A múltheti megint a szokásos áttekintő rész volt, ezután már elvárom az izgibb részeket Ez a harc se volt nagy szám, most meg is ismételték XD Jó részeket a népnek :/
Jahm, és... Kuro 2 trailer: http://www.kuroshitsuji.tv/intro/pv02.html Nemtetsziiiik Önmagában még talán okésnak mondanám, de Ciel és Seb ismeretében nagyon nem jött be. Az a forrónadrág a srácon MMMMMMmmmmmmmmmm... ><"
Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 31 Márc. - 14:24
ezt a trailertpont tegnap mutatta barinőm: O hát a gyerek hangja borzalmas,nagyon nem illik hozzá.meg nekem az se tetszik hogy egy túlérzékeny kis p*csa.a komornyik az ilyen túlelit p*cs,de a hangja jó*o*elvileg SasoriéO.o.Az ikrek szimpik=) DE AZ A CSELÉD@.@ engem egy rossz lotyóra emlékeztetxD
Hát nem nagyon emlékeztet Sasorira... de talán csak mert máshogy beszél, nem tudom :/ Nem rossz, deee akkor már inkább Seb, az ő hangjáért döglöttem xD Alois naggyon unszimpatikus így elsőre. Hát kíváncsi leszek. Belenézek majd mindenképp, de hogy szeretni fogom-e meg végignézem-e háááát..... Seb és Ciel kell
Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
Nekem annyiból tetszik a szöszi, hogy alapvetően szeretem az ilyen típusú karaktereket. De amúgy... Ciel százszor jobb, az inas meg Seb-koppintás, ha nem Seb maga Még az étkezőeszközökkel hadonászós jelenetet is lemásolta, csak itt nem gyilkol vele, hanem szimplán megterít... a gyilkolás amúgy is hatásosabb volt ×D Ajj, hát nem tudom mi lesz ebből :/
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Animék, mangák Pént. 2 Ápr. - 8:38
Koffeey írta:
Hát nem nagyon emlékeztet Sasorira...
Nem inkább Seb-re? O.o
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 5 Május - 16:40
Na most fogtok nagyon megutálni, de...
MOVIE!MOVIE!MOVIE! Nah, érthetőbben, Június 5.-én bemutatják az Axis Powers Hetalia Paint It White című movieját.Sztoriról különösebben nemtudok, de Mangazin fórumon azt olvastam, h 2012-ről fog szólni... (Már én is gondolkoztam, h az az APH-ban hogy történne meg...Ha egyáltalán megtörténne. ^^' ) Am ne kérdezzétek, h az a csaj ki az elején... Mert énse tudom. 1000 bocs, de ezt muszály volt bejelentenem. ^^'
Ugyan, miért lenne gond? ^^ Ezért van a topik És víííííjjj X3 Kíváncsi leszek rá xD
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Animék, mangák Csüt. 6 Május - 15:12
Csak azért gondoltam, mert eddig én vok a leginkább oda ezért a mangáért/animéért. ^^' Én is. ^^ Csak azt nem tudom teljesen, h hogy nézezem úgy majd meg, h mindent értsek belőle, mert ugye elvileg a vp megszűnése után az indán kéne fönt lennia a magyar feliratos részeknek, de az 'axis powers hetalia" névre kijön pár dolog, de egyik se kapcsolódik az APH-hoz. T_T Meg kéne tanulnom letölteni...
