꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
+4Koffeey Dani Tobii-zuzu Dínósbácsi 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 11 Dec. - 10:03 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 11 Dec. - 10:30 | |
| Én is úgy megörültem amikor reggel Koffeey mondta XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 11 Dec. - 10:32 | |
| Anyával itt izgultunk XD Reni kapta a legkevesebb szavazatot, és utána mondták hogy annak a nevét mondják aki továbbjut biztosan... akkor így egyszerre "Kökény Attila, Kökény Attila!!" XD Nem mintha őt is különösebben bírnánk, de inkább ő mint Melinda xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 11 Dec. - 10:35 | |
| Hát jahh ×D Örülnék ha Reni nyerne, neki kellene :) | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 11 Dec. - 11:21 | |
| |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 12 Dec. - 13:40 | |
| Ő bizony xD Én az elején még kedveltem is... de aztán olyan ellenszenves lett ezzel az ál-esetlenségével, még bénáskodásával, meg önsajnáltatással... :/ BOLDOG SZÜLINAPOT DANIIIIIIIIIIIIIIIIIII!! | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 12 Dec. - 13:58 | |
| köszi :tra-la-la: jó az a kép | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 12 Dec. - 14:12 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 12 Dec. - 14:35 | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 13 Dec. - 16:21 | |
| Akkor... Ismeritek azt a zenét, ami a mostani Karácsonyi Coca-Cola reklámban van? |
| | | Koffeey
Neme :
| | | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 13 Dec. - 16:42 | |
| köszi mindenkinek a felköszöntést ez a szám meg marha jó :tra-la-la: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 13 Dec. - 17:33 | |
| Én mondtam meg Koffeey-nek a szám címét, és ő aratja le a babért XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 13 Dec. - 17:33 | |
| Magamtól is rájöttem volna ˇ,ˇ Az csak szerencse hogy te tegnap épp hallgattad én meg láttam hogy az az xD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 13 Dec. - 17:55 | |
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|