asdfghjkl;,&dhskdjhaélkgdsldhjdhfaks LÁTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM! És hát aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawww, olyan boldog voltam! Nem bírtam betelni vele Itt a vidiben a 3. perctőőőőől, mikor elkezdi használni a dolgot sdafadfajfahajkgfahgkdjghs Ahogy motyog magában, meg koncentrál, meg minden És aztán az 5. perctől már Aomine ellen, fuuu Mikor felveszi a pózt *.* "És mi van akkor, ha ezzel az "énnel" állsz most szemben?"
Elnézést a kirohanásért, de valami elképesztő volt Annyira intenzív rész volt, hogy csak na És ezek után aztán már tényleg fogalmam sincs, hogy ki fog nyerni!
Kisét akarom Aomine egy barom, jót tenne neki egy vereség, meg ha Kise ezek után kapna ki, az durva lenne D8 Bár kicsit aggódok is, hogy mi lesz, akárki nyer is
:''''D Intenzív volt az biztos:'3 Én is nagyon szurkolok Kisének *3* Az aggódást azt mivel kapcsolatban érted? Mert pl azok alapján amiket Aomine gondolt közben, egy kicsit én is:O Pl hogy Kise személyisége nem-e megy rá a dologra D:
Én is azért D8 Remélem nem lesz semmi olyan, hogy a stílusával együtt Aomine görénységét is átveszi, vagy a pökhendiségét, mert azért Kise elég rendes volt, ha a többi Teikóshoz hasonlítjuk ×D
Hyuuga OMG ×,,,,D "Respect me u shithead motherfucker I'm ur senpai hope u dies get lost outta my way peasant fuck u" ×,,,,,,,D Egyébként egész pontos 8,D Én meg egy videót hoztam, ami szerintem aannyira jó *.* Kedvcsináló videó ×D
(TOBIIII nézd csak a feltöltő nevét! ×D)
Sportanime egyébként fiúk! 8,D Ha valakit érdekel a kosárlabda esetleg 8D
Az FMA Brotherhood-ot látta egyébként valaki?*-* És/vagy a sima, korábbi FMA-t? xD Mert én csak azt láttam, a Brotherhood-ot még nem és most találtam ezt...
És vááhh*-* Nagyon szerettem az FMA-t és sokat gondolkoztam már rajta hogy meg kéne nézni az újat de még nem jutottam el addig sosem xD Jobb?:'D Ismeri valaki? xD
Ez az AMV k*rrrrrrrrrrrrrrvajóóóó Nem csak a Brotherhoodból van amúgy benne, vegyes :D És ha az eredeti FMA tetszett, akkor szerintem mindenképpen nézd meg a Brotherhoodot! Én imádtam, izgibb és érdekesebb, plusz a mangát is szorosabban követi végig, mint az eredeti sorozat ×3
Akkor feljegyzem magamnak a szünetre xD Mert nagyon érdekel amúgy:D Meg olyan régen láttam már amúgyis a régit, hiányzik az a bizarr, groteszk hangulata
Hát van egy sajátos hangulata, az biztos Sok helyen a hideg rázott, emlékszek ×D De egyszerűen annyira érdekes, hogy nem tudott elriasztani, engem, aki nagyon nem bírja az ilyen dolgokat ×D
Én bírom, néha igénylem is xD De még így is voltak benne olyanok hogy néha én is elszörnyedtem az ilyen kiméráknál meg korcsoknál x'''D Nem tudom a Brotherhood mennyivel másabb:'D
Csillagharcos magyarba:'DD De izé mostanában rákattantam, szal animaxon a GT-t adják azt az elejétől kezdve követem, a viasat6on meg Z-t kezdék el adni elejétől, és érdekel mert régi és érdekes:'D Viszont szerintem egy Sayian túlzás lenne itt szerintem..bár le lehetne butítani ninja dolgokra a képességeket
Huh én még nagyon-nagyon régen néztem, de olyan régen hogy olyan 5-6-7 éves lehettem x'''D Akkor nagyon menő volt ám, volt mindenféle figurám meg kártyám meg a jó ég tudja mim x''D
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 19 Dec. - 22:21
Engem megragadott az a nemes egyszerűségi animálás:'D Régen anno én is láttam pár részt rtl-en, de inkább viccesnek tartottam, hogy Son Goku:'D Tavaly becenevem volt a hajam miatt xdd idén már nem bánnám ha újra az lenne, mert már tisztában vagyok jobban a Dragon Ballal:'D
Én azt hiszem a fiát szerettem nagyon xD Neki van a majomfarka?xD Ő volt a kedvencem xD Mikor játszottunk is mindig ő voltam XD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 19 Dec. - 22:25
Gohan, őt én is bírom!:D De nekem Trunks, Vegeta fia a kedvencem:D Mindegyik saiyannek van:'D A GTben már Gokunak is visszanőt:'D A sima Dragon Ballba amikor még kicsi volt akkor volt neki csak elvesztette xdd
Lehet hogy ha látnám akkor tudnám ki ő de most így nagyon nem akar beugrani a fejembe x''D
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 19 Dec. - 22:36
Én azért nagyon bírom:D De az egész animét mind három évadjával/fejezetével :D Kajakra elgondolkoztam egy ninjára lebutított saiyanen:'D Már neve is lenne xd