Shanna néééééézteeeeeeeeeeeeeeeeeeed? Mármint mostanában a KHR-t X'D A 182. végén az extrában (Blood-Sucking Hibarin XXXXXXXXXXXXD) Gokudera a vérmacska XD Olyan cuki volt X3 Meg maga a rész is, a végén úgy megsajnáltam szegényt. Mindig megsajnálom mikor rájön hogy szeretik X3 Tsuna meg olyan nyomi, értékelhetné jobban mikor szegény majd' megszakad érte úgy igyekszik, még ha a maga módján is *megy tovább útjára a Blood-Sucking Hibarinok és Werecat-ek között hogy megnézze a 183.-at* Hibari jönnn X3
Őőőő-őő-őőőő-őőő *beakadt a szalag* az ott az aláírásodba biggyesztve? Decukiiiii Nem láttam még, mert van egy olyan sejtésem hogy nem bírna itt a mobilnet ×D De úgy néz ki jövőhéten indulunk haza, úgyhogy majd oootthoooooooon, bwahahahahahahakhörrpfehörrrrrhahahaahah! Vérszopó Hibarinnal *ki kellett emelni a nevét mert lol* viszont már volt szerencsém korábban találkozni ×D Azt hiszem ott hagytam abba mikor Yamamoto készült a tesztjére, a másodikra, mert először nem ment át, ugye? Utána ki jött? Gokkun hanyadik? *,* Mennyit kell majd várnom? ×D
Hú... Yamamoto után asszem Lambo... az vicces volt XD Utána Gokkun, aztán Hibari és Ryohei két részben egyszerre vizsgáztak, és most van Chrome :D Neki eddig tök izgi :tra-la-la:
Shanna szeretlek :D Imádom az elsőt, nagyon jó zenéje van :D A második meg vááh, meg akarom most nézni ezeket a részeket, olyan jók és izgik voltak... és juj de régen voltak... ááh A másodikban 1:34-nél mikor Gokudera Bel orra alá vágja a minibombát olyan szépen van megcsinálva... főleg mikor Bel utána eldől... szeretem az ilyeneket X3
Ez olyan jó jelenet xD Én se bírtam, tegnap megnéztem a Gokudera vs Belphegor részeket xD A végén Bel tiszta Gollam O.o "A gyűűűrűűűűm @,@" X'D Tiszta pszichopata xD
Am elkezdtem a mangát :D És wow... O.o Hát nagyon beteg, még csak a 8. fejezetnél vagyok, de nagyon sokmindent kihagytak az animében xD Pl rájöttem végre miért cigizik Gokudera a fanartok 80%-án... hát mert a mangában igen XD Meg Kyoko-t is lelövi Reborn a Dying Will Bullet-tel és egy szál fehérneműben kezd randalírozni X'D
Én is állandóan megunom, de eddig ez nem történt meg xD *46.-ik résznél tart* Izgi, mert csomó minden nem volt benne az animében, vagy ha benne volt akkor máshogy, máskor, finomabban... ja, az anime sokkal finomabb, mármint közel sincs benne annyi durva jelenet XD Gokudera pl sokkal jobban a szívemhez nőtt xD
*nem sorrendben vannak, semmi összefüggés nincs xD*
Megoldódott hát a cigi rejtélye :D Én se tudtam sose hogy miért van annyi kép róla amin bagózik... áááááhhh, über-kakkoi :=o=: Ryohei hogy kikapja a szájából, aztazeget ×D
Ésés... az a ronda mutáns nőstényállat vagy mi... annak de jó dolga van, féltékeny vagyok rá!!! :híjjáá: Én is össze akarom nyomorgatni Dino-t meg Gokkunt :stressz:
Köszi a képeket különben ^^ Nagyon kedvet kaptam, rajzolásban egyáltalán nem tér el az animétől, sőt, ahogy látom még szebb is :) Sok manga-anime párosnál a manga rajzolása más és nem szokott tetszeni... de az a kép ahol elkapta Yamamoto grabancát Az gyönyörű *,*
Igen, a rajzolása nagyon szép :D Csomószor visszamegyek nyáladzani a képeken XD
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Animék, mangák Szer. 2 Jún. - 13:12
Amúgy ti mindig hoztok "fiucskákról" képeket, és itt beszélitek milyen szépek, de az azért már máshogy venné ki magát, ha mi hoznánk képet csajokról, és azt beszélnénk milyen szépek XD