꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
+4Koffeey Dani Tobii-zuzu Dínósbácsi 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 23 Okt. - 15:04 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 23 Okt. - 15:42 | |
| | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Okt. - 12:32 | |
| ez nagyon durva még a fejem is megfájdult tőle | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Okt. - 12:34 | |
| | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Okt. - 12:47 | |
| már megint fáj :imdead: ez szörnyű de mondjuk poén xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Okt. - 12:55 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Okt. - 21:01 | |
| :TToTT: *a füle is vérzik* | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Okt. - 21:02 | |
| Úgy látszik csak én vagyok ilyen beteg hogy tetsszen nekem | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Okt. - 21:04 | |
| Bezony |D
...csak azért hoztam hogy beindítsam az életet XXX'D Nagyjából bejött... xD | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 25 Okt. - 15:54 | |
| nem csoda hisz erre még a halott is felébred xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 26 Okt. - 11:01 | |
| Jahh XX'D
Uh basszus, olyan betegek vagyunk Dínóval >×< Tegnap egész délután aludtunk, meg váltottuk egymást a hányásban -,- Meg este is. Mondjuk én most már jobban vagyok, most keltem fel nemrég xD Dínó még alszik >.>
| |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 26 Okt. - 16:19 | |
| az sz@r jobbulást mindkettőtöknek ! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 26 Okt. - 19:03 | |
| Jobbulást :D Micsoda reggeli hírek,grat hozzá xd:D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 26 Okt. - 19:05 | |
| Köfi XD Hát már szerencsére jobban vagyunk =D Tegnapban az volt a vicces, hogy már akartam hogy hányjak, mert hányás után mindig jobban lettem XD Ma már nem is volt hány ingerünk végre :D Csak a fejem fáj | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 26 Okt. - 19:12 | |
| Még időben lebetegettél a szünet elött,meggyugyuzlsz még 1 hét szünet xd:D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 28 Okt. - 16:30 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 28 Okt. - 16:45 | |
| Már jobban vagyunk szóval azt mondod, ha tudok már ma írjak? Háát, nem tudooom | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 29 Okt. - 14:51 | |
| Őszi szünet!!!! :D Innentől pihenünk... xd:D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 29 Okt. - 15:42 | |
| Igen És nekem ezzel a betegségemmel együtt két hetes XD | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 29 Okt. - 16:17 | |
| a fórum élet meg remélhetőleg beindul gőz erővel | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 29 Okt. - 18:38 | |
| Remélem XD Höhö nekem mikroökonómia zh kedden |'D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 30 Okt. - 22:43 | |
| Lassan el kéne kezdenem tanulni =_= De még nem XD Ma varrtunk anyával *A* Úgy imádom ezt rajta X3 Már régóta terveztem neki ilyet :3 Részben azért mert vastag a nyaka XXX''D De amúgy is... :3 | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|