Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 19 Dec. - 22:54
Hát nagyon ha azt vesszük h az elmúlt pár hónapban 3 új karival gazdagodott a leltár:D Már személyisége is motoszkál a fejemben, de ez szerintem nem csak shippuus kari lesz:'D Jaaj lehet a normált, már holnapra megálmodom:DD
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 24 Dec. - 10:00
Nos, nem tudom ismeri-e innen valaki, de... Initial D
Elég régi anime, '99-es azt hiszem. Ez előtt én is csak hallásról ismertem, meg tudtam róla, hogy valami kocsis anime, de nem igazán vonzott. Aztán nemrégiben többször is hallottam róla, illetve tudtam, hogy a kedvenc autóm, az AE86-os Toyota van benne (a legfelső itt a négy közül). Szóval, habár már csak a képekről is látott sajátos (régies) rajzolása miatt sem sok reménnyel, de belenéztem. És tetszik! Meglepően tetszik! Nem egy világrengető anime, de az ilyen érdeklődésűeknek mint én, megfelelő XD A sztorija sem rossz egyébként.
De ami miatt kifejezetten be akartam nektek mutatni, az a zenéje. Mert olyan idétlen néhány, de mégis annyira szerethető. És jól áll az animébe és szeretem hallgatni X'D Csak hallgassátok meg a két első openingjét;
És még mindig élem a korszakot 8,,D Ez az AMV annyira jó, a zenéje különösen tetszik *.* És olyan jól összefoglalja az utolsó részek történéseit, az utsó meccset!
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 3 Feb. - 19:40
Végre találtam folyamatban lévő fordítást az Initial D 5. évadjához. És olyan jó!
Csak nézzétek ezt az opening-et, nagyon jó Az elején a manga szerű hatást nagyon bírom, ami aztán átvált rendes kinézetre
Mikor kezdődik ez amúgy, nem lehet még tudni? :,D (Bár, ha a címét sem lehet még... ×D) Jaj, meg Dínó! 8D Rájöttem, hogy ebből az autósból én a filmet láttam, mármint azt, ami filmhosszúságú ×D Bár már elég régen, úgyhogy nemigen emlékszek már rá, de csak jól rémlett, hogy nekem ez ismerős 8,D
Dínósbácsi
Neme :