꧁ Otthon vagy ꧂
Képek, videók
Szerző Üzenet JigoKuu
Neme : Kor : 29Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOTHozzászólások száma : 2836 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 29 Aug. - 12:17 Nagyon csini hátsó fele van :,,3
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 29 Aug. - 12:24 Az biztos
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 30 Aug. - 13:03 Nem tudok betelni ezzel x''DVIDEO (Úgy 10 másodpercig nem történik semmi, nyugi xD)
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 30 Aug. - 14:10 Ohohoho... ezzel beleütöttél valamimbe ×D Eeeerősen beleütöttél egy fétisembe ×D
JigoKuu
Neme : Kor : 29Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOTHozzászólások száma : 2836 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 30 Aug. - 14:42 Ez valami nagyon nagy!
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 2 Szept. - 22:07 Öhm...
VIDEO Supercaaat!~
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 2 Szept. - 22:10
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 2 Szept. - 22:53 Úristen de büszke vagyok, helyesen ejtettem ki oroszul a Supercat-et ×,D
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 3 Szept. - 15:14 1.-re csak bámultam 2.-ra röhögő görcsöt kaptam basszus xDDD ez most nagyon kellett x'DDDDD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 9 Szept. - 15:23 Nem tudom a Portal-t ki ismeri -habár elég népszerű :D-, de én most nagy rajongója vagyok
Még ha nem is egy "mai" játék, a második rész is két éve jött ki a'sszem
De mindegy is, a lényeg ez a videó/dal amit hoztam. Érthetőbb/viccesebb úgy, ha az ember ismeri a játékot, de azt hiszem nélküle is élvezhető :D
Habár... ez részben amúgy is épp bemutatja XD
VIDEO Illetve van itt ez is, ugyan az készítette.
VIDEO Nem ismerek kifejezetten a csávót, de ez a két videó nagyon jó. Illetve van egy harmadik ugyan ilyen is, de ez a kettő a legjobb szerintem. :D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 9 Szept. - 15:38 Csak felületesen ismerem a játékot, de ezek nagyon tetszettek ×D Főleg hogy szeretem ezt a két számot, és tök jól át lettek költve :D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 10 Szept. - 18:30
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 10 Szept. - 18:51 Hahh, igen, ez egy poén jelenet volt
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 10 Szept. - 18:57
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 11 Szept. - 21:18 Nos... végül is miért ne?
XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 11 Szept. - 21:22 De most a feltöltő rontotta el, vagy mi? xD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 11 Szept. - 21:24 A videón és fent ugyan az a cím van kiírva mindig, Koffeey
Vagyis ez egy Youtube hiba, hogy a felső cím nem egyezik. Hiba van a mátrixban
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 14 Szept. - 18:12
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 14 Szept. - 21:04 Úristen de jót röhögtem ×,,,,,,,D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 16 Szept. - 21:29 "
HEY. " xD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 16 Szept. - 21:31 Hogy.. he?
XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 16 Szept. - 21:37
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Képek, videók
Képek, videók
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.