꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Szösszenet magadról | |
|
+7JigoKuu Dani Stein Sassy Koffeey Dínósbácsi Shanna 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Csüt. 8 Júl. - 22:01 | |
| Nem akarom ismételni magam -.-' Festessed be szép barnára azt csá xD :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Csüt. 8 Júl. - 22:03 | |
| De az olyan snassz~ X'D Na mindegy, majd valamilyen lesz valamikor xD Addig marad ilyen tarka o.O | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Csüt. 8 Júl. - 22:07 | |
| Akk tarka marad,Örülök hogy sikerult megegyezi :D -.-' | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Csüt. 8 Júl. - 23:19 | |
| Jaj Tobcsi, hát a haj a nők egyik legfontosabb része :D Természetes hogy sokat bajlódunk vele, főleg a színével ×D Aztán jön a fazonja, végül az állapota ×D Ezért választhatunk annyi féle samponból, kondícionálóból, festéktípusból, pakolásból, balzsamból, hajlakkból, ápolóból, zseléből meg egyéb trutymóból ˇ,ˇ Nem olyan ez mint a férfiaknak, akik kikelnek az ágyból, megsimítják azt' jóvan, megáll ×D (...a haj ) Bár tény hogy már egész sok férfi törődik a hajával, például hajsütőt használ meg ilyenek :D Ami szerintem tök jó, mert én szeretem a mostanság elterjedt emo-nak becézett hajviseletet ×D "Finch"-en mondjuk nem tűröm meg, érdekes... <x< Sokmindent nem viselek el rajta, amiről amúgy úgy gondolom jól néz ki Na nem úgy kell érteni az eltűrést és elviselést hogy én uralkodok fölötte ×D Csak megmondom neki a véleményem és szerencsére többnyire hallgat is rám mert tudja hogy igazam van~ ×D Hogy ezt miért mondom el, nem tudom :D De végül is nem off ×3 | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 9 Júl. - 8:30 | |
| - Shanna írta:
- Nem olyan ez mint a férfiaknak, akik kikelnek az ágyból, megsimítják azt' jóvan, megáll ×D (...a haj )
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX'''''''''''''''''''D ...basszus XXXXXXXXXXXX''''DDDDDDD A többi el se jutott XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 9 Júl. - 9:49 | |
| Én spec. nem szoktam "megsimítani" Felkelek, és jó' van az úgy, ahogy van XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 9 Júl. - 11:34 | |
| Nekem muszáj ,mert viszonylag elég hosszu a hajam,hogy képes legyek alvás kozben egy borzalmat létrehozni,szal én mindennap fésülködök,és mivel már rövidebb a hajam,nem zsirosodik olyan gyorsan mint eddig,mert 3 naponta zsirosodott :S kellemetlen... De most elég ha hetente csak 1 szer mosom meg :D Szal a férfiaknak konnyebb mint a nőknek? Ez igaz,kivévéve ha egy férfi órákat babrál a hajával,vegyuk példának a rockereket. ezt nemtom miért irtam le,de ennyi xD Valaki magárol valamit esetleg,irni? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 9 Júl. - 18:49 | |
| - DJ Tobi írta:
- ...alvás kozben egy borzalmat létrehozni...
Együtt érzek, a mostani hajamat napi (azaz esti) rendszerességgel elalszom T__T' Ezzel nem számoltam xD Különben igaz, van pasi, sőt még talán több is a pasi mint a nő, aki többet babrál a hajával, vagy úgy összességében több időt tölt el a tükör előtt | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 6 Aug. - 8:32 | |
| Pari a legszépségesebb, ezt meg kell ám hagyni ˇ,ˇ XX'D | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 6 Aug. - 23:46 | |
| Én nem hasonlítok magamra XDD vagyis magamra hasonlítok mert én én vagyok de a képemre nem hasonlítok XDd | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szomb. 7 Aug. - 0:09 | |
| Nem is az avidra :P Hanem arra az elképzelt képre, ami tükröződik a hsz-ből :3 *jól megasszondta* | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 10 Aug. - 12:26 | |
| Ez is megvolt... van tüsi hajam XD Persze nem az egész, csak egy pici rész leghátul/legalul XXD Hogy értelmesen álljon a többi ˇˇ Most állandóan fogdosom, mert furi XX'D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 10 Aug. - 12:46 | |
| Tüsi? ×3 Én is tuti fogdosnám, milyen szokatlan már ×D | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 10 Aug. - 12:54 | |
| először egy kicsi tüsi rész aztán jön a kopasz xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 10 Aug. - 13:27 | |
| Legalább szellőzik ˇˇ X'D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 10 Aug. - 15:51 | |
| Am mennyire rövid? Nyakadig ér? Vagy nyakad fölé? :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 10 Aug. - 16:21 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 10 Aug. - 16:45 | |
| XD De ennyire nem jó Nem merem olyan rövidre azért, az már nagyon fiús hátul XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 10 Aug. - 16:48 | |
| Miért, a tüsi nem rövidebb? ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 10 Aug. - 16:49 | |
| Dee... xD De az nem látszik, mert eltakarja a hosszabb rész, épp addig ér XD Meg azt húú... úgy elaludnám allandóan, hogy összevissza állna XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 10 Aug. - 16:54 | |
| Ja, az is igaz... nekem ezért hosszú, azt nem alszom el, mert elég nehéz ahhoz, hogy lehúzza és kiegyenesítse magát ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 10 Aug. - 16:54 | |
| A hosszú haj előnye, lol XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 10 Aug. - 22:16 | |
| Haggyad már magad,tök jó nézhet akk ki :D És,ha nem tetszik,ugyis visszanő xD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról | |
| |
| | | | Szösszenet magadról | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|