüli, szörnyen éhes apácát talál az erkélyén, aki Indexnek hívja magát, és aki azt állítja, hogy 103.000 varázskönyvet hord magánál... Azt most ne firtassuk, hogyan került az erkélyre, de annak is kellően bizarr oka van... Index egy vidám, folyton éhes, csupa szív lány, akinek érdekes hivatása van, hiszen ő a mágikus egyház könyvtára! Szörnyen makacs, gyakran elég őrült dolgokat művel, hogy bizonyítsa az igazát, ezért ő a humor legnagyobb forrása az animében. Touma-hoz hasonlóan őt is furcsa erővel átkozta meg a sors, ez pedig a tökéletes memória. Hogy pontosan miért is átok ez, az majd a későbbi részekből pontosan kiderül." Na, mostmár tudjátok XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 20 Márc. - 20:00 | |
| Akkor Index az a hipnotikus? ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 20 Márc. - 20:13 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 3 Ápr. - 14:15 | |
| Most meg Koffeey-el elkezdtük nézni a Shangri-La-t -az is egy elég érdekes történet, hogy hogyan kezdtük el nézni XD-, egész jó kis anime Rövid ismertető az Uraharashop-ról: "A történetünk Tokyo-ban játszódik a távoli jövőben. Tokyo-t földrengés sújtotta ami szinte elpusztított mindent. Ráadásul korlátozni kellett a szén-dioxid kibocsátást, mert minél jobban megnő, annál jobban megolvadnak a sarki jégsapkák. Ezért minden ország kapott egy szénindex besorolást, és ha túllépi, komoly szankciókra számíthat. Tovább nehezíti a dolgot, hogy Japánt egy mérgező őserdő kebelezte be.
A történet elején a börtönből engedik ki a főszereplőnket Kuniko-t, két évet töltött benn ki tudja miért.(Kezdetben nem tudni)Barátai, Momoko(egy transzvesztita, mellesleg Alucard kölcsönzi neki a hangját), Takehiko (Igazi veterán lázadó dzsungelharcos), és Mi-ko (Egy másik transzvesztita) azonnal hazaviszi. Otthonában Duomo-ban székel a Metal-age egy kormányellenes szervezet, és történetesen a nagyanyja a vezetője.
Azonban a visszatérése után megjelenik a hadsereg és minden figyelmeztetés nélkül, támadásba lendül. A csata csak akkor szakad félbe, amikor az égből, hirtelen valaki vagy valami támadást indít. Mindkét fél komoly veszteségeket szenved és megkezdi az eset kivizsgálását. Kuniko és csapata Atlas-ba(a nagy rengés után alapított szuper város) megy, hogy kiderítse mi áll a háttérben. A látottak után elhatározza, hogy segít a Metal-age-nek a kormányellenes törekvéseiben.
A grafika nagyon szép, és a karaktereket nagyon eltalálták. A történetre sem lehet panaszunk, igazi rejtélyes sci-fi. Ha a hasonlítani kellene más animékhez, azt mondanám félig Wolf’s Rain félig Darker Than Black. Az ilyen műfaj kedvelőinek biztosan örömet okoz."Na de tulajdonképpen a lényeg amiért beraktam az az, hogy szinte minden karakterünknek a "gyerekét" fel lehet fedezni benne XD Houjou KunikoEgyértelműen Sasuke és Sakura lánya :'D Rózsaszín haj, egyszemélyes hadsereg, aki mindent túlél, nem vitás, hogy az övéjük XD Valamint az "önmutogatás" képességét is szépen elnyerte Sasukétől -mert hát Sasuke is folyton "mutogatja" magát, levedli azt a hülye köntösét vagy miét XD-, mert tulajdonképpen akárhányszor ugrik vagy megáll valahol, mindig úgy, hogy belátni a szoknyája alá -persze nekünk nem, de a szögekből ítélve a többi szereplő valószínűleg igen- XD MikuniMár látszatra is, Saegiru és Kafun kislánya. Szemét és ártatlan bambaságát örökölte Saegirutól, kinézetét nagyrészben Kafun-tól, és egy érintés nélkül origamizik az emberekkel, vagyis valószínűleg Kafun ereje mutálódott valami démoni erővel XD Valamint van egy aféle alvilág úrnője beütése és ez a tulajdonság sem áll messze attól, hogy Saegiru lánya legyen :D Ishida KarinNem lehet más, mint Niee és Koru gyereke. Niee-től örökölte a kinézetét, Koru-tól meg a többit. Üzleti érzékét, dögségét és cukorka imádatát. Kb mindig nyalókát és cukrot eszik és két másodperc alatt tüntet el 1 millió tonnányi szén-adót miután megzsarolta az embert :'D SayokoIchiro lánya(!) valószínűleg, mert igen, ez lány -a hangjából ítélve- XD A szemüvegét örökölte Ichiro-tól, a kiézete pedig remekül illik a Sana álltal nyújtott jellemzésére. Fiús kinézet, rövid haj, zöld szem |D Még csak két részt láttunk, szóval valószínű, hogy a jövőben még több ehhez hasonló utódokat fogunk felfedezni, amikkel majd ki is egészítem a listát :'D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 3 Ápr. - 22:00 | |
| looool 8'D Ezt már csak ezért is meg kell nézni ×,D Ki se tudom emelni melyik miatt... mindhárom "gyerek" kész ×,D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Animék, mangák | |
| |
| | | | Animék, mangák | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|