Hát ez... o.O' Tényleg WTF ×,D Én valahogy sosem szerettem az olyan animéket, amikben volt ilyen nagy... állat ×,D Vagy akármi, ami ilyen meghatározatlan izé volt... valahogy sosem szimpatikusak nekem ×D
Van abban valami, én se szeretem őket... nekem pl a Narutóban is ellenszenvesek ezek az idézett bénuska állatok xD
Hoztam egy AMV-t, amit valahogy úgy szeretek ^^ Érdekes, mert amúgy ezt a fajta zenét nem igazán szeretem, és a vidi is olyan kis egyszerű, semmi effekt csak a jelenetek, de valahogy nagyon tetszik :D
Jaj de cukiiiiii :D Haláli a gyerek testbeszéde ×D
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 23 Márc. - 21:50
A vége tetszik a legjobban amikor a kocsi "rámordul" a kölökre.
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 23 Márc. - 22:03
Ja, az jó, hogy megijed már XD Meg nekem még az tetszik, amikor ott próbálkozik az asztalnál, erre az anyja elé tolja a kaját. A gyerek meg facepalm-ozik egyet :'D
Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 24 Márc. - 14:09
Mi a sz*r?! A felülete mint valami héjába sült krumplié, a hátsó része mint egy csirkéé, csak farka van, a feje ilyen furcsa csőrös mégis fogai vannak és méghozzá be is mutat O_O
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 24 Márc. - 16:40
Hát így hirtelen én azt mondanám, hogy ez egy elkóborolt kutya ami a sivatagban félig mumifikálódott. De csak tipp.
Rá lehetne fogni, de a testfelépítése más :/ http://en.wikipedia.org/wiki/Montauk_Monster Itt lentebb írják hogy mit miért zártak ki. Volt már rá fogva hogy kutya, mosómedve, teknős, bárány... meg nemtom, elkóborolt állat-kísérlet xD
Hehe, utána olvastam mert érdekelt, és elméletileg igen, egy bizonyos fajta mosómedve ^^ A tenger sodorta partra, és a blogon ahol olvastam, írta a pasi hogy ő rengeteg állat vízihulláját látta partra sodródni, mivel olyan helyen lakott, és hogy mindnek kihullik a szőre és felfúvódik a víztől, meg a bőr is elfoszlik itt-ott, és ez történt szegény mosómacival ^^' Minden esetre megnyugtató hogy nem egy szörnyeteg ×D
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 24 Márc. - 21:15
Ez mosómedve? O_O" Na, a mosómedvékre is máshogy nézek mostantól XD
Ehe ×D Hát egy ember se néz ki épp emberien ha vizihulla egyébként ×D
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 24 Márc. - 21:21
Oh... Így már tényleg felismerni rajta hogy az :D
Joey **
Neme :
Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 24 Márc. - 21:47
Ez lett volna a második tippen, hogy egy jó ideig vízben volt a mosómaci, nem pedig a sivatagban ahogyan azt elsőnek írtam mert így jobban megnézve tényleg úgy tűnik mintha fel lenne fújódva.