꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+5
Itachifan
Shanna
Koffeey
Dínósbácsi
Tobii-zuzu
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 14:37

Úristen, 1 napig nem vagyok és... WTF?! Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 568962 Írtok 12 oldalt és, és... Kockás Ghost-szaft... nem piszkálódásból kérdezem Narancs, vagy 123, vagy gőzöm sincs már hogy hívjalak, de mindegy is. Miért jöttél vissza? Komolyan nem bántásból mondom, de szerintem neked meg nekünk is jobb volt hogy elmentél... egyéni véleményem, csak megjegyzem Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 102733 Na mindegy...

Rizsfelfújt!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 196731
Vissza az elejére Go down
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 14:39

Shannaaaaa :tra-la-la: ShannaShannaShanaaa :lalahh: XD
Hát sajnos nem tudjuk miért tért vissza... Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 515462 Ekszkálibááááá Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 704848 XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 14:42

Shannnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaa!!!!!Végre egy értelmes személy!!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 196731
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 14:44

Én nem vagyok értelmes? Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 515462
Amúgy Shanna, miért nem voltál tegnap? Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 704848
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 14:45

Nem,Dinó.Te nem értelmes vagy,hanem az öcsém!!xD erre már rájöhettél volna Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 4422
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 14:47

Ö... öcséd? Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 1410785470
Megéreztem a készülő rizsfelfújt szagát, elkezdtem forogni, elszédültem és eldőltem... Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 31212 XD
Na de mindegy, ha itt van Shanna, akkor nem gyakorlom a művészetemet! :pacsit!:
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 14:48

Óhh köszönöm Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 73542
Nem volt internetem drága :3 Most is elég lassú, de legalább van ×D

...biztos... kinyírtam az egész napos anime nézéssel ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 14:49

Látjátok, a KHR egy gonosz dolog! Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 280351 XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 14:50

ÖÖööööööööööööööööööööööööööööööööö...igeeeeeeeeeeeeeeennnnn Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 752584 ez is gonosz tervem része Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 580731

Nekem sem volt netem 1 napig.Aztán meg akarták javitani de csak rosszaabb lett és végül csak megy xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 14:51

Nem is érdekel titeket a művészetem... Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 458933 XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 14:52

Engem igen!Mit művészkedsz?^^
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 14:53

Porszívócsövet egyensúlyozok a fejemen! Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 483518 *tücsökciripelés*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 14:54

Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 274283 Én már hallottam könyvegyensúlyozásról fejen...de porszivócsövet...... Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 763995 Érdekes...És hogy haladsz vele?
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 14:56

Nem túl jól Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 4422
Lefekszek Koffeey szőnyegére, rárakom a homlokomra és... eldől... Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 102733
De már kezdem érezni a bonyolult formájú objektum egyensúlyát! Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 483518
Rizsfelfújt! Megyek, eszek! :lalahh:
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 14:56

Jóétvágyat! Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 516426
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 14:57

Megint trollkodtatok? xD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 14:59

Trollkodik a jó büdös konohai budikefe!-csúnyabeszédnek számit??? Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 763995

Tobbiiiii!!!Mi van veled,haver?xD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 15:01

Megvagyok,csak takarítottam,és most van néhány netes percem,igy hát gondoltam felnézek :P
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 15:04

Mi nem trollkodtunk ˇ,ˇ XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 15:15

Neem,perszee hogy nem Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 30386 xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 15:16

Mi egészen mást csinálunk Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 752584 XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 15:33

Művészkedtek? Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 224699 xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 15:35

Nem, csak én művészkedek ˇ,ˇ XD
És nem trollkodtunk Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 468785 XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 17:43

Nálatok mi számit "trollkodásnak"? Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 763995 Mert eddig nem egészen fogtam fel.... Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 48616
De ha lesz valaki olyan kedves aki elmagyarázza nekem.... Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 73542
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 17:48

Hát trollkodás... Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 907323 XD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
3 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: