| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
+4Koffeey Dani Tobii-zuzu Dínósbácsi 8 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 1 Szept. - 16:10 | |
| Nekem van ilyen nevű ismerősöm xD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 1 Szept. - 16:13 | |
| És így néz ki? X'D Mellesleg még semmi ilyen oldalon se vagyok fent XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 1 Szept. - 16:16 | |
| Kicsit se xD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 1 Szept. - 18:43 | |
| Ööö... ez mi ez? Bing? Bing?! Talán Chandler Bing? Chandler Bing a Saját Karaktereket nézi? :tra-la-la: | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 3 Szept. - 16:14 | |
| Boldog születésnapot kíván Nartex-nek a Csevi csapata !!! :D | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 6 Szept. - 14:29 | |
| Ma megtudtam hogy az egyik lány osztálytársam már nem is szűz És én még azt hittem ismerem őket | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 6 Szept. - 18:27 | |
| Gondolom k*rva büszke magára, hogy ezt be is jelentette -,- De majd rájön... az ő dolga :P Gyerekek, el tudom képzelni ahogy görcsöltök a tankönyvek felett... és készültök a naaaagy tz-re... *szarkazmus süt a hangjából* Mi másért lenne ilyen apokalipszis? Huhh, na én is hazaértem :D Bizony, elindultam reggel negyed 7-kor, és most értem haza, negyed 7-kor XXXXX'D És jövőhéten még később fogok, mert most elengedtek az utsó 2 óráról Pff... Tesinek felvettem................... a.................. tollaslabdát XXXXXD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 6 Szept. - 18:33 | |
| Hát nem úgy volt hogy fogta és bejelentette XD Hanem mielőtt hazajöttem volna, megálltunk beszélgetni. És akkor volt ott én, haverom, akkor a már nemszűz osztálytársam, és a volt szomszédunk (aki lány egyébként XD). Szóval voltunk négyen. És akkor ők ketten a két lány beszélgettek, mi meg haverommal csak álltunk, és néztük, mert kihagytak minket XD) És akkor mondta neki a volt szomszédunk hogy elterjedt hogy milyen fiatalon kezdi, meg hogy állítólag Levi-vel (a pasija XD) kilencszer dugtak, stb. És amikor már jöttünk el, akkor kérdeztem haveromat hogy jól vettem ki, hogy már szexelt (mármint nem haverom, hanem a lány XD)? Mondja igen... XD | |
|
| |
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 6 Szept. - 20:16 | |
| huh gyerekek kész sokk a 10. eddig ráadásul nekem ez volt az első normáli napom mivel 1-2.-én benn sem voltam az új tanárok irritálóan dedósként kezelnek minket kivéve az új matek tanárt mert az forma volt eddig. De ahogy látom senkinek sem indult jól az év mindenki nagyon kómás lehet mert nincs mit olvasnom xD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 6 Szept. - 20:27 | |
| Hát nekem Tobi azt mondta hogy sok dolga van, és azért nem tud jönni. Shanna meg írta hogy nem tud jönni ugye... | |
|
| |
Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 7 Szept. - 17:52 | |
| én asszem sokkot fogok kapni az unalomtól ,mindenhol csak ülök meg unatkozok ráadásul a suliban is csak ismételünk semmi új csak a régi unalmas anyag :imdead: | |
|
| |
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 7 Szept. - 18:17 | |
| Hát nem tudom hogy vagytok vele de nekem kicsit hiányzott a suli :^^: Főleg a szünetek mikor ki lehet menni bagózni >< Matek órán meg új tanárt kaptunk és bebújtam a szekrénybe és nem vette észre h második matekon meg elöjöttem és az osztálytásam bujt el xD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 7 Szept. - 19:03 | |
| Te cigizel Kisame? (Nem, egyébként nem csak ennyi jutott el az agyamig XD)
A hozzászólást Dínósbácsi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 7 Szept. - 20:30-kor. | |
|
| |
Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 7 Szept. - 19:27 | |
| már megint a bagó legalább nem vagyok egyedül | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 7 Szept. - 20:22 | |
| Ééén nem cigizek xD Rengeteg a tanulni való meg a stressz is :stressz: | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 7 Szept. - 22:07 | |
| Nekem csak rengeteg a suliban töltött idő xD Egyébként tanulni még egy mukkot nem tanultam, és a stressz is csak annyi, hogy reggel a buszhoz rohanás közben azon agyalok, vajon mit hagytam otthon xD | |
|
| |
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| |
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 9 Szept. - 8:10 | |
| Nekem be se töltött már olyan fél 11 után -,- Behozta a képet, meg a fenti ikonokat, de ami alatta van, azt nem | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 9 Szept. - 15:03 | |
| Szóval bagóztál de leszoktál Shanna? Ügyes vagy, mutass példát a szerencsétlen bagózó embereknek! Hogy ne csinálják ezt. Bagózni rossz XD | |
|
| |
Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 9 Szept. - 18:43 | |
| jövőhéttől mondjuk már én se fogok bagózni leteszem és megyek vissza edzeni :D | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 9 Szept. - 18:51 | |
| Úgy van Dani, tedd le azt a sz*rt! XD | |
|
| |
Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 9 Szept. - 19:12 | |
| le is teszem és átszokok a cselgáncsra megint | |
|
| |
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| |
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 10 Szept. - 13:25 | |
| Mutogatós bácsi, lol XD De lefekszünk? XD | |
|
| |
Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 10 Szept. - 14:39 | |
| ha önvédelem hez kell akkor ajánlanám a krav-magát mert kimondottan önvédelemre és lefegyverzésre találták ki (a rendőrök is ezt használják) | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
|
| |
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|