꧁ Otthon vagy ꧂
Képek, videók
Szerző Üzenet Joey **
Neme : Kor : 34Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 3 Márc. - 21:14 Jaja éppen, hogy csak horzsolta
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 3 Márc. - 21:19
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 3 Márc. - 21:42 Foroog, foroog, forogforoog, forooog @_@
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 3 Márc. - 21:56 Falcon punch :'DVIDEO És ez pedig Dínónak XDVIDEO És jajajaj XXXXD Ez már más kategória X'DVIDEO
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 3 Márc. - 22:08 Én most azon vagyok hogy megnézem újra :D Egyszer már megnéztem, de most újra megakarom XD Meg a múltkor nem is fejeztem be... nem néztem végig >_>
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 3 Márc. - 23:15 Ezt az AMV-t annyira imádom :3 A zenét is, meg úgy alapból ahogy meg van csinálva :DVIDEO Illik hozzá a szöveg XD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Joey **
Neme : Kor : 34Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 4 Márc. - 10:57 Az utolsó videónál a zene nekem is nagyon tetszik.
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 4 Márc. - 11:13 A készítő kommentjét is bírom alatta ×,D"An amazing AMV that I made in four days" Fő a szerénység ×D De na, igaza van, tényleg amazing ×D Szerk.: Ehe, ebből csak nekem tűnik fel a sok ismerős arc? ×DVIDEO A kis(ebbik) fekete hajú srác Sakkunra, a fehér hajú szemüveges Ichiróra, a szőke katanás csajszi meg Niee-re emlékeztet ×D
Joey **
Neme : Kor : 34Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 4 Márc. - 11:25 Tényleg van pár ismerős alak benne, a Rammstein szám is jól sikerült benne.
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 4 Márc. - 13:35 A többiekről nem tudok nyilatkozni, de Sakkun legelső képe ami az adatlapjára anno bekerült, az tényleg ez a srác volt... Miharu vagy hogy hívják X'D Egyébként sajnos nem a legjobb "alany", mert a legtöbb képen annyira girnyó, hogy az még nekem is sok, pedig Sae sem büszkélkedhet éppen egészséges testfelépítéssel |'D Ja, a csaj meg szerintem csak a katana és a szőke haj miatt C: xD De igen, a szemüveges srác is tényleg Ichirós :3 A videót meg imádom, és mindkét számot is amiből össze lett turmixolva a zene <3
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 5 Márc. - 22:55
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 5 Márc. - 23:15 T^T Ettől a videótól tökre elszomorodtam, majdnem meg is könnyeztem :,( Eddig is elég ramaty dolog volt tudni hogy a kedvenceim nagy része elhullott a Narutóban, de ez így egybesűrítve... Valójában milyen szomorú és nyomorult sorsú is az Akatsuki, ha belegondolok. A flashback-ek is, meg ahogyan meghaltak... mindannyiuk halála annyira ironikus volt és szomorú T.T Nagyon szép vidi ^^
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 5 Márc. - 23:21 Én nem gondolok bele, mert felidegesít ^^ Bár ennek is van egy bája... pontosabban megvan a maga bája ^^'
És legalább... szép animációt kaptak :'D
Hidan élvező-feje nagy kedvenc |D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 6 Márc. - 1:03 Pff, végül is... Meg hát igen, ez a maga bája dolog is igaz. Ritkán látni olyat, hogy a legnépszerűbb karakterek hullanak folyamatosan ×D A legnagyobb táboruk szerintem biztos nekik van, a többiek főszereplő létükre nem annyira népszerűek... legalábbis ezt látom a neten, de nincs felmutatható hivatalos információm róla ×D De ha azt nézem, szerintem például Shikamaru, Sai, vagy... nem is tudom, mondjuk *hasára csap* Gaara is nagyobb rajongótáborral rendelkezik mint teszem azt Naruto ^^' Nahm, mindegy, nem offolok ×D Hidan élvező-feje? :D Mármint ez? :'D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 6 Márc. - 1:12 Nyau, ezez~
Mimikából nálam ez a pár másodperc az abszolút kedvenc anime téren, mennyire jól ki van már dolgozva és meg van már csinálva xD Percekig tudom bámulni C: *perverz*
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 6 Márc. - 1:24 Hehe, én is jópárszor visszatekertem a jelenetet mikor anno néztem ezt a részt ;D Különben ha már mimika, szerintem Hidan mimikájába fektettek a legtöbbet ×D Olyan fejeket bevágott néha, hogy csak lestem :D Jaj, de imádtam azt a h*lye fejét ennek a szado-mazo dilisnek T3T
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 8 Márc. - 16:05
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 8 Márc. - 16:10 Lol, ezek a fejek he
Meg az egész ahogy meg van csinálva XD Tök jó :'D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 8 Márc. - 21:59 Erre a számra olyan jó amv-ket lehet találni ^^ Nagyon tetszett :D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 10 Márc. - 10:03
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 10 Márc. - 21:47 Az elején nagyon tetszik a cupp-cupp ×D Meg a szöveg, "Excuse me miss, but can I get you out of your panties?" |3
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 10 Márc. - 21:55 Amúgy nem olyan rég Koffeey rakta be a hihetetlen "People die if they are killed" szöveget...VIDEO Ez kb. hasonló kaliberű XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 10 Márc. - 22:05 Biztos a srác kishúga ˇ-ˇ XD
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Képek, videók
Képek, videók
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.