꧁ Otthon vagy ꧂
Képek, videók
Szerző Üzenet Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 12 Május - 18:45 Gondoltam megosztom veletek is a kis büszkeségemet :D Íme a bútoripari technikusként összekontárkodott vizsgamunkám:
Vélemények ?:D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 12 Május - 18:48 Oh, ezt Facebook-on is láttam. Mondtam is magamba, hogy micsoda kis asztal, mi lehet a lényege, hogy Facebook-on van? Most már látom XD Hát elég csinos, azt kell mondjam
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 12 Május - 18:54 Ez a technikus záróvizsgának az egyik követelménye egy saját tervezésű bútor. Köszi a dicséretet:D Rendelést felveszek :DD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 12 Május - 19:00 Tényleg nagyon csinos darab, a fehér lapja külön tetszik, elegánssá teszi *.*
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 12 Május - 19:01 Rendelés? Ejha. A távoli jövőben, ha lesz saját lakásom és még áll az ajánlat, veszek egy ilyet majd XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 12 Május - 19:03 Én is kedveltem már Face-en is, nagyon tetszik*^*
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 12 Május - 21:37 Valóban pofás munka lett:D Csak így tovább és sok sikert a jövőben, mint bútoripari technikus. ^^/ Későbbi rendelésekre lehet én is vevő lennék majd mikor eljön az ideje:P
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 18 Jan. - 11:22 No... NO... DO NOT BE AFRAID, YOU HAVE NOT ANSWERED MY QUESTION!"VIDEO
JigoKuu
Neme : Kor : 29Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOTHozzászólások száma : 2836 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 18 Jan. - 19:49 Hát nagyon elvont arc volt, aki ezt végigszórakozta szegény nőkkel, de mekkora már :,,,,,D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 18 Jan. - 21:34 Művészet
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 18 Jan. - 22:38
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 19 Ápr. - 18:27 *doki doki*
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 19 Ápr. - 20:51 Rei is tud ilyeneket..?
Eközben...xdd
VIDEO
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 19 Ápr. - 20:54 Nem, ez inkább Damus xD :'D Még mindig úgy bánom hogy nem tudom MMD-ben modellezni, pedig húúúúú...
JigoKuu
Neme : Kor : 29Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOTHozzászólások száma : 2836 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 19 Ápr. - 21:31 Nekem amúgy nincs MMD-s indíttatásom, de mikor látok egy-egy szép vidit, mindig úgy megjön a kedvem ˇˇ" Jó, meg az AMV-készítéshez is, de hát egyik se menne x,D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 19 Ápr. - 21:48 Pff, az igazi MMD mester itt van előttetek
XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 20 Ápr. - 12:09 Veterán MMD mester:'D Ah, ez is doki doki >A< Nemérhogyolyankevesetvanbenneazanimébenˇˇ'''VIDEO
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Képek, videók
Képek, videók
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.