꧁ Otthon vagy ꧂
Animék, mangák
+7 Sassy
Kisame
Tobii-zuzu
Itachifan
Stein
Dani
Koffeey
11 posters
Szerző Üzenet Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 22 Feb. - 8:12 Fél percig láttam de már én is utálom...
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 22 Feb. - 22:21 Ő egy szörnyű dolog
De más nem nagyon fogja tudni megvédeni a bázist, Gokkun biztos harcolni fog ne féljél :D Tsuna el van tájolva Yamamoto meg a célpontnál van :D Többen meg nincsenek XD Az meg elég bizarr lenne ha Spanner felvenné vele a harcot... max azokkal az izé harcirobotokkal XD
Itachifan írta: jajj képzeljétek kölykök elkezdtem olvasni lőlröl a Kuro mangát és imáádoom sokkal jobb mint az anime. Én is gondoltam már rá hogy el kéne kezdeni megint, csak hogy felidézzem :D Különben egyike azoknak a mangáknak amit kitartóan olvasok XD Ez a krimis rész most tök izgi csak lassan halad >.< Vagyis nem lassan csak olyan... mindegy XD
Annyira jó lett volna ha a mangából szednek még részeket az új évadhoz, a cirkuszos feji annyira jó lenne, azt annyira szeretem (:
Itachifan *
Neme : Kor : 30Karakter : Uchiha Itachi˘˘Hozzászólások száma : 249 Tárgy: Re: Animék, mangák Kedd 23 Feb. - 17:59 hát nem lassan,csak a manga jön lassanxDhát de erre nincs esély,max egy pici
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 24 Feb. - 12:52 Hát kíváncsi leszek az új évadra... meglepnek-e esetleg egy-két manga részlettel :D Akkor megbocsátanék :3
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 24 Feb. - 16:17 Valami meglepi azért csak lesz... olvastam interjút valamelyik seiyuu-val aki nagyon titkolózott úgyhogy reménykedni még lehet (:
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Animék, mangák Csüt. 25 Feb. - 12:12 Az interjúról beszélsz még bővebben? :3
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Animék, mangák Csüt. 25 Feb. - 13:08 Majd rákeresek, mert egy másik fórumon olvastam, beidézni meg nem akarom... majd elolvasom és leírom a lényeget ^^
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 3 Márc. - 17:56 Miéééért nincs még KHR 173?
Vagyis van csak felirat niiincs >.< Mondjuk nem ígérkezik egy túl izgi résznek, mert végigtekertem... de akkor is XD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 5 Márc. - 8:02 Hehehehehee!
XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 5 Márc. - 8:09 Holnap már új rész, azért összekaphatnák magukat
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 8 Márc. - 21:51 tudja valaki hogy hol tart a Naruto shippuuden manga ???
tudom szégyen ,hogy én nem tom hogy hol tart
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Animék, mangák Kedd 9 Márc. - 10:09 Nem széygen az, én se tudom :^^: XD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Animék, mangák Kedd 9 Márc. - 15:09
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Animék, mangák Kedd 9 Márc. - 16:29 Igaz engem nem is érdekel... XD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Animék, mangák Kedd 9 Márc. - 16:32 jó mert engem igen
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 13 Márc. - 21:40 Hát én is le vagyok vele maradva... KHR-t viszont tegnap pótoltam :3 Holnap meg a 175-öt is meglesem :^^: Furi hogy a 173-ra majdnem egy hetet kellett várni a 175 meg már délután fent volt...
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Animék, mangák Szomb. 13 Márc. - 22:22 Te még midnig nézed??Én már nem,pedig amikor elkezdtem,azt hitte,hogy annyira rá leszek kattanva ,mint a Naruto Shippuudenre xD Aztán hirtelen elmaradtak a részek és végül abbahagytam
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 14 Márc. - 9:10 KHR? Elejénte én is néztem... De ráuntam...
És ahogy most elnézem... Hú, de beteg
Fingon repülnek, megy a csodatank, jön a ha-han, meg a gülüszemű robotos emberke, és minden részben Tsuna felsorolja mindenki nevét...
XXD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Animék, mangák Vas. 14 Márc. - 10:11 Nnnna, végre azok jönnek akiket vártam
Gokudera, Hibari meg Squalo X3 Ezt a részt pont láttam a mangában is XD
Itachifan *
Neme : Kor : 30Karakter : Uchiha Itachi˘˘Hozzászólások száma : 249 Tárgy: Re: Animék, mangák Hétf. 22 Márc. - 21:44 vki nem tud valamit h mi is van a 2 kuro évaddal?ami mono lesz,.xD nekem aztmondták Sebastian angyal leszo.o
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Animék, mangák Kedd 23 Márc. - 14:19 Pfff... mit akarnak még jobban elb*szni rajta??
Am nem hallottam azóta semmit, mondjuk nem is voltam már rég a Kuros fórumon
Majd megnézem van-e valami újság... angyal, pff...
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Animék, mangák Csüt. 25 Márc. - 18:14 Most rászoktak erre, hogy ilyen kis semmik... biztos spórolnak a nagy Byakuran-os harcra XD Találtam egy jó AMV-t (nem most, még régen XD) az első döntő harcig ilyen összefoglaló izé... szóval hát harcjelenetek XDVIDEO Jó felidézni XD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Animék, mangák
Animék, mangák
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.