Khöömmm... megyek visszafelé ×D Ez a mutatvány nem semmi O×O Azt hittem kampec a csajszinak, a zsűri is szívbajt kapott úgy látom ×D Nem semmi Olyat ugrottam ×,D
Az a hájfej... ×D
Timoteeeiiiiii~ Erre szoktam ébredni... Képzelhetitek mindenki más mennyire imádhatja
És... people die if they are killed... szétröhögtem az agyam rajta ×,D Ezt a megállapítást, hát nem semmi vagy kisapa ×D
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Dino: Jaj ne-!! *feláll és megbotlik a semmin... és kettéfejeli a kontrollert* A semmiiiin~ :,D Ehhez tehetség kell ×D Meg kemény fej ×,D A másodikban viszont milyen szexi már 0:04-nél Meg aztán Squalo ×,D Az a bazinagy hal ×,DDDDD "Ajándék." "...oh..." ×D
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 3 Feb. - 16:46
A barbis videóhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy nagyon üt.
Az elsőben 2:06-nál, nem sokkal a s*ggrepacsi után van az ahogy a csaj szeme csillog a rózsaszín háttérnél, az az avatárja egy inaktív emberkének ×D Konan talán, vagy ki >,> A másodikban meg 0:43-nál az olyan lágy mozdulat~ ×3 Csak a vér a srác fején eléggé kompenzálja azt
Egyébként érdekes anime lehet ez a Higurashi Ahogy néztem most az AMV-ket, az ilyen semlegesebb/viccesebb/aranyosabb részeknél egészen olyan, amit szívesen néznék, aztán így be-bevillannak ezek az ölések, gyilkolások és... szóval érdekes a két pólus ×D Nem mondom hogy rossz, biztos izgi :D Jaj meg még ami az elsőben van 1:02-től azt hiszem... azt a jelenetet hatásosnak találom :D Nem tudom kije egymásnak a két csaj, de ahogy a rózsaszín hajú nekiesett a másiknak, komolyan belém bújt a szurkolás, hogy ölje már meg ×D Mármint a kisebbik a rózsaszín hajút ^^ És akkor ebből gondolom hogy nem eszement vérengzés van csak benne... igaz? Gondolom megalapozott... :D
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 16 Feb. - 20:59
Hát érdekes videók meg anime :D Meg amúgy az elsőnél a kép mielőtt még rámennél hogy indítsa el kicsit.. félreérthető xD Meg a második is lol :'D
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 20 Feb. - 18:57
Ehh?
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 22 Feb. - 21:29
Wow, ez komoly :O Hallani ahogy rezeg a hangszála O_O