Engem amúgy... nem is tudom mire emlékeztet, valami lényre egy filmből vagy játékból... főleg a feje, ilyen madárszerű >,> Határozottan pont úgy néz ki, de nem tudom miben volt ilyen lény
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 25 Márc. - 13:16
Ja, ezen gondolkodtam én is, hogy annyira emlékeztet valamire ><
Úristen! Hogy én mennyire imádtam ezt a mesét, ezen nőttem fel A békacsajnak annyira tetszik a hangja ×D Ésés... itt épp nincs benne, de Cornelius! <3 ×D
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 4 Ápr. - 22:57
Érdekes én ezt a mesét egyáltalán nem láttam pedig elég sok rajzfilmet néztem kiskölyök koromban. Az jutott most eszembe, hogy pont ma beszélgettem egy ismerősömmel, nem tudom ki mennyire ismeri a Bátor gyáva kutya-ról na én azt mikor elsőnek láttam (persze angolul úgyhogy egy szót sem értettem belőle), kb. 9 lehettem de az annyira durva volt számomra, hogy 2 napig rémálmaim voltak tőle. Na szóval lényeg a lényeg arra akartam kilyukadni, hogy a mai rajzfilmekhez képest semmi és én anno pedig nagyon begazoltam rajta.
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 4 Ápr. - 22:59
A Bátor a gyáva kutyát mi szerettük régen Koffeey-el XD
A mai mesékre csak annyit tudok mondani, hogy annyira kretén mind (mármint az olyanok, mint amik a Cartoon-on mennek)
Óóó, Bátor a gyáva kutya :'D Elég elvont egy mese, de igen, szerettük XD Eustache <3 XXD
A Hüvelyk Pannát pedig én is imádtam kiskoromban, és mostanában nosztalgiázok :3 Hercegnő és a kobold, Utolsó egyszarvú, meg ez a Hüvelyk Panna is, letöltöttem mindet XD Régen kazin voltak meg, de már nincs lejátszónk se...
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 6 Ápr. - 0:21
lol
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 6 Ápr. - 15:29
Hát ez üt. Mintha csak magamat látnám részegen kb. én is így beszélek olyan állapotban.
Valahogy úgy mint az állatok biztos... valamilyen szinten XD
Hozok még egy Hüvelyk Pannát ˇˇ Igazából nem a jelenet miatt, hanem mert komolyan lenyűgöz az a baromi jó mimika amit csináltak *,*
0:44-től amikor a gyűrűben látja a srácot, olyan szép mimikája van, és a szája is pontosan úgy mozog, ahogy énekel... hol látni ilyet a mai mesékben? XD (Lehet van... de nem tűnt fel X'D)
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 8 Ápr. - 22:41
Looool X'D Végül is, jó összefoglaló a történtekből XD