꧁ Otthon vagy ꧂
Képek, videók
Szerző Üzenet Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 18 Ápr. - 22:15 "Repul!"
Oh, egyébként most látom csak, rossz topikba tettem...
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 18 Ápr. - 22:16
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 30 Ápr. - 11:08
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 30 Ápr. - 15:41 Ez nagyon-nagyon aranyooos ×,,,,D "És Draco még itt sem tűnik boldognak" ×,D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 30 Ápr. - 21:41 Ez bizonyára kínos a számára
XD
Én meg kreatív kedvemben voltam ma. Egyik osztálytársamnak ma van a születésnapja, és mindig azt mondogatom neki, hogy "Te vagy az én emberem!", így ebből ötletet merítve ezt készítettem neki. ˇˇ"
Hát nem nagyszerű?
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 30 Ápr. - 21:43 Ember ×,D Tök jó lett, biztos tetszeni fog neki 8D Meg tetszik nagyon a színe alul, hogy ilyen barna :D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 8 Május - 12:09 Ezt-ezt-ezt-ezt................. Voldi meg Lucius feje ×,,,,,,,,,,,,D A mozgással 8,,,D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 8 Május - 12:10 Te jó szent... sz*r
EZ haláli
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 8 Május - 12:27 Zenei aláfestésnek meg;VIDEO Ez a gif nagyon kész x'''D Tisztára feldobta a kedvem :''D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 8 Május - 21:50
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 8 Május - 21:59 Akkor már hozok én is valami szépet.
VIDEO IMMA BIRD!
Ennek a videónak a háttértörténetéről annyit kell tudni (ez nagyon fontos a videó felemésztésében ˇˇ"), hogy eredetileg a Toby (aki nagyszerű táncokat is lejt a videó közben) énekli fel ezt a szöveget az eredeti videóra ahol ugrál ez a madárka, és az lett megzenésítve. Hát nem csodálatos?
Ui.: Erre is jól mutat a fenti GIF.
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 14 Aug. - 13:27 Ezt találtam tegnap a Youtube mély-mély, japán bugyraiban.
VIDEO Elég beteg, de nem tudom hanyadszorra nézem/hallgatom már meg
Egyébként haláli anime
Illetve egy másik agyzsibbasztó...
VIDEO Habár nem tudom ezt is hanyadszorra indítottam már újra
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 14 Aug. - 22:26
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 15 Aug. - 22:22 Éljen, egyértelműen a ti örömötökre is, újra valami nagyszerűre bukkantam
VIDEO Ahogy elnézem, ebből is van jó néhány...
VIDEO VIDEO VIDEO VIDEO Illetve ez az eredeti, feltételezem ami mindent elindított
VIDEO Nincs mit tennem, a Youtube sötét oldaláról nincs menekvés...
Nem mintha akarnék!
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 15 Aug. - 22:25 Nem sikerült felfognom a lényeget ×,D
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 17 Aug. - 14:18 Uchiha Madara vs Senju Hashirama full battle, aki esetleg még nem látta...:DVIDEO
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 19 Aug. - 20:29
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 25 Aug. - 14:26 Gondolkodtam egy darabig, hogy a videókhoz, vagy a zenékhez rakjam ezt inkább. De inkább a videója az érdekesebb, szóval ide raktam XD
VIDEO Szóval... hát nem nagyszerű?
Még utána olvasva sem találtam értelmét a videónak, mert nincs is.
És meglepő módon a dalszövege sem annyira... baromság
Elnézve, szerintem olyan lehet, mint nekünk Johnny Gold
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 25 Aug. - 14:37
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 25 Aug. - 15:24 Teee jóóóó... úristen ×,,,,,,,D Épp pár napja kezdtem el nézni az animét, a mangát régebb óta ismerem, de most ez... ×,,D Egyébként abszolút semmit nem sikerült felfognom ×,D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 25 Aug. - 17:25
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 25 Aug. - 18:05 Nem vagyok benne biztos, illetve nem tudom miből/honnan van, de azt hiszem Niggel-nek hívják
Szép XD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 25 Aug. - 21:53 A Pocahontas-os, te jó ég ×,,,,,,D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 29 Aug. - 10:45 Mindig elfelejtem ezt megírni xD De most
xD
Ugye van a fejléc:'D
Bírom hogy mikor telefonról nyitom meg az oldalt, akkor ennyit látok:'D
Kecses:'3
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Képek, videók
Képek, videók
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.