꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Szösszenet magadról | |
|
+7JigoKuu Dani Stein Sassy Koffeey Dínósbácsi Shanna 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 10 Aug. - 22:19 | |
| Igen, ezzel tartottam magamban a lelket ahogy a géppel nyírták hátul XX'D ~ha nem lesz jó, majd visszanő, úgyis visszanő~ XD Soha nem nyírták még géppel a hajam, olyan furcsa volt XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 10 Aug. - 22:25 | |
| Nekem is, legutóbb olyan rövidre vátga oldalt, nem tetszett XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 10 Aug. - 23:27 | |
| A fodrász mindig olyan, hogy ha azt mondod neki "picit", levág 5 centit minimum ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 11 Aug. - 10:14 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 13 Aug. - 0:19 | |
| Mert a fodrászoknál más a méretezés,mert,ha aztmondod 2 cm-ert,akk visszakérdez,h fodrász 2 cm-ert,akk te rávágod,h igen,mivel nemtod mi az,és levág 4 centit,mivel duplázodik,ha azt mondod h picit,akk ezekszerint 5 vág le xD Mond,h ne vágjon,akk levág fél centit xD | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 25 Aug. - 22:32 | |
| Háhh, te is "hasonlítasz magadra" :D | |
| | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 25 Aug. - 22:35 | |
| Le kellett vágnom a képből mert egy csomóan voltunk XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 25 Aug. - 23:53 | |
| Valakire kísértetiesen emlékeztetsz engem >,> | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Csüt. 26 Aug. - 8:51 | |
| Kicsit engem is Ki vagy te valójában? Mond csak meg! XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Csüt. 26 Aug. - 9:41 | |
| Ezen a képen sokkal több látszik belőled,nem úgy mint a vizipipáson xD A Scarred-ban van sok deszkás,aki hasonlit rád,talán a hajad miatt Amugy hol voltatok,amikor a kép készűlt? :D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Csüt. 26 Aug. - 10:52 | |
| biztos a scarred -be nem ?? bene voltál vald csak be xD |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Csüt. 26 Aug. - 13:46 | |
| Wíííííí Kisame*-* Kint van a hasam-képeket nem akarsz magadról csinálni?:D *perverz*
Meg majd én is rakok fel képet az új hajamról, csak linket kell neki még adnom...>< | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Csüt. 26 Aug. - 23:29 | |
| | |
| | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 27 Aug. - 0:07 | |
| ŐŐŐ húú... Izé én én vagyok :^^: Deszkázom de a scarredbe nem szeretnék szerepelni akkor már a kórházban lennék Jigoku ha gondolod csinálok még kint van a hasam képeket XD :^^: | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 27 Aug. - 8:34 | |
| én is deszkázom bár volt már scarred -e l egyenlő esésem pontosan úgy estem el hogy volt egy rés a két beton között olliztam xD és amkor kipörgettem volna a pop shovit-et akko előre csapottam és egy szog beleált a lábamba és eltörta karom |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 27 Aug. - 10:57 | |
| - Kisame írta:
- ŐŐŐ húú...
Izé én én vagyok :^^:
Deszkázom de a scarredbe nem szeretnék szerepelni akkor már a kórházban lennék
Jigoku ha gondolod csinálok még kint van a hasam képeket XD :^^: Csinálj csinálj, csinálj*-* *legújabb heppje a férfiak hasfalát tanulmányoznixD* Hát tess, itt az új hajam: Tessék a fejemet nem nézni, csak a hajatxD http://kephost.hu/image-523D_4C777DC3.jpghttp://kephost.hu/image-739F_4C777DC3.jpg | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 27 Aug. - 12:06 | |
| Tök jó a hajad *,* Am pont tegnap jutott nekem is eszembe hogy lehet hogy ki kéne szőkíteni Csak egyrészt nem tudom hogy állna a világos, másrészt meg kinyírná a hajamat X'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 27 Aug. - 12:06 | |
| Szép :^^: Amúgy milyen volt eddig? | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 27 Aug. - 12:22 | |
| ^^ *elérzékenyült* Hát eddig a hátam közepéig ért kb. Amilyen kép az első oldalakon van rólam, na olyan volt eddig:3
Tök durva a második kép, mert úgy néz ki, mintha vmi kis vöröst vagy barnát belemelíroztattam volnaxD Pedig neeeem.^^"
Amúgy a hajfesték téll kicsinálja a hajat=/ Anya is csak melíroztatja, hát tök száraz látszatú és tapintású tőle a haja...-.-" Úgyhogy én maradok az eredeti hajszínemnél:P | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 27 Aug. - 12:42 | |
| Jól is áll az neked szerintem | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 27 Aug. - 12:43 | |
| Mármint a régi hajam?^^ Nekem ez az új is nagyon teccik*-* | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 27 Aug. - 12:43 | |
| Mármint hajszínre gondoltam XD Mert írtad hogy maradsz annál. Arra mondtam hogy jól is áll neked :D XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 27 Aug. - 12:54 | |
| Aham, nagyon jól áll :D
Nekem akkor lett kiszőkítve az alja, mikor vörösre festettem a felét xD Hát nem is tudott regenerálódni, tök száraz maradt, mint a drót, hiába kentem mindennel :S De most hogy le lett vágva, már legalább nem drót X'D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 27 Aug. - 12:59 | |
| Értem=/ Hát úgy lehet csak megoldani=/ Koffeey, nem akarsz képet felrakni a hajadról? Olyan kíváncsi vok rá >< | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról | |
| |
| | | | Szösszenet magadról | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|