꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Animék, mangák | |
|
+7Sassy Kisame Tobii-zuzu Itachifan Stein Dani Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 27 Okt. - 16:37 | |
| - Koffeey írta:
- Sajnos én nagyon grafika-érzékeny is vagyok, már a rajzolási stílust illetően is...
Bezzeg az Initial D-t sikerült megszerettetnem veled | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 27 Okt. - 16:46 | |
| Mert az a furcsasága ellenére utána mégis viszonylag szép volt:'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 27 Okt. - 16:51 | |
| Ja, viszonylag... XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 27 Okt. - 16:57 | |
| És az szép? | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 27 Okt. - 17:01 | |
| Shingo XD Ő széééép:'D Engem ami igazából zavar azokon amiket már láttam, az a Luffy-nak az a 100wattos vigyora, mikor akkorák a fogai mint egy ököl | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 27 Okt. - 17:04 | |
| AZért mert ő gumiból van!! EZ a képessége! XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 27 Okt. - 17:09 | |
| Tudom és ez nem tetszik XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 27 Okt. - 17:12 | |
| Meg van az a hosszú orrú csávó XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 27 Okt. - 17:17 | |
| Jó néha megjelennek ilyenek, de shonen animében ez nem túlzás xd | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 27 Okt. - 21:13 | |
| Pont az ilyen karikatúrák a jók benne.. egyébként is Usopp hosszú orra utal a Pinokkióra. |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 24 Nov. - 22:04 | |
| Miért van az, hogy bármilyen mangába én belekezdek, az nincs befejezve? | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 25 Nov. - 17:26 | |
| Nézd meg előre, mielőtt belekezdessz :,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 25 Nov. - 17:43 | |
| Tök mindegy, mert akkor is belekezdenék, ha tudnám, hogy nincs kész | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 25 Nov. - 17:47 | |
| De akkor tudod, hogy mire számíts ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 25 Nov. - 18:33 | |
| De nincs semmi, hogy miért nem folytatták? ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 25 Nov. - 18:39 | |
| Hát tudom is én. Először azt feltételeztem, hogy biztos azért, mert akkor jött ki az anime és inkább abbahagyták a manga fordítását. De ez nem igaz, mert az anime 2008-ban jött ki, a legutolsó fordított manga amit a neten találok is 2011-es fordítás. Annyi igaz, hogy angol szinkronnal az első évad 2010-ben, a második pedig 2011-ben jött ki. De ebben nem találok okot, hogy nem kéne tovább fordítaniuk Illetve azt olvastam, hogy elméletileg van az tovább is fordítva, de csak igazi nyomtatott formában. Azt meg mégis honnan szerezzek? | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 25 Nov. - 22:03 | |
| Nem is csak a pénzzel van probléma, hanem magával a beszerzéssel is. Az Animeland-on mondjuk könnyen be lehetne szerezni, de ott is csak 8. kötetig van a manga. Én meg már a 25 kötetnél járnék, ha lenne ;_; Illetve van még a novella, amit szintén lehet tőlük venni a 9. kötetig. Nem tudom, az milyen lehet >_> | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 25 Nov. - 22:07 | |
| De mangánál több fejezet van egy kötetben, vagy 3-4, annyival szorozd szerintem a 8 kötetet, de a tényen nem változtat hogy lefordíthatták volna online isˇˇ xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 25 Nov. - 22:25 | |
| Oh, ez igaz. Így utána nézve, az 5. kötet utániak lennének még tovább, a 25. fejezettől feljebb. De az animénél messzebb ezek sem mennek, a 8. kötet is valahogy az első évad végénél ér véget ;_; Vajon a novella tovább mehet? .w. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 25 Nov. - 22:55 | |
| Az lehet:D Abból is egész sok kötet van úgy láttam:'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Kedd 26 Nov. - 20:36 | |
| Hát határozottan tovább halad a történetben, úgyhogy még érdemes is lehetne elolvasni. Viszont most megvenni az ötödik kötettől? Az elég hülyeség lenne. Akkor már úgy kéne, hogy az elejétől olvasni a novellát is XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 29 Dec. - 16:07 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 29 Dec. - 16:21 | |
| Mit (t)ettél, Sasha? ;_; Egyébként csak nemek jött be rengetegszer ugyan az a kombináció? XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Animék, mangák | |
| |
| | | | Animék, mangák | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|