꧁ Otthon vagy ꧂
CseVi Rádió (FM 104.6)
+4 Koffeey
Dani
Tobii-zuzu
Dínósbácsi
8 posters
Szerző Üzenet Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 10 Szept. - 14:58 Én is találkoztam már mutogatós bácsival :O Még kicsi voltam, 2.-os vagy 3.-os lehettem :/ Mentem én is suliba, és van egy ilyen kanyar suli előtt, ott mentem és ilyen tipikus mutogatós kabát volt rajta, az a hosszú drappszínű ballonkabát, és kérdezgetett hogy hány éves vagyok, merre lakok, meg engem is hogy "Nem fekszel le velem?"
Aztán meg hogy anyum hány éves, stb ugyanúgy D: Még arra is emlékszek hogy egy ilyen tüzijátékos felső volt rajtam, azt utána nem is hordtam többet
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 16 Szept. - 2:02
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 16 Szept. - 9:50 Szerintem a tökönrúgáshoz nem kell edzés
Megy az a nélkül is nektek XD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 20 Szept. - 11:33 De tudod, ez ki lenne egészítve ×D Megatökönrúgás ×D Am előre is BOLDOG SZÜLINAPOT Tobi!!! (Ha addig netán már nem jönnék vagy valami :P) ...Ayumunak is, bár őt még soha nem láttam ^^'
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 20 Szept. - 14:41 Huhujj, boldog szülinapot mindenkinek
Nesztek ajándék
XD
Én csináltam
Ki jön rá hogyan?
Egyébként nagyon egyszerű trükk XD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 22 Szept. - 14:14 A gonosz támadó csapvíz!
XD
Na ki jön rá, ki jön rá, ki jön rá? :tra-la-la:
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 23 Szept. - 14:44 És itt a győztes!
Shanna rájött!
Igen, csak rángattam a csapot
Shanna
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 24 Szept. - 13:19 Eeegy... eeeegy...
Becsületet
XD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 25 Szept. - 11:21 Boldog születésnapot kíván DJ Tobinak a Csevi csapata!!! xD Köszii :D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 25 Szept. - 11:42 Igeen, pont tegnap néztem hogy mindjárt szülinapod
Boldog szülinapot Tobi! :pacsit!:
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 25 Szept. - 13:00
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 3 Okt. - 17:00 Oh Köszi! :D És itt a 24. rész annak,aki még nem látta :)VIDEO
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 3 Okt. - 18:19 De jó rész volt
Pont tegnap néztem a blogján hogy mikor lesz már új rész XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 3 Okt. - 18:31 Jaj ez nagyon jó rész volt :D A vége... T_T "B*zi vagy?" XXXXXD Úgy röhögtem xD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 3 Okt. - 19:40 Ja, a vége... "B*ziiiii.... X_X" XD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 4 Okt. - 19:19 A vége szomorú volt,de mégis nagyon vidám! :D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 4 Okt. - 19:51 Oldották a feszültséget xD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 5 Okt. - 18:16 Ennek köszönhető,hogy rátaláltam a Hebis barmokra,megnéztem az 1. évadját és a rajzolás ellenére naon tetszett,a szövegek haláliak voltak xd:D
Shanna
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 7 Okt. - 14:12 Igen, Koffeey jány már nagyon öreg
XD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 7 Okt. - 22:03 Jaj már 1 éve lesz,hogy nagykorúnak számít!? O.o xd:D
Vendég Vendég
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 11 Okt. - 17:20 Konnichiwa!
Elnézééést kérek a hónapokraeltűnéseim miatt
Valszeg nem lessz többet ilyen...
Mik történtek itt?... :333
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)
CseVi Rádió (FM 104.6)
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.