꧁ Otthon vagy ꧂
Animék, mangák
+7 Sassy
Kisame
Tobii-zuzu
Itachifan
Stein
Dani
Koffeey
11 posters
Szerző Üzenet Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 20 Feb. - 20:45 Egyébként említettem már, hogy azóta Koffeey-el is teljesen megszerettettem az Initial D-t?
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 20 Feb. - 20:56
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 20 Feb. - 21:11
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 20 Feb. - 21:30 Még Initial D-s facebook borítóképet is kirakott!
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 20 Feb. - 21:33
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 20 Feb. - 21:35 Érdekelne, hogy milyenek lehetnek, de lusta lennék egyet is elolvasni XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 20 Feb. - 21:48 Ahogy futólag átnéztem itt őket, sok gender-bendinges van x''D LányTakumi-val xD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 6 Márc. - 19:10 Oké, úszós anime... ლ(́◉◞౪◟◉‵ლ) well played
SZERK.:
Okéééééés, mint kiderült ez egy valószínűleg elvetett anime-project amiről legutóbb tavaly áprilisban történt bármi hivatalos híradás
OH WELL de nem baaajj, rajongani azért szabad x''''D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 6 Márc. - 19:36 A fanok által használt nevekkel volt már szerencséd találkozni? ×,,D "Jobb szélső"-kun, meg "A csajokért jött, de meleg lett"-kun ×,,D Illetve "Emo" és "Shota"-kun 8D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 6 Márc. - 19:47 Volt, volt x''''D "Jobb szélső"-kun:''''''''''''D Bár én nála az "Actual sempai"-kunt láttam x''D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 6 Márc. - 21:47 De, izé, most... láttad, hogy mi van? ×,,,D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 6 Márc. - 21:50 Láttam:'D NEM TUDOM MI VAN DE LÁTTAM XXXDVIDEO
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 6 Márc. - 22:00 Senki nem tudja, még címe sincs, de már körbe van rajongva, de semmi sem hivatalos x''''D Állítólag ez csak a stúdió reklámja, nem az animé-é xD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 6 Márc. - 22:19 Megmegmegmeg Shota*3*
Meg Tsun*w*
Shanna
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Animék, mangák Kedd 19 Márc. - 18:13 Overly manly man, Shizuo 8,D De úgy bírom ×,D "Először azt hittem, hogy csak elcsúsztam az esőben" ×,,D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Animék, mangák Kedd 19 Márc. - 18:48 Hát igen, Shizuo, ez előfordul XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Animék, mangák Kedd 19 Márc. - 18:54 Jó neki hogy ilyen félvállról tudja venni, bezzeg az én szívem összeszorult mikor meglőtték, azt hittem.....
xD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 24 Május - 8:32 Hát na a Shingeki no Kyojin (Attack on Titan)...
Szerintem ennyire és ennyiszer még nem lepődtem meg semmin, a SAO-nál is nagyon bejött hogy az eleje nagyon szép klisémentes volt és újszerű, de ez......... :O Ezezez egy egészen más szint XD
És beértük basszus, hát hogy fogok bírni várni mindig egy-egy hetet, ilyen cliffhanger-ökkel mint amik eddig voltak, hát azt a pár percet nehezen vártam meg amíg rákattintottam a kövi részre XD Csak lesek basszus hogy most mi vaaaaan?:'D Hát meg ha bejön amit most sejtek... ááá, nagyon jó XD Nem fogok tudni várni xD Ráadásul nagyon nem akarom elspoilerezni sem magamnak mert ekkora buktatókat és változásokat ha előre tudnék... így meg csak az államat kapargatom a földről, így akarom végignézni xD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 24 Május - 10:47
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 24 Május - 16:27 Nem megszokott, az egyszer biztos
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Animék, mangák
Animék, mangák
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.