꧁ Otthon vagy ꧂
CseVi Rádió (FM 104.6)
+4 Koffeey
Dani
Tobii-zuzu
Dínósbácsi
8 posters
Szerző Üzenet Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 11 Okt. - 17:25 Zajlik a... suli, az itteni élet helyett xD -,- Már nagyon-nagyon várom az őszi, aztán a téli szünetet, hátha feléledünk kicsit ^^'
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 11 Okt. - 17:26 Hali
Hol voltál eddig? :ohcrap: És miért?
XD Amúgy nem túl sok dolog történt
Vendég Vendég
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 11 Okt. - 17:33 Hosszú.És még hosszabb. xDDD De mostmár itt vagyok... xDDD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 11 Okt. - 20:02 Jujjjjjj
Nincs holnap meg holnapután suliiiii!!
Mert nincs fűtés, és hideg lesz XXX'D Dejóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
*boldog*
Tiszta jó kedvem lett XD Itt tanultam egész délután a vállalatgazdaságtant, mert holnap írtunk volna, és nem lesz az se, ááááh de örülök
XXXXXXD
*körbe-körbe rohangál, virágokat szór, amíg meg nem botlik egy kőben, amit BIZTOS nem szándékosan tolt oda valaki xD*
... :imdead:
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 13 Okt. - 12:21 Én is de rég voltam... azaz hogy nem rég voltam, de régen írtam ide a Duma topikba ×D Koffeey, ez nem ééééér :ó.te: Én is akarok szünetet... majd megyek elrontom a fütési rendszert ×D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 13 Okt. - 13:25 Én meg azt álmodtam hogy a suliban a könyvtárost (egy hülye nő akit egyébként rohadtul utálok XD) meg b*ssza az áram, amikor fel akarta kapcsolni a villanyt a tesi teremben...
De nem is az hogy megrázza, és kimúlik, ahelyett inkább ilyen fura korommá alakult a keze/lesorvadt vagy mi, és leesett XD Aztán meg ott fetrengett a földön kéz nélkül, és ott beszélt hogy "Ugyan semmi baj. Nem fáj, nincs semmi baj!" xD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 14 Okt. - 10:34
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 14 Okt. - 13:21 Boldog szülinapot
Mondjuk én már reggel is mondtam, de nem baj XD
Nem nyomi, szerintem tök jó lett Shanna =D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 14 Okt. - 14:29 Ohh, Daroge, köszönöm szépen a szülinapi pocivillantást
XD
Am jó az a kép :O
Jupp, köszönööööööm
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 14 Okt. - 18:12 Jaj itt vok máris írom,most nem kések el! :D
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁN KOFFEEY-NAK A CSEVI CSAPATA!! !
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 14 Okt. - 18:23 Köszönöm Tobi :3 Tök szép kép *A*
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 14 Okt. - 18:28 Ez a minimum,ezt kapod pluszba a tavalyihoz :D
Vendég Vendég
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 14 Okt. - 20:30 PM-be most nem küldök, mert akkor mindenki azthinné, h én nem köszöntöttelek fel
:tra-la-la:
Boldog Születésnapot! :tra-la-la:
( Kicsi, de olyan aranyos volt... :333
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 14 Okt. - 20:52 Jaj tényleg de cuki :D Köszii ^^
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 14 Okt. - 23:04 Ilyen szexi aszistenssel? Nem csoda
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 14 Okt. - 23:06 Jó, az aszisztens az természeténél fogva jól néz ki, de a barmolásom ott mellette már egész más tészta ×D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 14 Okt. - 23:08 Miiii?! XD Írható felületet teremtettél a fehér háttérre! :O És tök jól néz ki :D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 14 Okt. - 23:12 Mondjuk nekem csak fél perc után esett le hogy ott felirat van X'D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 17 Okt. - 11:21 Igen, néztük!
Norbertka, bejutottááál
XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 19 Okt. - 20:48 Üdv Poor City lakosai. Ez itt a Reggeli Hírek este kilenc órakor. Most kaptuk a hírt, hogy Gollam-nak családja van, és nem túl jó benne a viszonya a fiával. Még nem tudni pontosan, de a jelek szerint, Gollam azért ennyire dühös, mert nem kapta meg a drágaszágot. Hisz köztudott, hogy Frodo azt bedobta a lávába, így a drágaszág megsemmisült.VIDEO Gollam NEM akar kést szorítani fia torkához. Ő csak fejbe akarja lőni.
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 20 Okt. - 16:41 Ő nem szorítana kést a torkukhoz Shanna ˇˇ Ő fejbe akarná őket lőni. Azért van különbség XD
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)
CseVi Rádió (FM 104.6)
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.