| Szösszenet magadról | |
|
+7JigoKuu Dani Stein Sassy Koffeey Dínósbácsi Shanna 11 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 18:07 | |
| igen a barna haj!!! most kevésbé látni a borostád :D igy egy kedves,és jógyereknek nézel ki :) | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 18:41 | |
| Mer borostával egy gengszter mi? XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 19:21 | |
| én nem igy értettem xD de igy is értelmezheted.Jolvan Kakuzu te jösz :^^: | |
|
| |
Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 20:43 | |
| Steinnek még mindig szép a szeme <3 Tobi, nekünk is van olyan művirág (az a zöldXD) a fürdőbenXD (Igen, én mindenhol a hátteret nézem:)) - Dínósbácsi írta:
- Így bevállaltam Szexi testemet is láthatjátok!
http://www.fanta.com/fantana-fun/dance/?id=1268061281856 Meg a szalonnát Első nézésre szótlanul ültem és pislogtam... gondolom fel kellett dolgozni a látottakat. Aztán másodszorra könnyeztem a röhögéstől, de ténylegXD | |
|
| |
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| |
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 21:28 | |
| aha,tele van egy pár a házban ilyen művirából,de a nappali meg az előszoba tele van növénnyel :D ha a szobámban készítem a képet,akk nem tudtál volna hozzászolni ehhez xD mivel a falam üres,csak zöld,egyik oldalon butorok ls kezeben az ágyam,a másik fal üres,csak egy rajzszög tábal tele tucatnyi rajzal xD
ki nem tett még fel képet magárol??? O_o | |
|
| |
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 21:53 | |
| Szerintem mindenki tett aki most aktív... Kisame még nem, de ő rég volt fenn :( | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 21:57 | |
| igen elvan tiltva a géptől | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 9 Márc. - 11:08 | |
| EL VAN TILTVA?? az sz&r azrosz |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 9 Márc. - 14:35 | |
| Szegény gyerek... És mikor jöhet vissza? | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 9 Márc. - 15:10 | |
| halvány fogalmam sincs | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 9 Márc. - 16:28 | |
| Pedig már elég régóta nincs... Mennyire tiltották már el?! XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 9 Márc. - 16:31 | |
| most komolyan választ vársz???? | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 9 Márc. - 16:58 | |
| Hmm... Igen XXD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 9 Márc. - 17:06 | |
| ok :) a válaszon: Nem Tudom! | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 9 Márc. - 17:22 | |
| húúúúúú nem tudod az gázz |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 9 Márc. - 17:25 | |
| ha szted gáz,akkor modn el nekem,hogy honnan a fenéből kellene tudnom??????? | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 9 Márc. - 18:16 | |
| Néha olyan értelmetlen dolgokat tudsz te írni Pari... XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 9 Márc. - 18:26 | |
| sztem azt sem tudja hogy mirol is van szó =.=" | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 9 Márc. - 19:00 | |
| Lehet... Hisz ő csak egy 9 éves paradicsom XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 9 Márc. - 19:11 | |
| | |
|
| |
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 9 Márc. - 20:30 | |
| csak gizdulni akart hogy beszól az idősebbnek | |
|
| |
Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 9 Márc. - 20:37 | |
| hagyjad már sztem a képen se 123 volt csak belinkelt vmi harmadik világbeli országból egy kis 10 éves gyereket :D | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 9 Márc. - 21:31 | |
| az is meglehet :D meglehet hogy feltünési viszketegségben szenved és ezért cisnálja ezeket ^^ | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 10 Márc. - 10:08 | |
| téll nem én vagyok na belinkelem saját magam - Spoiler:
örüljetek mer csak ez az egy képem van magamrólXD Mod.: Csúnyán beletapostál a szabályzatba. |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról | |
| |
|
| |
| Szösszenet magadról | |
|