| Szösszenet magadról | |
|
+7JigoKuu Dani Stein Sassy Koffeey Dínósbácsi Shanna 11 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Szösszenet magadról Csüt. 4 Márc. - 22:03 | |
| | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 5 Márc. - 7:53 | |
| Lol, az a kéép... Milyen szép pofid van XD *Shanna télleg nagyon nagy O.o* | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 5 Márc. - 8:12 | |
| Unokahúgodnak milyen morci képe van ˇ-ˇ XD Lehet hogy én is összeszedem a bátorságomat és rakok ide egy képet... talán... lehet... esetleg XD | |
|
| |
Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 5 Márc. - 9:52 | |
| Ha jól látom pont olyan karkötőd van mint nekem:D Am én szőkének hittelek, nemtom miért (minden hátsó gondolat nélkülXD) Hát én... nem illesztem be, hogy mindenki csak saját felelősségre nézze meg (inkább ne) https://2img.net/r/ihimizer/img693/6527/fg6645.jpgWebcam rulz, az is rulz hogy én az álmos zombi fejemmel a monitoron nézem mit vesz a webcam, az is rulz hogy ott egy Adam-szellem a kép közepén (évfolyamtárs) és nagytestvér meg Kat, másik testvér barátnője társalognak hátul a kanapén. (Úgy néz ki mintha romantikáznának, de higgyétek el h nemXD) Televizsön és bjútiful függöny pedig megadja a kép fénypontját^^' (A "wall" meg nem azért van odaírva hogy tudjuk mi az a nagy sárga ami körbeveszXD) A ház felújítás alatt áll, azért ilyen putri-lookingXD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 5 Márc. - 11:55 | |
| Ez a kép is rulz XD Ammm hasonlítasz az avatárodra kicsit :D Reggel van vagy este? XD Mert olyan álmosnak tűntök mind a hárman.. a szellem meg ilyen frissen és fitten, teljesen felöltözve átsuhan XXD | |
|
| |
Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 5 Márc. - 14:57 | |
| hát ha már ilyen őszinte mindenki :D kékszem a menőőő | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 5 Márc. - 15:05 | |
| te stein te lehetsz a baziliskusnak az ellensége.:magyarázat:a basi nak piros a szem és megöl neled meg kék ésss hátt kitalálok valami képessséget...én nem rakok képet mert oan szép vok és az egom kiszakad a testembőlXD |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 5 Márc. - 15:25 | |
| Jujj, ezt de megírtad... XD Én már csak azért nem rakok képet mert nem akarok... XD Szeretek sunyi ismeretlen maradni >D És amúgy is mindig tök hülye fejem van a fotókon... talán mert apám mindig csinál, és már utálom? XD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 5 Márc. - 15:48 | |
| Ennyire telt tőlem, de ez még tavaly decemberi kép (2008. december... de rég volt >.>) *Koffeey nagyon elmerült a térképben a Duna fölött, amíg Dínó megörökítette ezt a pillanatot...* Kiránduláson voltunk Pesten és néztük hova menjünk ^^ Mostani kép nincs rólam. Vagyis van, de ugyanaz a probléma mint Dínónál XD Ha a kamerába nézek, sz*r lesz a kép. Engem nem lehet fényképezni XD Csak amikor én is akarom XD De én utálom, szóval... na majd~ XD ...igazából van egy, de pssszt! https://2img.net/h/oi50.tinypic.com/16hut55.jpg A nyelveeeeem XXXXXD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 5 Márc. - 16:13 | |
| Mér csak olyan ritkán megyünk Budára? Csak egy kis hamubasűt, oszt mehetünk... De amm tök jó ez a kéép | |
|
| |
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 5 Márc. - 16:36 | |
| | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 5 Márc. - 16:37 | |
| én koffey-t szőjésbarnásnak hittem nem udom miért |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 5 Márc. - 16:48 | |
| Dani, mint egy biztonsági őr!!! Téged kéne felvenni a plázába, nem azokat a gizda nyomikat... | |
|
| |
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 5 Márc. - 16:49 | |
| ^^ Mindenki tök ari=D Hát órlam csak "erotikus" képek vannakxD Pl.: kexek a sínek közt, lehúzogatom a pólóm meg a többixD Deh azért rakok fel vmi kis aranyost, amin azé elfogadható fejem vanxD | |
|
| |
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 5 Márc. - 17:00 | |
| - Dínósbácsi írta:
- Dani, mint egy biztonsági őr!!!
Téged kéne felvenni a plázába, nem azokat a gizda nyomikat... jó ötlet és még öltözékem is van hozzá (bomber,terep gatya) | |
|
| |
Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 5 Márc. - 17:01 | |
| gec ezeken besírtam XDDDDDDDDDDDDD Dani nagyon rajos XDDDDDDDDDDDDD Jigoku szövege meg +1 XD sínbohóc vagy?:D | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 5 Márc. - 17:05 | |
| Jigoku ez nagyon ari kééép xD Rólam nincs normáliis T^T
Am furi, most szinte mindenki hoz képet, a régin meg egy se volt XD | |
|
| |
JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 5 Márc. - 17:07 | |
| Neeeeem=D Csak nyáron bepózoltam xD bnőkkel sátoroztam=P Köszönöm Koffeey!^^ Nekem meg a te képed teccik=D | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 5 Márc. - 17:10 | |
| Nekem az nem tetszik @,@ XD Alapból nem tetszik egy fénykép se ha rajta vagyok XDMég Dínót rábeszélem egy képre Nehogymár kimaradjon~ XD | |
|
| |
JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 5 Márc. - 17:11 | |
| =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Alig várom^^ | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 5 Márc. - 17:37 | |
| Ebben sikerült megegyezni ^^ Csucsuluuuunk ja és volt Dínóról egy amin egy bazinagy szalonnával pózolt, de túl őrült feje volt rajta XD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 5 Márc. - 17:52 | |
| Annyira azért neem... | |
|
| |
JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 5 Márc. - 18:06 | |
| Deidaras párna?!><:DDDDDDDDDDDD Ti amúgy rokonok vagytok?xD Vagy engem legalábbis még rokonnal se hagynának együtt aludnixD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 5 Márc. - 18:08 | |
| | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 5 Márc. - 19:51 | |
| ááá mint egy egy eggy egy hogyshívják na igen megvan security-s mármint DánielXD na lehet énis rakok képet de csak lehet addigelégedjetek meg azzal hogy létezem XDXDXDwáááá deidarás párna ez hiányzik a készletemből mert van nekm itachis peines sasoris tobi-s zetsu-s hidan-os kisam-es és már csak a deiadarás hiányzik meg van egy kunai-m |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról | |
| |
|
| |
| Szösszenet magadról | |
|