Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 28 Aug. - 0:05
Jóéééjt, és szép álmokat :D
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 28 Aug. - 9:53
Shanna, nem voltál fent, nem írtál! T_T XD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 28 Aug. - 11:38
Ez Olaszország hibája Amugy itt még mindig esik az eső,és ki kell mennem esőbe segíteni a mamámnak,mert jönnek a csibék :=,= Nembaj,majd jól felőltözöm xD
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 28 Aug. - 11:41
Csibék? XD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 28 Aug. - 13:26
Jah,na készen vok azzal is,most meg meek esküvőre majd lakodalomba,de hamar eljövök mert holnap korán megyek xD
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 28 Aug. - 21:05
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 29 Aug. - 11:30
Néztétek az X-Faktort tegnap? Hallottátok Takács Nikolast?
Beleszerelmesedtem a hangjába Nagyon imádom *-* Rajta kívül még Muri Enikő tetszett nagyon... neki meg tisztára olyan a hangja mint az eredetinek :3 (Mármint a szám eredeti előadójának X'D)
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 29 Aug. - 22:54
Elmondom mi a terv! A nyár vége után, mindenki leírja az első nem nyáriszünet napját! XD Így elkerülhetjük a nagy csöndet. ˇˇ Az első lépés az elpusztulás elkerülése felé! XD
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 30 Aug. - 17:20
Mindenki eltűnt XD Megfagytak a nagy hirtelen hidegben X'D
Ammmamamamm... 2 kérdést hoztam XD
1. Épp az új fejlécet csinálom, és a saját karik lennének rajta... azaz a fiúk És van már Sai, Koru, Ronin meg Saegiru, és van még egy hely, de... kire hasonlít ez a srác? XD
Ki lehetne? X'D Az a baj hogy kivágni sem tudom, mert elég központi szerepben van xD Szóval valakinek lennie kell...
2. Mobiltelefon Most van mobiltelefon vajon? Mert ha ezt az endinget veszem alapul: https://www.youtube.com/watch?v=rxrpiV0RuBI Akkor bizony van (Am mire én ezt megtaláltam, úristen =_= Emlékeztem hogy van egy ending, amelyikben van mobiltelefon XD Mondjuk nem erre emlékeztem, de már 14 endinget néztem végig, 14-et!! XD Abban ilyen iskolás cuccban voltak... de mindegy, ebbe is van teló és az a lényeg xD)
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 30 Aug. - 18:12
Nem tudom kire hasonlít XD Egy ilyen kinézetű karakterünk sincs szerintem Tegyél oda egy cenzort XD
Hát ha egyszer van fülesük, akkor gondolom a telefont is kitalálták >,> XD Egyébként én tudom miért tetted fel a kérdést XD
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 30 Aug. - 19:04
Hát remélem van, mert én most Kafunhoz írtam bele mobilt ×D Én is az endingből indultam ki... A srác meg... hát... nem tudom ×D Ashura esetleg?... még ha nem is hasonlít rá ×D
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 30 Aug. - 19:07
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 31 Aug. - 21:33
Váároooooom XX'D
Am én elvonulok aludni ˇ,ˇ A hidegtől elálmosodtam XD Lefagy a lábam itt ülni XD Dínó, adj jóéjtpuszit a helyemben Cirusnak!! Bár már úgyis alszik gondolom... holnap találkozunk XD
Tobii-zuzu
Neme :
Figyeljetek,ma voltunk cipőt venni meg zoknit és alsógyatót.AMiket vettünk,azok közül a sajátjaimban felfedeztem egy írást,de nemtom lefórditani mert japánkínaiféle,ha esetleg felrakok egy képet róla,valaki letudná nekem fordítani? :D
Dínósbácsi
Neme :