꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
+4Koffeey Dani Tobii-zuzu Dínósbácsi 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 14 Aug. - 11:26 | |
| én meg pont a vihar közepén aludtam el és marha jót aludtam a vihar zajaira | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 14 Aug. - 11:34 | |
| Itt is iszonyu nagy vihar volt,mindössze 2 órás xD De órbitálisakat villámlott xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 14 Aug. - 11:37 | |
| Itt is, tiszta fényesség volt, meg össze vissza villogott xD Van itt velünk szembe egy 4 emeletes ház, afölött pont átlátni az erkélyről, és csak úgy cikáztak a villámok :O | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 14 Aug. - 11:40 | |
| Engem meg nem keltettél fel, pedig látni akartam | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 14 Aug. - 11:41 | |
| Hátha ma éjjel is lesz ˇˇ XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 14 Aug. - 11:42 | |
| Akkór felkelcsé'! (Pattogós tárgyalósember beszéd XD) | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 14 Aug. - 11:48 | |
| Aha és majd elkezdesz csapkodni nyivákolni,h mért ébresztett fel a szép kis álmodbol XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 14 Aug. - 11:49 | |
| Szép álom? Most pl azt álmodtam hogy kis tesóm aki 9 hónapos, fagyit evett, és agyfagyása lett XD Nem túl érdekes álom, felébreszthet XXD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 14 Aug. - 11:50 | |
| Az enyém furább volt XD Azt álmodtam hogy néztünk egy filmet, és az Operaház Fantomjának a zenéje ment, egy pasi énekelte... de nem a Fantom, hanem valami nyomorék pasi egy kocsiban, aki közben hamburgert evett o_O És autósüldözéses jelenet volt xD És közvetlenül utána keltem fel a dörgésre XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 14 Aug. - 11:51 | |
| Mé mit álmodnál szivesen? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 14 Aug. - 11:52 | |
| Szóval a nyomi csávó hamburger éve, énekelte az operaház fantomja zenét, és közben autósüldözés ment XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 14 Aug. - 11:52 | |
| Hát nem tudom, de nem ilyen baromságot XD Szívesen álmodnék szerepjátékosat például Nem sokszor történt még meg, csak vagy kétszer XD Igen Dínó, én is csodálkoztam, még álmomban is XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 14 Aug. - 11:53 | |
| Én miért nem álmodok ilyet? Akarok! XXD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 14 Aug. - 11:55 | |
| Hogy őszinte legyek a kérdésemet Kakuzunak irtam,csak nem vettem észre,h te is irtál elottem ^^' De nembaj igy ezt is megtudtuk xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 14 Aug. - 12:09 | |
| Ja nem baj XD De arra is választ kaptál végülis, mert írta hogy olyat szívesen álmodna, amit én álmodtam XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 14 Aug. - 16:59 | |
| xDDD Nos, érdekelne vkit egy furcsa történettel rendelkező Naruto RPG? |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 14 Aug. - 17:01 | |
| Engem igen! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 14 Aug. - 20:11 | |
| Jéé uj sárga emotikonok :öhöjj: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 14 Aug. - 20:21 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 15 Aug. - 14:45 | |
| Juuuuj, nagynagy jégeső van xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 15 Aug. - 15:07 | |
| Kopp-kopp, Fény-fény, Durr-durr! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 15 Aug. - 16:06 | |
| TÉnyleg?? Itt csak egy kicsi zápor volt halnalba azt annyi xD Mostmeg ismételeten meleg van | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 15 Aug. - 16:06 | |
| Hát most kezd elállni, most lenyugodott | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 15 Aug. - 16:07 | |
| Jaj de itt is milyen meleg volt előtte X_X Nagy fülledt >< | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|