*,* A hajad nagyon tetszik :D És grat a piercinghez ^^ Nem fájt? >< ×D Koffeey, ha éjszaka valaki betör az ablakon, csetlik-botlik egy sort és aztán ördögi kacajjal távozik... akkor én voltam és elloptam a párnádat A picibetűs képen de aranyos vaagy Akármilyen picivel is írtad >3 És jól tippeltem hogy fekete a hajad ^^ Követelem a szalonnás képet Dínó Steeiin, de szép a szemed Nagyonnagyonszép kék Dani képe tényleg biztonsági őrös :D Jigoku is de aranyoos :D Mindenki de szééép <3 És mindenkinek ott az arca ×D Itt van akkor az enyém is egészben... cenzor helyett kúl napszemcsi ×D És az egy virág a fejemen o_O
na lassan mindenki ismeri mindenkinek az arcát . És ezen a képen amúgy tényleg bisztiboy fejem van de másképem csak ez van ami kicsit kocsmás :D https://2img.net/h/oi47.tinypic.com/65sqiw.jpg és a haverjaim is rajta vannak
Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
Ez jó kép:D De nem tudok rájönni hogy hogy van fényképezve... valami csapóajtó az, vagy mi?XD Shanna neked tiszta Shanna fejed vanXD És már látom jól h tényleg van olyan karkötőmXD Ita haja nekem is tetszik:D Meg a fakanáál;D Mindenki de szép:D (höhh, kivéve én^^)
Koffeey írta:
Reggel van vagy este? XD Mert olyan álmosnak tűntök mind a hárman.. a szellem meg ilyen frissen és fitten, teljesen felöltözve átsuhan XXD
EsteXD Hát a szellemnek nem is számítanak ilyen dolgok...XD
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Meík vagy te Dani?! Hármat már sikerült kizárni, de kettő közül nem tudunk választani... XD Ita az a te fakanalaad? Nagyon szép fakanáál Jól van, dicsérjük is azt a képet. Jóó kép :D (XD)
a képen egy tető ablakból vagyunk fényképezve feldobtunk egy srácot nem tom mért aztán meg lefényképezett minket (ja és az én kezemben van a korsó is ) és dínó az vagyok akin szemüveg van
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
hát bocsi,de csak most vettem észre ezt a topicot,hát ahogy itt elnézegettem az emberkéket...mit mondjak,mindenki szinte olyan ,amilyennek elképzeltem :D Stein-t már láttam azon a táncos vidin,szal ő nem volt ujdonság,Dani pont olyan erős gyereknek néz ki,mint ahogy elképzelem/tem,hát Koffeey,Kakuzu,hát igen xD aranyosak vagytok ahogy alszotok :D Shanna,az is olyan ahogy elképzeltem,sötét haj,kerek arc forma :D igenxD
Tőled is várjuk~ :D Am én is kb így képzeltem el az embereket ^^ Sassy-ról meg Itáról már láttam ezelőtt is, Steinről... hát nyilván láttam XD Shannát világos hajúnak gondoltam, de az arca Shannás XD Jigokut meg fekete hajúnak vagy sötétbarnának, de ezen kívül kb ilyennek :D Meg Danit is ^^ (Több kép nincs ugye? Remélem nem hagytam ki senkit XD)
Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
h%lye állat XD és itlennék ÉN a kedvenc Thomas Jeans felsőmben lenyalt hajjal és és kis növésű vagyok azért még 10 centit nőnöm kell hogy előre üljek 13 évesen jááj akinek nem tetszem vessen meg XDXD :ahahahaha:Mamáéknál, otthon lennék akkor néhány gun 'n' roses plakátot látnátok meg gördeszkásat ja és egy kis eminem kicsit furcsa stílus.
Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
ezt nem hiszem el,te nem kisnövéső vagy,ha valaki kisnövésű az az,hogy a korának megfelelően néz ki csak alacsonyabb 10-20 cm-rel.Nemtom hogy hány éves vagy pontosan,de 13 nem vagy
am majd én is rakok fel,csak nemtartok,majd készítek egyett,de ha tudom hogy fényképeznek engem akkor midnig ilyen h*lye fotó lesz belőle :S majd felrakok egyett,pénteken a faterom csinált rolam képet váratlanul,de azon látszik naon a kamaszkor átka(nem ,nem 1 cm távolságra lévő pattanás,ilyen ről ne gondoljatok,majd átkuldetem apámtelcsijéről az enyémre aképet és felrakom a gépre és....tudjátok
azért majd mondjátok el,hogy miennek képzeletek/tetek el :^^: mert a személyiséget a külsőről is meglehet állapítani